Vihdoin! Hymy julkaisi Saana Parviaisen uudet kuvat – katso!

Saana ParviainenKohuohjaaja Jussi Parviaisen kohuvaimo Saana Parviainen poseeraa Hymy-lehden lokakuun numerossa eroottisesti lavasteinaan elokuvan kuvauspaikka. Sensuelleissa kuvissa Saana esiintyy pelkät stringit jalassaan ja lähes läpinäkyvissä rintaliiveissään.

Tässä on valtakunnan kohutuin nainen, siitä ei pääse mininkään. Näkemiin hennakalinaiset, johannatukiaiset, bb-inkat ja muut julkkiskoheltajat. Tämä nainen on vienyt sokkijulkisuuden aivan uudelle levelille!

Hymy esitti Saanalle myös tukun mielenkiintoisia kysymyksiä, joihin Saana laukoi mitä mielenkiintoisimpia vastauksia. Tässä pari niistä:

Mitä jos lapsesi kertoisi aikanaan haluavansa esiintyä Seksimessuilla?

-Hänen pitäisi olla vähintään 40-vuotias. Hänellä pitää olla elämänkokemusta.

Onko sinulla syömishäiriö?

-Eihän siltä näytäkään? Mielestäni suomalaiset ovat liian lihavia. Kivikaudella ihmiset eivät syöneet kuten nyt – joka kulman takana on ruokakauppa. Tämä on mennyt sairaalloiseksi. Jos yksi ihminen elää normaalisti, niin antaa elää.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen, Jussi Parviainen

Kommentit

Ei nappaa. Jussi saa rauhassa pitää Saanansa. Tyttö on vajonnut niin alas ettei kelpaa muille kuin Parviaiselle. Saanan lapsen kannalta tilanne on aika ikävä.

kohua,ökyä,kuiskuttelua,hihittelyä,juorutaan,naureskellaan,supatellaan..ei niin mittään muuta nykypäivänä..ostin muuten kaupasta kohu omenan kohta ökysti pureksin sitä..salaa,kahdesti.

pettynyt: eiköhän se mene niitäkin leikkelemään. inhottavia on nykyajan akat ja karseemmaks ”laittautuu” tallinnassa

liian lihavat jalat ja iso takapuoli,käsivarsissa ei yhtään lihasta ei hyvä 🙁

Jos tuo on niitä kuvia, niin Hymyn kuvilta ei kannata odottaa kovin paljoa.

Toivottavasti Saana poseerasi asevelihintaan.

”Kivikaudella ihmiset eivät syöneet kuten nyt” no ei eläneet todellakaan. Ei ollut hymyjä boostaamassa näitä tuksuja… tämäkin neiti olisi jo todennäköisesti elämänsä ehtoo puolella kivikaudella <3

Oma kommentti