Vesa Keskisen tv-esiintyminen shokeerasi! ”Tule pois sieltä, oot ihan sekasin!”

Vesa KeskinenTuurin kyläkauppias Vesa Keskisen keskiviikkoiltana nähty tv-esiintyminen tulee jäämään suomalaisen viihteen historiaan, mutta ei välttämättä huvittavana, vaan lievästi surullisena episodina.

Maria-ohjelmassa nähtiin väsynyt ja sanoissaan takelteleva, poissaoleva kyläkauppias, joka yritti parhaansa mukaan selvittää suhdekiemuroitaan juontajalle. Lopputulos herätti katsojissa myötähäpeää.

Yhdessä vaiheessa suoraa lähetystä Keskisen puhelin soi ja kyläkauppias vastasi siihen kesken kaiken kaiutintoimintoa käyttäen. Langalta kuultiin vähemmän mairittelevaa tekstiä. Joku kyläkauppiaan tuttavista käski Vesaa pois ruudusta nolaamasta itseään.

-Sähän oot ihan sekaisin siellä! ääni puhelimesta huusi.

Puhelut jatkuivat ja myös testiviestejä piippasi niin, että ohjelman juontaja päätti keskeyttää haastattelun ja siirtyä seuraavaan osioon. Tästä huolimatta Keskinen ryhtyi lukemaan ghanalaisrakkaalleen kirjoittamaansa runoa ääneen. Keskisen englanninkielinen runo sinetöi katsojien hämmästyksen: Mitä ihmettä menestyvälle kyläkauppiaalle on oikein tapahtunut?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Vesa Keskinen

Kommentit

lapsellista vesan kauppamiljöö se vaan saa kadehtijat sekopäiseksi.

käyn keskisellä joka viikko.vesa ihan ok kaveri.oo tehnyt mahtavan kyläkaupan .ei pidä ottaa asiota aina liian vakavasti.

Kaksi jaksoa olen eläissäni katsonut ko. ohjelmaa. Muissa maailmoissa elelevä sairas Tuksu ja sitten tämä humalainen/huumeinen Vesa. Mutta onpahan erilaista ohjelmaa 🙂

Katsoinpa minäkin ensimmäistä kertaa eläissäni Maria!-ohjelman. Ekassa oli Tukiainen, pihalla kuin lumiukko, todella sairas pullee wanha Barbieta leikkivä nainen. Toinen kerta sitten, mielenkiinnolla odotin mitä seuraa. Lievästi sanottuna erikoinen oli tämäkin lähetys. Humalainen/huumeinen Vesa ilahdutti meitä. Kerrankin telkkarista tulee erilaista ohjelmaa 🙂

vesa saanut paljon hyvää aikaan esim.huomioi veteraanit tällähetkellä mopo päässyt karkaamaan

Toi Vesan niin sanottu kaveri on siivestänyt esim. Nykäsellä!! Lähettäkää se sinne Afrikkaan ja Vesa hoitoon äkkiä.

Kun juo viinaa,kehittyy alkoholismi.Yksinkertaista jos te pölhöt ette tätä ole tienneet.

Eipä tuossa Vesan toiminnassa enää osaa harmittaa kuin henkilökunnan puolesta… Kauanko vaan jaksaa henkilökunta enää ”päällikön” puolesta puhua. Itse ehdottaisin jo kohta ulosmarssia työpaikalta jos ei toiminta muutu. Mutta minkäs sitä aikuiselle miehelle saa, pakkohoitoon ei taida voida laittaa..

Säälittävää, Vesa Keskinen.
Hakeudu ihmeessä hoitoon ja yritä karistaa se C. Danhammer
kelkasta. Se korppi vie tuhkatkin pesästä. Haistaa rahan, pilkkii miljoonat taskuunsa ja häviää kuin pieru Ghanaan.

Minä luulin, että kyseessä oli Tuuri-ohjelman mainospuffi, suoraan karavaanarialueelta.

MInkä takia yleensä ihmisen täytyy mennä raportoimaan toisille ihmisille, saati medialle omia henkilökohtaisia suhdesoppiaan (lue:kastikkeitaan)? En ole koskaan ymmärtänyt näitä mediatemppuja.

Kun ihminen tekee vääryyksiä niin sitä pitää viinalla turruttaa….että jaksaa elää sen kanssa….

Itse täytyy tajuta tilansa ja hakeutua hoitoon.Onhan jo kuukausia saanut lukea viihdeuutisissa kulissien kaatuvan vaik ei tahtoisi.

Kyllä oli kamalan näköiseksi menny Pelle Miljoona, ja kännissäkin vielä… hetkinen… se olikin Keskisen Vessa!

Ei helvetissä äijä luuleksä, et joku hamsteri sulle puhuu.vittu sä oot sekasin

tee noille silmäpusseille jotain. näytät ihan baba lybeckiltä.

Mitäs nappeja se Keskinen oli napsinut ja kuka toi kummeli mies oli.

