Viestikohu! Perheenisä kansanedustajalle: ”Lyly, jätä vaimoni rauhaan!”

Lyly RajalaKalevi Tuominen istuu viehättävän vaaleaksi sisustetussa olohuoneessaan Itä-Uudellamaalla. Hän näyttää eduskunnan leimalla varustettua ystävänpäiväkorttia, jonka hänen vaimonsa sai helmikuussa värikkäänä kansanedustajana tunnetulta Lyly Rajalalta (kok.)

Tilanne on Kalevin mukaan tätä juttua kirjoitettaessa toukokuussa se, että poliitikko lähettelee viestejä hänen vaimolleen, ehdottelee risteilyjä, ulkomaanmatkoja ja pyytää mukaansa ties minne.

Kalevin, 46, neljäkymmentävuotias vaimo on myös etsimässä paraikaa toista asuntoa.

Viestien laadusta ei ole epäselvää. Ne ovat varsin intiimejä. Tässä vaiheessa raavaalta mieheltä pääsee itku, ja Kalevi pyyhkäisee silmäkulmaansa. Perheenisä on ollut useamman kerran yhteydessä kansanedustajaan, mutta tämä ei halua keskustella perhetragediasta.

Kalevi TuominenKalevi sanoo ihmettelevänsä poliitikon käytöstä. Lyly Rajala on paitsi toisen kauden kansanedustaja, myös näkyvä kirkollinen luottamushenkilö Oulun kunnallispolitiikassa. Hän istuu muun muassa kaikkien Oulun seurakuntien yhteisessä kirkkovaltuustossa ja on myös seurakuntaneuvoston jäsen.

-Sanattomaksi vetää poliitikon moraali, Kalevi pudistaa päätään.

Lue koko soppa ja Lyly Rajalan kommentit kesäkuun Hymystä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Kalevi Tuominen, Lyly Rajala

Kommentit

mikään asia ei ole musta valkoinen,eli makkaralla on kaksi päätä.

jaksamisia kale.
toivottavasti tilanne muutuu.
MORAALITONTA KÄYTÖSTÄ LYLYLTÄ!
PITÄISI EROTTAA EDUSKUNNASTA HETI!

Että sellainen perheenäiti. Varsinainen vosu. Mitäs tuollaisen muijan perään itket, höö.

Asia selvitetään näin. Herra k. mene tapaamaan lylyä. varustus: a. nyrkeilyhanskat b. nyrkkirauta c. pesäpallomaila. lyly puolustus: a. rollaattori b. juoksukengät c. polkupyörä. näin asiat selviteltiin ennenkin, eikä kenenkään tarvitse marista enää tälläisestä. lylylle tiedoksi kannatta otta juomapullo mukaan. Voipi tulla pitkä ilta lenkki. Kokemusta on.

lyly herran tuntien tiedän ja olen ystäviltäni kuullut ja nähnyt lylyn lähettämiä ehdotuksia viesteissä. Ei ole kovin ihmeellistä että kyseinen herra tekee tälläistä, hän mielellään ottaa naisiin yhteyttä ja jatkaa niin kauan kun kärykäy. Voipi olla että tälle lylylle vielä käy niinkin että täytyy kävellä töihin turvamiestenkanssa. Mutta jokainenhan voi kokeilla jatkaa niin kauan kun tulee se aamu vastaan että menee lusikallinen housuun. arvon rouvalle vielä tiedoksi että lylyllä on jo toinen tai oikeasti montakin ketä käy kahvittelemassa, muustakin kuin muumi mukista juomalla kahveeta. kait lyly muistat mut?

Kirkonmies LYLY. Olet mitä ilmeisemmin tehnyt syntiä, sinua ei voi pelastaa pappi. Piispa eikä paavikaan. SAATANA voi pelastaa sinut raukka synneiltäsi, joten mene hyvä mies ripitäytymään ja pyydä anteeksi antoa. Syyttömät UHRISI eivät voi sinulle antaa anteeksi, mutta voit purkaa pahan olosi pois syntymällä uudestaan. Uutena ja parenpana ihmisenä, lyly ota neuvosta vaari ja tee näin. Silloin sinun on parempi olla ja sielusikin saa rauhan. HERRAN HALTUUN LYLY.

En ymmärrä ihmisiä, jotka on Lylyä koskaan äänestänyt. Siinä nähdään taas ”julkkis” jolle äänet menee. HAH

Kansanedustajat ovat nostaneet itsensä jonkinlaiseen aatelisasemaan kansaan verrattuna. Käytös sen mukaista. Häikäilemätöntä.

Ennen vanhaan paikallinen aatelinen koemakasi jokaisen morsiamen. Ilmiö tunnetaan nimellä ”Prima Nocta”.

