Viinaan menevä suomalaisartisti: ”Ahdistaa, kun ei synny biisejä!”

Pekka MyllykoskiFreud Marx Engels & Jung -kokoonpanosta tuttu Pekka Myllykoski avautuu tammikuun Hymyssä harvinaisen miehekkäällä tavalla alkoholismistaan. Muusikko kuvaa olevansa iloinen juoppo. Harmia taas aiheuttaa se, että mies on huomannut, ettei uusia kappaleita enää synny entiseen tahtiin.

-Nyt kun yritän kirjoitella jotain, tuntuu siltä, että onko tämä tarpeeksi hyvä tai hauska. On jäänyt vähän keskentekoisiksi. Kyllä se ahdistaa! Eiköhän sitä jotain saisi syntymään ihan raa´alla työnteolla, istuisi alas ja alkaisi kirjoittaa, suosikki fundeeraa.

Humalassakin Myllykoski on tosin kirjoitellut.

-Pieni osa jää talteen. Niistä voi kehitellä jotain.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Pekka Myllykoski, Freud Marx Engels & Jung

Kommentit

Juopposetä juo kuvissa alkoholitonta siksi, koska ei halua mainostaa alkoholia?

Siteeraan Gösta Sundqvistia: ”Ei sitä aina huomaa juodessaan, että joulu on kerran vuodessa”.

miksi juoppo setä juo kaikissa kuvissa (niin paperilehdessä kuin netissäkin) alkoholitonta olutta?

eiköhän Myllykoski oo jo aikaa sitten ohittanu sen ilosen juopon vaiheen ;( teki hyviä biisei aikoinaan.nyt on vaan vanhoja hittejä laulava vanha juoppo 🙁

Kun alkoholisti on ”iloinen juoppo”, niin se on jotain hienoa ja hassua. Myllykoski on alkoholisti eikä siinä ole mitään hienoa. Onpa ihmeellistä ettei kynä enää kulje entiseen malliin. Katkokävelis tääkin pummi vaan rohkeesti katkolle, ni eiköhän ne rallitkin ala sieltä kynänvarresta tulla ihan toiseen tahtiin.

Iloisia alkoholisteja ei ole olemassakaan.

Kuvassa Myllykoski kaataa ALKOHOLITONTA (0,0%!!!) olutta lasiin! Tosi doku hei!!

Hyvä toveri Pekka. Olen vertaisesi. Olen ruokkinut luovuuttani akunaalilla jo kymmeniä vuosia. Nyt ei enää synny muuta kuin maksakirroosi ja haimatulehdus. Oman nimenkin muistaminen on välillä ylivoimaista. Lähiöpubiin vielä itse löydän ja vertaiset hakevat jos en itse pääse. Taluttavat yöksi kotiin ja peittelevät nukkumaan. Lukevat kai iltarukouksenkin, veteraanin sängyn vieressä. Se on niin suurta toveruutta, että raittiit niuhot eivät sitä voi koskaan kokea.

Luovuus katoaa ongelmajuonnin myötä. Itse raitistumisen myötä rupesi kynä taas laulamaan.

Oma kommentti