Paras kummelihahmo pitkään aikaan 🙂

Kaikille niille tiedoksi, jotka spekuloivat MR Keskisen olotilaa ja nykyistä käyttäytymistä, niin taustalla on tosiaan jo vuosia kestänyt ystävyyssuhde (lue sairaus) kuningas alkholin kanssa. Sopan sekaan silloin tällöin hieman tabuja ja lopputulos nähtävissä, mutta kun ego on niin suuri, ettei apuja otetaan vastaan esim. muulta Kyläkaupan johtoryhmältä tai ystäviltä.

Vesan kouluttaja kirjoitti:
”Missä baareissa toi keskinen käy? Meinaan vaan että voisin mennä vähän vittuilemaan ja ottamaan miehestä mittaa. Olisi kiva katsoa onko tuosta haastamaan verbaalisesti tai jos homma menee niin fyysisesti ketään. Pistäkää gps tietoja Vesan liikkeistä niin koitan ehtiä haastamaan silmäpussi lyllertäjää :)”

Mikä ihmeen eemeli sä oikein olet??? Onko jotenkin huono itsetunto, vai miksi sairasta miestä pitäisi mennä vielä kiusaamaan? Harmittaako se että Keskisellä on aiemmin mennyt hyvin ja haluat nyt itse näyttää olevasi korkeammalla? Eikö olisi rohkeampaa kiusata terveitä miehiä, vai etkö usko pärjääväsi? Tavallisen merkillinen heepo olet.

No älkää nyt. Ehkä oli napannu kolmiolääkkeen (särky, rauhottava, lihastenrentouttaja tms) ja sitten vähän vinukkaa päälle. Meneehän se töötti sekaisin. Tosin tämä pelkkää spekulaatiota 🙂

Ettekö te ressukat tajua, ettei Vesa ollut kännissä vaan lääkkeissä!!!! Känniläinen ihminen näyttää aivan toisenlaiselta, ei apaattiselta ja rauhalliselta. Pahissa lääkemömmöissä se oli!!

voi tätä myötähäpeän määrää!! :/ Miksi ihmeessä se edes päästettiin sinne tuossa kunnossa?!

Vesa voitti 6-1 Andyn jurritilassa. Kaikki Suomen julkkikset on ollut joskus jurrissa telkkarissa. So What!

Siinä sen taas näki, että mitä seuraa kun lukee liikaa Aku Ankkoja.

No jotain outoa sen puheessa oli. Jos ei kännissä niin sitten ei ole kaikki inkkarit kanootissa. Marialla vissiin aika hulppeat takahuonetarjoilut kun ensin Tuksu puhuu outoja, nyt Vesa… Esko oli sentään normaalina. Pisteet Eskolle!

Uskokaa jo. Ei ollut alkoholia vaan lääkkeitä tai korkeintaan sekakäyttöä.

Odottelin koko ajan koska se Danhammer ottaa tekonenänsä pois ja alta paljastuu P-P Petelius , mutta se jäikin näkemättä . . .

Miten viedä täysikäinen ihminen hoitoon??? Tässä maassa kuin saa juoda itsensä hengiltä ihan vapaasti – pakkohoitoonpa ei niin vaan saa edes omaiset. Surullista kun seuraan omiakin lähiomaisia, eikä keinoja paljon ole kun ihminen itse ei hoitoa halua. Väkisin kantaisin jonnekin jos voisi.

Yhtä asiaa en ymmärrä; miksi Vesa meni tonne? Tää on varmaan ton liituraitupellen aikaan saannoksia.:) Viekää Vesa hoitoon ja potkikaa perseelle noita perskärpäsiä. Tässä on sellanen tarina varmaan, et Vesa on tehnyt pahoja ja toi pelle kiristää sitä, heh..

Huono ulos antihan sillä on aina ollut kun viinaa juo tarpeeksi esim koko pullollisen yhteenmenoon niin alkaa ajatus sekoilla.

Tuo Vesan lausuma englanninkielinen runo oli ehkä paskin runo historiassa 😀

NO ei tasan ollut alkoholilla aiheutettu. Kaveri ei juurikaan sammaltanut, mutta pää oli ihan tyhjä.

Surullinen koomikko.

Mitä ihmeellistä tossa nyt oli ihankuin ihmiset ei olisi kännistä nähneet. Ei sentään yrjönnyt tai nolannut muita ja puheestakin sai selvää kun kuunteli.

Oli jo toinen punasilmäinen vieras lyhyen ajan sisällä.

Vesa tekee kaiken isosti. Kun mokaillaan, niin mokaillaan sitten kunnolla. Tästä riittää kerrottavaa myös jälkipolville!

Päivän menu taisi olla Diapamia tms. ja alkoa. Onhan noita nähty, Vesa oli oikein esimerkki tapaus, jos ette ole aiemmin nähnyt. Vetää ihmisen tosi jäähän.. toisin kuin mainittu kokaiini. Onneksi kaunis afrikan prinsessa tajusi lähtä kotio, vaikka oisha se tänne meillekki mahtunut.

