Vihdoin Danny puhuu suunsa puhtaaksi kolmiodraamasta – tämä kuva kertoo kaiken!

Dannyn ja hänen lähellään olleiden nuorten naisten – Erika Vikmanin, 28, ja Helmi Loukasmäen, 20 – välille on kerrottu syntyneen kolmiodraamaa. Nyt Danny itse puhuu asiasta suunsa puhtaaksi.

-En voi vahvistaa ajatusta kolmiodraamasta, koska mitään draamaa ei ole, hän toteaa somepäivityksessään.

-Helmi, alunperin yhteistyökumppanini, on hieno ja mitä mainioin lähimmäinen, joka on ja on ollut paikalla ja jatkanut yhteistyötämme ja elämäämme pyynnöstäni. Hän on ahkera, lahjakas, osaava ja vastuullinen kanssaihminen. Helmi ei ole elämässäni vasten tahtoani, joten kysymys ei ole mistään roikkumisesta, tai siitä, että jokin paikka olisi luovutettava, kuten pahaa ilmapiiriä luova henkilö tahtoisi, Danny jatkaa.

Seiskan jutun mukaan Danny ei uskaltaisi pahoittaa Helmin mieltä, vaikka haluaisi erota.

Danny kertoo, että hän ja Helmi ovat vapaaehtoisesti eläneet tavallaan, tavalla, jonka ei pitäisi kuulua kenellekään ulkopuoliselle.

-Yhteisestä sopimuksesta elämme, päivän kerrallaan. Olen iloinen, että välimme Erikan kanssa ovat näin eromme jälkeenkin parantuneet ja lähentyneet. En ole aiemminkaan katkaissut ihmissuhteitani, vaikka ne olisivat päätyneet eroon. Haluan, että ihmissuhteeni voivat hyvin. Ymmärrän, että yleisesti on niin, että esimerkiksi sydänsurut tai muunlaiset tunteet ovat toisille viihdettä, josta on hyvä kirjoittaa. Live, and let live! Hyvää Uutta Vuotta 2022 kaikille!

Moni voi pistää merkille, että kuvassa hän esiintyy Helmin kanssa, ei Erikan.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Danny, Erika Vikman, Helmi Loukasmäki

Kommentit

Oma kommentti