Voi auts mikä moka, Vappu Pimiä – Iltalehti paljasti!

Vappu PimiäRadio Helsingin toimittajille pinnansa vauvauteluista polttanut ja suuren kohun käytöksellään nostattanut Vappu Pimiä on kertonut julkisuuteen, ettei hänen omiin toimintametodeihinsa juontaja-toimittajana kuulu julkkisten raskausuutisista uteleminen.

Väärin, Vappu. Moka!

Iltalehti nimittäin on kaivanut esiin YouTubesta löytyvän Korkojen kera -ohjelman, joka osoittaa Pimiän puheet vähintäänkin kyseenalaisiksi. Haastattelun loppupuolella Vappu nimittäin syyllistyy samaan perheuutisten utelemissyntiin, mistä hän vastikään muita toimittajia syytti. Pimiä kysyy Aleksi Valavuorelta, saako hän onnitella tätä kuulemiensa vauvahuhujen perusteella.

Vapun kimpaantuminen pistääkin kysymään, mikä vauva-asiassa niin arkaluontoista hänen itsensä kohdalla on. Niin, mikä, Vappu?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Vappu Pimiä, Aleksi Valavuori

Kommentit

Jospa panikin uhkauksen käytäntöön viimeperjantaina. ”Pitääkö tulla kännissä lähetykseen?”

Lääkäriin sitten myöhemmin???

Miten voidaan yhden julkkiksen elämä laittaa noin suurennuslasin alle. Eikö raskauskin ole semmoinen asia, että nainen haluaa sanoa sen sitten kun sen haluaa sanoa, jos asia on sillai. Tää on just sitä median ala-arvoisuutta. Halutaan vaan loukata. Kuka ehtii ensin uutisoida ja saada parhaat rahat. Ala-arvoinen haastattelu radiokanavalta. Olisi voinut johdatella asiaan, eikä ”tokaista” suoraan. