Vesku Loiri sai väärää hoitoa!

Vesa-Matti LoiriLokakuun Hymylle erikoishaastattelun terveydestään antanut maestro Vesa-Matti Loiri on saanut kropaltaan viimeisen varoituksen. Diabetes ja verenpainetauti vaativat nyt tiukkaa ja terveellisempää otetta elämäntapoihin.

-Fyysisen kunnon rapistuminen on ollut minulle kova paikka, Vesku lausuu Hymylle.

Vesku myös paljastaa, että alun perin hänelle määrätty lääkitys oli virheellinen.

-Puoli kiloa viikossa tuli (painoa) lisää, vaikka yritin rajoittaa syömisiäni ja olin pitkiä aikoja juomattakin. Se tuntui tosi kurjalta. Kesällä lääkitys sitten muutettiin ja sen jälkeen kaikki on mennyt paljon paremmin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Vesa Matti Loiri, Vesku

Kommentit

Samaa mieltä kommentti 9 kanssa. Omasta kommnetistani ( kohta 5) voin todeta, että luonnollisesti teemme Potilasvakuutuskeskukseen vahinkoilmoituksen ja korvaushakemuksen hoitovirheistä. Näin kannattaa tosiaan muidenkin tehdä.
Tosin paljon on kuultu, että ihmiset joutuvat tappelemaan näsitä asioista ja korvauksen saaminen voi olla vaikeata, MUTTA TEKEMMÄLLÄ VAHINKOILMOITUKSEN IHMISET AINAKIN OSOITTAVAT, ETTEI MITÄ TAHANSA VOIDA SIETÄÄ!!

Valittakaa hyvät ihmiset hoitovirheistä virallisia kanavia – keskustelupalstoilla ruikuttaminen ei asiaanne auta yhtään.
Olisi mielenkiintoista kuulla, mihin dokumentteihin esim.M. Höynälä väitteensä perustaa.

diabeteksen hoidossa on oltu harhapoluilla vuosikymmeniä. eli ne terveelliseksi mainitut viljatuotteet ja muut hiilihytraatit pois diabeetikoilta.

Totta on tämä terveyspalvelujen rappio Suomessa.Minulla pidettiin sydäninfarktia liuottamatta kaksi viikkoa.Ihmiset soitti sairasauton ja jouduin sairaalaan.Sairaalassa sai uuden infarktin,mitään ei tehty,eikä reagoitu.Lisää vain sarkylääkkeitä ja pillereitä ja ulos sairaalasta kaksi infarktia päällä.Tämä on taivahan tosi,dokumentit löytyy.

Jos elämäntavat ois kunnossa ei ois tarvinnut lääkärin kanssa asioida ensinkään, tolla vyötärönympäryksellä on lähes mahdotonta välttyä diabetekselta.

Kommentti 2 täysin asiaton!! Olen viimeisen vuoden aikana joutunut seuraamaan läheltä, miten veljeni melkein ”tapettiin” sairaalahoidossa jatkuvien virhehoitojen takia; ensin keuhkojen ahdistumisesta todettiin, että ”taitaa olla enemmän henkistä kuin fyysistä ahdistumista” sillä seuraksella, että jo seuraavana yönä henki ei kulkenut yhtään ja sydän pysähtyi!! Tämän jälkeen kaksi viikkoa tajuttomana ja sitten kun toipuminen alkoi, virheet vain jatkui. Vasta nyt kun vuosi on alkusairastelusta mennyt, alkaa pikku hiljaa kunto palautua!! En silti voi syyttää vain hoitajia enkä lääkäreitä, vaan enemmän valtiovaltaa, joka EI ANNA RESURSSEJA RIITTÄVVÄSTI!!!

sivusta seurannut

Enpä yhtään ihmettele noita hoitovirheitä, mulla oli henki herkässä, kun sisätautipuolen ylilääkäri syötti mulle sen verran vahvoja droppeja, että kolmasosakin niistä ois ollu jo turhan rajuja mulle. En syöny niitä läheskään kaikkia ja silti makasin myrkytyksen saaneena pitkään tiputuksessa ja seurattiin pysynkö hengissä vai en. Että sellasta lääkekontrollia Suomessa monessa paikassa:(

Oma kommentti