Kännissä ja lääkkeissä on aivan eri asia ja Vesku ei tosiaan ollu alkoholin vaikutuksen alaisena. Mitä lie kaanalaista keittoa nauttinut?

Vesalla oli tosiaan uusinta uutta oleva henkilökohtainen matkapuhelin. Liekö intter webbi, sähköposti ja tietokonekin samassa laitteessa

Ei se ollu känissä vaan lääkkeissä…avatkaa nyt ihmiset silmänne. Viime viikolla Tuksu ihan lääkkeissä kanssa. Marian ohjelmasta tullu joku sekakäyttäjien foorumi?

2 lähetystä tullu ja kummassakin vieraat ihan pihalla eka tukiainen ja juice parviainen ja nyt keskinen,,,noh kerrankin andy porukan selvin oiskohan aika vähän kahtoo ketä sinne ottaa vieraaks,,,varmaan johan af gran kohta ufoja jahtaa livenä

Viekää Vesa ihmeessä hoitoon, jotka välittää hänestä. Toi ns. liikemies vois ostaa menolipun Ghanaan ja pysyä siellä! Vesa voi tehdä vielä paljon hyvää, mutta jos sama rata jatkuu niin; ei hyvää päivää!!!

no joo 2 lähetystä tullu kummassakin vieraat kuutamolla eka tukiainen ja nyt keskinen mitähän ens kerrala..kerrankin andy vähiten kaasussa teeveessä

Ihanko Vesa olisi ollut täydessä kokaiinin huurussa. Danhammer vie sen rahat. On se sen verran patolog. valhetelija ja juihari. Voi Vesa ressukkaa

Vesalla oli aika viimesen päälle muotia oleva nokian communikaattori. Ja kuka helvetti on Carl Danhammer – vaikutti joltain kummelin sketsihahmolta.

Näille narsisteille käy aina ennen pitkää näin juuri, kulissit repeävät ja totuus tulee aina julki meille kaikille.

Leikki Matti Nykästä. Aika säälittävää toi vesan homma. Miehellä ei ole karismaa eikä mitään eikä luonnetta, vaan iso ja lihava perse ja naama ja joku vitun banaanin mutustaja daami, eihän tuo edes saisi suomalaista priima naista vaikka rahaa onkin kun fyysinen olemus on mitä on 🙁

Missä baareissa toi keskinen käy? Meinaan vaan että voisin mennä vähän vittuilemaan ja ottamaan miehestä mittaa. Olisi kiva katsoa onko tuosta haastamaan verbaalisesti tai jos homma menee niin fyysisesti ketään. Pistäkää gps tietoja Vesan liikkeistä niin koitan ehtiä haastamaan silmäpussi lyllertäjää 🙂

Jos Pete kirjoittaa vielä enääN, mä tuun ja vedän sua nenään!

Jeesus mitkä silmäpussit, pöhöttynyt läskipää ja debiili ilme kasvoilla ja silmissä. Aika vitun tyhmän näköinen typerä mies tuo vesku. Juoppo mikä juoppo

Näytti ja vaikutti kyllä enemmän siltä, että Vesa olikin jossain aineissa, eikä kännissä. Apua tarvitsee hän, vielä ei ole liian myöhäistä ottaa itseä niskasta kiinni ja aloittaa uusi elämä, jättämällä ”keimailut” sikseen. Ja ehkä joskus norminainenkin kelpaisi hänelle, kunhan järkeistyy ja selviää pohjalta. Paranemisiin!

aivan ässä ihan klassikko 🙂
varsinkin kun kaveri talutettiin, se hiki, silmäpussit ja se puhe, kyllä Vesa osaa…

Vesahan on aina narsistisen oikeassa. On vain ollut ajan kysymys kun posahtaa. Nyt posahti. Hienoa viihdettä! Tällaista henkistä konkurssia on kiva katsella. Näin mies jalostuu. Hyvää mainosta Tuurille, eikös vain Vesku.boy?

Onnetonta katsoa kännisen tai
huumeisen kauppiaan mökellystä
televisiosta. Toivottavasti älyää hakeutua hoitoon.

vekseli vähän rohkasua ottana pari liikaa niin salaa pääs linkkuuntumaan liian aikaseen..tuu ny pois sä oot ihan sekasin siellä aaa hahaaaa..

Feikki ja näytelty koko juttu, ja taas olemme saapuneet hölmälään sano somali rajalla kun suomeen tuli 🙂

Ammattiapua tarvitaan välittömästi, toivottavasti läheiset ymmärtävät…

Totuuden kieltäminen ja valheessa eläminen tekee gutaa mielenterveydelle…

Ei se hissi ole käynyt siellä yläkerrassa pitkään aikaan.

Myötähäpeä ja sääli? Ha, ja paskat täähän oli parasta viihdettä, mitä tv on tarjonnut pitkään aikaan!

Oma kommentti