Vesa Keskisen tilitys: ”Anteeksi rakas, et ollutkaan varas!”

Vesa Keskinen ja NataliaSiis mitä ihmettä! Kyläkauppias Vesa Keskinen teki nuoresta Natalia-rakkaastaan rikosilmoituksen joitakin viikkoja sitten epäillessään häntä rahavarkaudesta. Kassasta oli kadonnut liki 4000 euroa rahaa.

Nyt Keskinen tilittää Hymylle kaiken aiheesta ja sen vierestä.

-Olen tullut siihen tulokseen, että tässä kaikessa on kyse väärinkäsityksestä, Keskinen mörisee.

Keskinen ja Natalia ovat olleet koko ajan yhteydessä toisiinsa. Natalia on antanut Vesalle anteeksi putkareissun, ja Vesa Natalialle sen, ettei tämä kertonut pankissa asioidessaan aivan kaikkea Vesalle.

Lue lokakuun Hymystä, miten kaikki oikein meni. Palaavatko Natalia ja Vesa vielä yhteen?Entä mitä Vesa puhuu rattijuopumusepäilystään?

Teksti: Hymy
Avainsanat: Natalia, Vesa Keskinen

Kommentit

Mr kyläkauppias itse lähti armeijasta sonnat housuis jo muutaman päivän jälkeen…naurettavaa puhetta mieheltä jolta puuttuu tosimiehen aatteet ja vaatteet. Hame paikallaan tollaselle, joka yrittää ratsastaa todellisten sankarien teoilla, kuten esi-isämme, jotka todella taistelivat Suomen itsenäisyyden puolesta. Tyypillistä a-holismista ja narsismista sairastiville ihmisille tommoset kommentit. Loppu häämöttää kyläkaupalle, jos tuollainen saamaton käpy johdossa.

Jos on fiksu tyttö niin ei tule takaisin Suomeen, aika törkeää toimintaa Vesalta. 🙁

Ainakin Vesan lakimies on tyytyväinen, ei meinaa jutut lopu. On siinä kauppias, yrittää varmaan jotain miljoonatyrimisen maailmanennätystä. Ei voi muutakun nauraa,

Voi v****, tuo jätkä on vitipää. Lukekaa uusin Hesarin kuukausiliite. ”Olisin ollut parhaimmillani talvisodassa taistelukumppanien kilpenä kulkien aina ensimmäisenä”. Ihanko totta? Ja sitten viet naisesi, jonka olet rahalla Suomeen houkutellut, putkaan, kun hän ottaa keksipurkista vähän omaa taskurahaa? Lapsellinen, äärimmäisen lapsellinen ja tympeä on Väsynyt Keskikaljan kittaajamme.

Voi hyvänen aika tätä Vesaa kun pitää olla joutava mies. Tottakai hänen tulee rahoittaa myös tämä Natalia jos hänet tänne ottaa vastaan. Rikas mies antaa käyttörahaa niin että ei siitä tule riitaa jos kerran tänne haluaa luokseen asumaan.

Oma kommentti