Kuva: Kari Pekonen

Virpi Kätkää piinaavat henkimaailman asiat: ”Olen pelännyt kotonani”

Hymyn painetussa lehdessä laulaja Virpi Kätkä paljastaa, että hänen kotonaan ovat valot syttyneet itsestään, vaikka hän on muistanut ne aina sammuttaa.

Sama ilmiö toistui kahden viikon ajan aina kun Virpi tuli kotiin.

– Tiesin, että muutaman kerran valojen oltua päällä olin tarkistanut monta kertaa, että olin sammuttanut ne. Sitten palatessani kotiini huomasin, että valot ovat taas päällä. Samaan aikaan tapahtui monta kertaa sama juttu sukulaiseni asunnossa. Hän oli juuri kuollut, Virpi avautuu oudoista kokemuksistaan.

– Minua pelotti kovasti, karvat nousivat pystyyn. Valojen syttyminen itsekseen asunnossani oli tapahtunut jo monta kertaa.

Virpi kertoo myös elämänfilosofiastaan, johon omistaminen ei kuulu. Joitakin aikoja sitten hän muutti Merimaskusta Naantalin keskustaan vuokra-asuntoon meren rannalle. Hän asuu viiden asunnon yhtiössä.

– En halua omistaa. Tämä asunto oli vastarakennettu. En omista muuta kuin 600 000 kilometriä ajetun Mersun. Minusta on mukavaa elää tällä tavalla. Kun oli ne huoltajuuskiistat, niin jouduin tekemään kuutta eri työtä. Sitten myin kaikki pois ja maksoin velat. Halusin olla aina kotona, kun lapset tulevat koulusta, ja tehdä heille ruokaa. Hyppäsin pois oravanpyörästä. Rahaa on vain vähän säästössä pahan päivän varalle. Nautin elämästä, kun saan olla vielä tervekin, nainen kertoo.

Lue mielenkiintoinen tilitys Hymystä, joka ilmestyy tänään. Jutun on kirjoittanut Ilari Kauppinen ja kuvannut Kari Pekonen.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: kuolema, paranormaalit ilmiöt, Virpi Kätkä

Kommentit

Oma kommentti