Huonohko rumpali ja aikamoinen törkimys mieheksi, näemmä

Elä sinä Kalevi ole huolissaan vaimosi yhteydenpidosta Lylyyn. Palaa kohta takaisin ja pyytää anteeksi, kunhan tutustuu finninaamaan paremmin. Lyly yrittää todistaa miehisyyttään vokottelemalla kaikkia naisia, mutta todellisuudessa hänellä ei ole seissyt kahteenkymmeneen vuoteen. Nimittäin on asiasta sisäpiiritietoa. Eihän hänellä naiset pysy kuin vähän aikaa, koska vielä naisetkin haluavat muutakin kuin paskapuhetta.

Mikähän se tommosessa ”naulapussin näkösessä miehessä viehättää”(Lylyn kommentti itsestään Radio-Megan ajoilta.)naisissa,taitaapi olla lipevä kieli ja korkea kaulus.Eipä uskois Lylystä moista kun on Oululaisena seurannu hänen toilailuja,että toisen vaimoa vikittellee.Hyi.Hyi.Lyly.

Olen joskun soittanut hänelle kriittisen arvostelun, josta pääsimme sopu ratkaisuun.

Sen jälkeen tuli viestejä, mukamas hyvinkin henk.kohtaisia, kunnes tajusin, että heppu joukkopostittaa niitä kaikille numeron saaneille.

Loppuivat, kun ilmoitin, että hän poistaisi nimeni tältä joukkopostituslistalta.

Kaverihan vain kalastelee suosiotaan ja ääniä itselleen.

Kahen puhelimen omistaja ja molempiin tuli samanlaiset viestit!

Sen voin lohdutukseksesi ”Kalevi” sanoa, että jos kohta sinua on haukuttu täällä nynnyksi, niin eipä vaikuta miltään miesten mieheltä tämä Lylykään, kun ei uskalla kanssasi suoraan puhua. Syyllisen oloisena vain lymyää joissakin viestimien tavoittamattomissa !!!

Taitavat nämä ”Thaimaan mökki” ja ”kutsu risteilylle” olla varsinaisia lyömäaseita vihaiselle vaimollesi (?) Jotenkin tuntuu siltä, että Lyly voisi yhtä hyvin olla vaikka ”Uppo Nalle”, kunhan vaimollasi vain on jokun, jonka luokse lähtemisellä hän voi uhata, kun on sinuun hyvin tyytymätön.
Luulenpa, että olisitte selvinneet pariskuntana ”Facebook” -kriisistä paremmin, kun et olisi lähtenyt siitä lehteen asti tilittämään, mutta tehty mikä tehty.

Anteeksi nyt ”Kalevi”,

mutta mitäpä tämä tämmöinen asian julkituominen sinua hyödyttää?
Jos vaimosi tahtoo erota sinusta, siinä eivät keskustelut jonkun ”lylyn” tai ”pylyn” kanssa auta. Lyly saattaa kaikota kohun vuoksi hämmentyneenä kauemmas, mutta vaimosi ei jätä sinusta eroamatta eikä uutta miestä etsimättä, jos on päättänyt niin tehdä !
(Vuosien kuluttua sinua saattaa aikuisten lastesu edessä hävettää, että kävit lehdessä saakka ruikuttamassa, kuinka joku ”lyly” tai ”pyly” vei vaimosi.)

Jokainen meistä varmaan saannut joskus paskaa niskaan. miten on, henkilö on kertonut oman tarinan. Lyly taas oman version ketä uskoo, en usko että mies puhuu pelkkää sontaa jos puhuisi. Herra lyly voi tehdä asiasta rikosilmoituksen varmaankin, ei kenestäkään voi puhua tuollaista että ei ole faktaa näyttää. Luulenkin että kyseisellä henkilöllä on, jos ei LYLY tee rikosilmoitusta. Tai sitten lyly puhuu pelkkää sontaa ja maine menee, jos sitä vielä on. Joten jäädään odottelemaan onko lylyllä munaa. vai onko hän todellakin sotkenut itsensä korvia myöden paskaan.

pelkkää paskaa kaikki, kuka perkele näitä uskoo. lyly kyllä idiotti sen kaikki pitäisi tietää.

Lyly on Tyly. Ei anna armoo, vie sun akkas, sun on pakko puolustaa sita mika sulle on tarkeeta. Mita sa tanne lehteen itket, kay kertoon Lylylle mita mielta oot siita, eikohan se sua kuuntele kun nostat vahan aanta…

Syitä sysissä ja sepissä. Ennen vanhaan sanottiin – pidetiin siitä kiinni: ”makuuhuoneasiat on makuuhuoneasioita”. Toisin sanoen: hoitaisivat avioparit soppansa keskenään ilman ketään lylyjä. Aviomieskin vaikuttaa aika nynnyltä. Ovi vaan selälleen ja ulos, jos ei viihdy aviossa.

