Veteraanien rahoilla tehdään osakesijoituksia!

Hymy tutki, mihin veteraaneille tarkoitetut rahat todellisuudessa menevät, kun veteraanien rivit harvenevat entisestään.

Suomalaisilla veteraanisäätiöillä raha pakottaa ranteita niin, että ne harjoittavat jopa aktiivista osakesijoittamista. Summat ylittävät reilusti veteraaneille myönnettävät avustukset.

Kuulostaako oikeudenmukaiselta, että esimerkiksi Sotaveteraanien tuki- ja perinnesäätiö osti vuonna 2009 reippaasti yli 100 000 eurolla osakkeita, kun veteraaneille meneviä avustuksia maksettiin vain yli 30 000 eurolla.

Lue lisää veteraanijärjestöjen rahankäytöstä elokuun Hymystä.

Teksti: Hymy

Kommentit

Ja koko ajan kerätään lisää rahaa veteraanien nimissä. Veteraanit saavat vain promilleja keräyksistä. Heisän nimeään ja mainetekojaan käytetään törkeästi hyväksi. MIKSI KUKAAN VIRANOMAINEN EI PUUTU ASIAAN! Kaikki rahat pitää jakaa veteraaneille HETI!

Tästä syystä en ole antanut vuosiin rahaa veteraanien keräyksiin, nyt veteraanien nimissä kerätytrahat lihoiksi ja ukot/lotat loppuelämäksi täyshoitoon haluamaansa paikkaan, latiakaan ei saa jäädä käyttämättä ja säätiölle kun viimeinenkin veteraanin on poissa.

Ja vielä. Kenen taskuun menee ne rahat, kun veteraanien kiinteä omaisuus myydään ja se aika on lähellä

Oma kommentti