Vetäytyneen BB-Nikon testamentti: ”Olen sairas narsisti!”

Niko Nipsu SaarinenBB:stä ja tv:n chat-ohjelmista tuttu Niko Saarinen on tehnyt päätöksen vähentää turhaa julkisuuttaan. Hän on kirjoittanut Stara-verkkolehden blogiinsa vielä viimeisen kirjoituksen, joka sisältää kovaa itseanalyysiä. Mies sanoo olevansa sairas narsisti, joka janoaa koko ajan huomiota. Blogittaminen on kuulemma ollut tärkeä väline saada sitä.

-Vuonna 2008 olin kaikkea muuta kuin noiden tekstien takana oleva poika, joka menetti identiteettinsä ja eli elämää teille, kasvottomille ihmisille, janoten teiltä huomiota ja hyväksyntää. Vaikka tässä kohtaa minun olisi pitänyt puhaltaa peli poikki, olin jo niin syvällä kaikessa, että en enää pystynyt. Ja se kaikki mikä olisi sairasta, tuntui minusta hyvinkin terveeltä, Niko kirjoittaa Staran sivuilla.

-Jos ei myönnä olevansa sairas, ei voi myöskään parantua. Voihan olla, että ei siltikään parannu, vaikka olisi myöntänyt itselleen ongelmat. Tiedän etten syntynyt tällaiseksi, eikä minua tällaiseksi kotona kasvatettu, Nipsu synkistelee.

Niko on pyytänyt Staraa poistamaan yli 70 kirjoittamaansa blogia. Tuolla Nipsun viimeisin kirjoitus, eräänlainen testamentti.

http://blogit.stara.fi/nikosaarinen/

Kuva: Nipsu aikoo kääntää selkänsä julkisuudelle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB

Kommentit

täys idiootti. matkii vaan britneytä, jolla oli vähä isommat ongelmat ku bb-syrjityllä, omat komentointinsa kuulostavat britneyn sanomilta dvd.ltä FOR THE RECORD, keksi nipsu jtn omaa.

Niko Saarinen ihailee Britneytä, joka muinoin veti myös päänsä kaljuksi, miten tulee mieleen että Niko vaan matkii idoliaan ja voivottelee hermoromahdustaan……

Jos on oikeasti narsisti, ei tiedosta sitä. Muutenkin tuon termin yleistyminen on hieman ihmeellistä… Sairaus on kuitenkin aika harvinainen. Eiköhän tässä ole kyse vain ja ainoastaan tästä ”minä, minä, minä, katsokaa mua!” -sukupolvesta, jotenkin julkisuus nähdään hohdokkaana ja tavoiteltavana. Mitä sillä Suomessa saavuttaa? Ei mitään, korkeintaan pari pientä sponsoridiiliä. Opiskelkaa ja käykää töissä, luokaa ura! Sillä saa arvostusta ja sitä rahaakin.

Ei mee pitkään kun tää narsistinen neiti palaa taas tänne ja purkaa tunteitaan joka mun silmissä on täyttä sontaa,,,kuten se että kahden vanhemman homon rakastelu on sairasta puuhaa kun ottaa huomioon että tää älykääpiö on itse joskus vanha.

taasko Niko vähentää julkisuudessa rypemistä, eikö tämä ole jo toinen kerta, koittas päättää

Attention whorausta tämäkin.. Olis vaan lopettanut sen huomion hakemisen ilman tämmöstä julistusta median kautta.. Mikään ole muuttunut..

”Hullu saa olla, mutta ei tyhmä” Nikon käytös oli silkkaa typeryyttä ja tällä tempauksella tyhmyri yrittää pelastaa mitä pelastettavissa on. Kantaisi edes rehellisesti vastuun teoistaan, eikä pakenisi sitä sairauden kilven taakse. Paljon on vielä opittavaa mieheksi tulemisesta.

Tsemppiä!!!!! ja toivon ettei kukaan kirjoita tähän alle mitään sontaa. Vähän järkeä ja tyyliä jos mies myöntää heikkouksiaan. Jooko!

Oma kommentti