Tietääkseni Lyly ei ole parisuhteessa, joten hän ei tässä ole tehnyt väärin.
Kai nyt vapaa mies voi tekstailla miten haluaa. Jopa kirkkovaltuustossa istuva voi kaivata itselleen kumppania.Tämä rouva on kyllä hieman epäilyttävä. Olisipa hauska tietää mitä hän on Lylylle kirjoitellut. Tuskin ylistänyt ihanaa avioliittoaan. Mies taas sai oman nolon hetkensä julkisuudessa.

Niin, toi oli Lylyn versio. Hei, kamoon, oli miten oli, minusta on kirkkomieheltä vähän erikoista käytöstä että alkaa TIETEN TAHTOEN tekstailla pienten lasten äidin kanssa.

Äidissä varmaan syytä, mutta ihan lasten takia olisi voinut selvittää asiansa kuin mies koko perheen kanssa. Ei olisi tullut tämmöisiäkään juttuja.

Jos luitte jutun sanasta sanaan, ette voi Lylyä tästä kauheasti syyttää. Lyly EI ole koskaan tavannut kyseistä kaunista rouvaa eikä hänen aviomiestään. Nainen itse on ensin ottanut Lylyyn yhteyttä ja aloittanut viestittelyn. Lyly ei ole luvannut naiselle mitään. Lyly olisi tietysti voinut jättää vastaamatta viesteihin.
Mielestäni tämä pariskunta on totisesti nolannut itsensä tämän jutun kautta. Vaikka kasvot on peitetty, kyllä tutut tuntevat.

Lylyhän on narsisti. Täynnä vain itseään, ego suurempi kuin aurinkokuntamme. Ja nuo naisjutut tiedetään varsinkin muusikkopiireissä hyvin tarkkaan. Siellä on ollut ”kaiken ikäistä” pantavina… veneessä, Oulun torinrannan kämpässä, hotelleissa, keikkabussissa… Lyly panee kaikkea mikä liikkuu.

Mut pakko kehuakin. Helevetin hyvä radiojuontaja se oli 80-luvulla Oulussa ja paukuttaa rumpuja(kin) hiton hyvin.

Lylylle kelvannee kaikki seksi kunhan se vain ei ole homoseksiä. Tämä kun saa siitä heti erkt, anteeksi reaktion. Mies ei ole puolustanut homoja millään tavalla, päinvastoin enempi panetellut näitten oikeuksia. Ei äänestetä enää koskaa tätä kiroilevaa kirkonmiestä, pitäkööt omantunnonäänestyksensä ketale.

Minkälaisia viestejä arvon rouva on lähetellyt Lylylle? Voihan heillä olla suhde koska rouva on muuttamassa pois, pariskunnan pitäisi selvittää asiat kahdestaan eikä Lylyn tarvitse olla missään väleissä aviomiehen kanssa.
Helppo haukkua kun ei tiedä taustoja, tuossa on vain yhden näkökanta, kaksi puuttuu.

Kyseisen miehen tuntevat tahot eivät ihmettele asiaa ollenkaan. Tuttua toimintaa hemmolta.

”… mieheltä pääsee itku” – entäs kun näille lylyille tulee vastaan semmoinen mies, että pääsee luuvitonen heilahtamaan oikein kunnolla?

Eipä olisi ensimmäinen kirkon mies joka toisten naisia jahtaa. vastapuolikin voi hermostua… erästä pappia jahdattiin kirveellä. Kyllä sitten lakiapu kelpaa.

No kyllä on aivan aiheellista tuoda esiin semmoinen, jos kirkkovaltuustomies ja kansanedustaja ei edes viitsi aviomiehen kanssa keskustella!!!!!

Et sinä miestä syyttämällä vaimoasi saa takaisin. Pysy pois julkisuudesta, niin säästät itseäsi ja perhettä. Jos vaimo on mennäkseen niin menee. Perheen sisäinen likapyykki kannattaa pestä kotona.

Toivottavasti vaimo löytää pian asunnon, ja pääsee nauttimaan vapaudestaan. Parin vuoden päästä ikävöi perhettään, mutta se on sitten jo myöhäistä.

Jaksamista sinulle. Näitä uskottomia miehiä ja naisia on nykyään aika paljon.

Turha kommentoida. Isolla rahalla saa itseään nuorempaa panoseuraa vaikka sitten toiselta puolison vokottelemalla. Raha on melko tehokas koukku. Kokemusta on.

Oma kommentti