Viidakon tähtönen: ”Voisin maksaa siitä etteivät ihmiset tunnista!”

Viidakon tähtösistä tuttu Niko Saarinen on paraikaa Costa del Solissa Aurinkorannikolla kuvaamassa Aurinkorannikon tähtöset -ohjelmaa. Se tullaan lähettämään Subin netissä.

Hymy-lehdessä Niko kiistää olevansa ”huomiohoro”, kuten monet häntä nimittelevät.

-Kaikkea muuta. Pikemminkin naamioidun ulos lähtiessäni. En nauti ihmisten katseista. Voisin yökerhoissa jopa maksaa siitä, että saan olla rauhassa, Niko kertoo Hymyn haastattelussa.

Hän avautuu myös rankasta aiheesta. Mies paljastaa kärsineensä syömishäiriöstä, joka alkoi vuosi sitten.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, Viidakon tähtönen

Kommentit

Pahani Julmu on aivan oikeassa, ja juu, vammaisia tai sairaita ei saa pilkata, ikinä. Joka sellaista tekee, on itse ala-arvoinen, ja todella SIVISTYMÄTÖN.

Siellä viidakossa voisi kiivetä vaikka naamapalmuun, auttaisi Downin syndroomaan.

Juu, näin on. Nolla mikä nolla. – Eikä se homouskaan siinä auta, kun sunulla ei ole mitään sanomaa / yhteiskunnallisia mielipiteitä yhtään mistään, paitsi tietysti itsestäsi / vrt. esim. kansanedustaja Jani Toivola. – Huonosti sinulla menee.

Sinulla ei ole hyvä julkisuuskuva, etkä sitä koskaan saavutakaan. Julkisuus ei tule myöskään elättämään sinua, eihän sinulla ole mitään erityistaitojakaan. Kahden vuoden kuluttua kukaan ei muista sinua. – Olet pelkkä nolla, ja sillä siisti.

jos et olisi huomiohoro niin tätäkään artikkelia ei olisi koskaan kirjoitettu…et ole mitään muuta kuin huomiohoro isolla H:lla.

Jos on pakko paljastaa niinkin henkilökohtainen asia kuin syömishäiriö, on aivan varmasti huomiohoro. Tukiaisten jalanjäljissä astelee.

Oma kommentti