Viihdepersoonan erikoiset paljastukset: ”Ennustin ystäväni kuoleman, olen myös käynyt taivaassa!”

Tuija Järvinen yhdessä BB-kilpailijoitten kanssa.Kohumanageri Tuija Järvinen bloggaa Hymyn sivuilla tällä kertaa omista selvänäkemiskokemuksistaan. Järvinen on aiemmin kertonut ennustaneensa myös suojatilleen Johanna Tukiaiselle.

Viimeksi hän näki ystävänsä kuoleman etukäteen.

-Olen käynyt myös taivaassa, Järvinen paljastaa.

Lue tuolta:

https://hymy.fi/blogit/kohumanageri-tuija-jarvisen-blogi/blogi/ennustin-ystavani-kuoleman-olen-myos-kaynyt-taivaassa

 

Kuva: BB-Mia, BB-Jelena, BB-Niko ja viihdetuottaja ja -manageri Tuija Järvinen

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: kuolema, Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, selvänäkeminen, ennustaminen

Kommentit

Onpas keltaiset hampaat, mahtaa röökätä ketjussa tuo tantta.

No varmasti pääsee taivaaseen kun kippaa keskenkäynyttä kiljua suoraan ämpäristä ja luulee olevansa joku vitun julkkis.

Ku ei talenttia oikeen mihinkään ja kauhee hinku julkuksi,niin jutut
on tätä luokkaa.

Vai oot käyny taivaassa. Itse voin myös kertoa käyneeni ihan oikeasti useissa paikoissa, mutta Nuija-Tuija täräyttää ”Olen käynyt taivaassa!”, aivan kuin se ois ollut tuiki tavallinen Alko-reissu. Älä ny Puija-Nuija-Tuija höpäjä.

Sun ”taivas” on minkä tahansa baarin jakkara, ja toteutuneet ennustukset sitä, että tuoko tarjoilija ihan just sen juoman, jonka tilasit.

Lopeta itsesi häpäisy näillä palstoilla ja keskity oikeasti siihen ”tuottajan” rooliin. Vai pitäiskö sanoa ”juottaja”, itse itseäsi siihen kupin ottoon ja baarien naisten vessoissa räyhäämiseen komentaen.

Ei sulla järki päätä pakota. Ja tän palstan otsakekin on täysin pielessä. No itsehän sinä olet sen perustanut. Mutta kun ei sulla ole mitään faneja.

Pyysit myös sinua arvostelevia kommentoijia ”tulemaan esiin” omilla nimillään. Minä puolestaan haastan sun ”fanit” kirjoittamaan esim. tällä palstalla omilla nimillään. Ei taija Huijari-Tuija onnistua vai mitä?

Soronoo ! Sinussa ei ole mitään muuta positiivista kuin kuppatestin tulokset!

eikö tämä sakki tosiaankaan ymmärrä että he ovat jossain julkaisussa ainoastaan sen takia että he ovat pellejä?ei muuta kuin sirkukseen tarinoineen.ja tämä manageri,voi vittu etten paremmin sano.jos suojatti on täys nolla niin mikä on sen siivelle pyrkivä?

No siinähän tämä ”kuuluisuus” on arvoisessaan julkkisseurassa….

En tiedä, löytyykö Suomesta säälittävämpää persoonaa, kuin puksu tunkiaisen siivellä julkisuuteen yrittävä tuksun kanssa samaa kaliiberia oleva tukeva mitättömyys?

Oma kommentti