Vesku Loirin suurin tragedia: Vaimo ja lapsi menehtyivät kolarissa!

Näyttelijä-laulaja Vesa-Matti Loiri löi itsensä läpi Suomen kansan sydämiin jo koskettavassa roolityössään Mikko Niskasen elokuvassa Pojat. Vesku on kuulunut myös Hymyn vakiokasvoihin ja haastatteluja hänestä on tehty vuosikymmenestä toiseen.

Vuonna 1968 Vesku voitti epävirallisen kaatumisen Suomen-mestaruuden television Jatkoaika-ohjelmassa. 70-luvulla Vesku antoi Hymylle lukuisia haastatteluja taistelustaan verottajan kanssa. Hänen monia naissuhteitaankin pohdittiin.

Vesku on ottanut yhteen myös julkkisten kanssa yöelämässä. Tammikuussa 1977 Hymy kertoi Loirin piesseen Frederikin. 80-luvulla kaksi Suomi-viihteen suurta kohtasivat, kun Hymyn legendaarinen toimittaja Veikko Ennala haastatteli Veskua.

Loiri on kokenut elämässään suuria tragedioita. Hänen vaimonsa Mona menehtyi auto-onnettomuudessa. Samoin menehtyi myöhemmin Veskun ja Monan yhteinen Jani-poka. Vuosi oli 1994. Hymy haastatteli tuolloin Veskua suuresta menetyksestään.

Muistelot liittyvät Hymyn painetun lehden juttuun Suurimmat skandaalit – Hymyn matkassa vuosikymmenestä toiseen. Se on julkaistu kokonaisuudessaan Hymyn painetussa 55-vuotisjuhlalehdessä.

Kuva Wikimedia Commons

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Frederik, Hymy, Mikko Niskasaari, Pojat, Veikko Ennala, Vesa Matti Loiri

Kommentit

Oma kommentti