Villejä raskaushuhuja suomalaisen kohujulkkiksen ympärillä!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenKohujulkkis Johanna Tukiaisen ympärillä velloo iloisia raskaushuhuja.

-Niiden taustalla on hänen aviomiehensä Arto Länsman, Hymylle paljastetaan.

Arto on Hymyn tietojen mukaan avautunut useammallekin ihmiselle siitä, kuinka tulossa olisi iloinen perhetapahtuma.

Viime vuoden lopulla Tukiainen kertoi olevansa raskaana ja saaneensa keskenmenon. Hymyn tekstiviestillä tavoittama Tukiainen kiistää huhut ja toteaa eronneensa Artosta.

Lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiainen-kommentoi-raskauttaan-hymylle-painokelvotonta-tekstia

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

huvittavaa täs on se ettei maikkarin kupsu, tai seiska jaksa uutisoida tuosta juoposta… Tehkää te samoin ,boikottiin sekopää!

Minun mielestäni on eettisesti väärin ja moraalitonta, että mikä tahansa osapuoli vetää julkisuuslärvit mahdollisella raskaudella, keskenmenolla, sterilisaatiolla tms. – Ihmiselämää pitää kunnioittaa, ja kyllä varmaan tulee pää vetävän käteen.

Se jolla on rahat ja viina loppu,keksii vaikka minkälaisia juttuja, jotta joku hölmö toimittaja siitä maksaisi. Toivottavaa on, ettei Hymy alennu samalle tasolle kuin Seiska tässä uutisoinnissa. Tyhjäntoimittajia julkisuustyrkkyjä ei kannata elätellä loputtomiin.

Musta tuntuu että jutut on toimittajien tekemiä ja tyhmät suomalaiset lukee ja uskoo kaiken haloo…

kaikki seiskan kässäriä niin mennään kun on seiskan kans sovittu tää jatkuu vielä pitkään

Viimeviikolla kertoi että kuinka ihanaa seksiä Arton kanssa ja nyt sitten taas erossa. Lopettakaa Hymy ja 7-lehti tuosta parista kirjoittamisen. Keksikää jotain uutta.

No, kyllä tästä taas jatkosarja saadaan. Tuksunhan piti lähteä Thaimaahan puhdistautumisleirille silloin viime vuoden lopussa tai tämän vuoden alussa. Tuskin oli oikeasti edes raskaana, kunhan piti saada jokin selitys tuhdille olomuodolleen, joka ei ole muuttunut mihinkään.

Mikä siitä huhusta tekee iloisen? Muutenkin säälittää toisen kaheliparin pallottelu pikkutytöllään.

Mua iha rehellisesti hävettäis iha vitusti olla MITÄÄN SUKUA TUKSULLE NII SEKASI SE ÄMMÄ OIKEESTI ON

Saattaahan olla että rva Länsmanilla on ollut tyypilliset raskauden oireet ja aviomies on tehnyt siitä omat johtopäätökset.Eihän lapsen siittämiseen aviomiestä tarvita,siihen hommaan kelpaa rikas karismaattinen herrasmieskin

onhan se jo valehdellu kertaalleen tosta keskenmeneosta on ole koskaan nähnyt enkä kuullu noin itsekeskeisestä akasta valehtelee minkä kerkeää ja vielä raskaudesta.eikö tota akkaa saa jo johonkin hoitoon ei noi sen temput ole terveen ihmisen tekemiä vaikka se kokoajan kirjoittaa kuinka hyvä hän on koulussa ollu niin jossakin vaiheessa on kyllä ruuvit pahasti tippunnu päästä.mutta onhan se hyvä että on niin itserakas että jaksaa itseensä kehua kun muut ei kehu kai se nostaa sen itsetuntoa jos sillä ees sellainen on.

Ööh, toi on ollu paksu aika kauan. Jos tuo norsu valehteli sen keskenmenon, niin en kyllä keksi törkeämpää…

aika nopiaa tuli juttu… Aatchion – vani klupis äsken Tunkki, Arton profiilissa tarinoi tuota p***** !!!
ELI JOHANNA, ÄLÄ HARRASTA IDENTITEETTI VARKAUTTA ARTON PROFIILILLA !!
HEIKKERÖ SE MELAA ON MEKKOON PAUKUTTANUT 😉

On näköjään aika vetää taas raskauskortti esiin, kun ketään ei enää kiinnosta nuo normisekoilut. Tuskin kiinnostaa tämäkään. Voisivat hävitä molemmat Siperian aroille.

Pariskunnan julkaisemia uutisia ei kukaan varmaan voi ottaa enää todesta. Mkuultuja kaikki kuviot jo ovat.itäpä ne enää kiinnostaisivatkaan – niin

Eikös jo sillon käyty tätä asiaa, että Arton piti olla steriloitu?

Tukiainen on niin sekaisin että ei se edes voi olla raskaana.

Ja taas se leikki alkaa… Jos nyt todella on RASKAANA ja lapsi tulee niin kyllä täytyy sanoa että lapsen puolesta myötähäpeä ”äitiä” ja ”isiä” kohtaan on sanoin kuvaamaton…

Oma kommentti