Vihdoin puhuu Maisa Torppa itse: ”Minä en ole tehnyt lastensuojeluilmoituksia vaan minusta on tehty”

Maisa Torppa on ollut jälleen uuden kohun keskiössä siitä saakka, kun Seiska-lehti kertoi torstaina häneen liittyvistä epäilyistä. Seiskan ja Ilta-Sanomien lähteiden mukaan Maisasta on tehty rikosilmoituksia, jotka koskevat kunnianloukkauksia ja perättömiä lastensuojeluilmoituksia.

Nyt esiin somessa astunut Maisa kertoo asioista täysin päinvastaisesti. Hän ei ole tehnyt kenestäkään lastensuojeluilmoituksia, mutta hänestä sen sijaan on tehty.

Hän kertoo myös tehneensä rikosilmoituksen lehdestä. Maisa avautuu laajasti henkilöstä, johon hän on joutunut katkaisemaan välit ja jonka hän arvelee olevan hänen parjauskampanjansa takana. Seiska kertoi torstaina haastatelleensa kymmentä Maisan lähipiiriin aiemmin kuulunutta henkilöä.

Maisa kertoo moneen otteeseen esittelevänsä todisteita ja yksityiskohtia väitteittensä tueksi. Tämä kuitenkin tapahtuu myöhemmin.

Alla Maisan päivitykset Instagramista:

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa

Kommentit

Todisteita ymv odotellessa.. Voi olla että niitä saakin sitten odotella pitkään.. Vai vie poliiseilta resursseja, noh onko se joka hommasta pakko olla niitä juttuja tekemässä vai onko se vaan joku puolustuskeino.

”vie poliisilta resursseja” noh onko se joka asiasta pakko vääntää sitä rikosilmoitusta… antaisi vaan asian olla mutta ei…

Komppaan Rebeliä ,ihan on kuin Tuksun suusta. Odotin tekstiin vielä suurta määrää rukouksia ja miten nämä jäljellä olevat ystävät ovat ihan itkeneet surusta, kun niin on huonosti kohdeltu. Myös puuttui jonkinsortin hermo romahdus tapauksen johdosta ja kenties sairaala matka tai vastaavaa…Ja sananen näistä rikosilmoituksista lehteä kohtaan ja myös ihmisiä kohtaan ,että käy samoin kuin JariMattia syytellessä. Suuri hiljaisuus ja asia pettämisistä sun muista JariMatin kirjan paljastuksista kuihtui kasaan.. En voi lakata ihmettelemästä noita Tuksun ja Maisan juttuja, miten ihmiset yleensä pystyy valehtelemään noin rankasti ja keksimään älyttömyyksiä ja ilkeyksiä… Miten voi sitten elää itsensä kanssa? Missä on omatunto ja edes jonkinlainen roti?

Oma kommentti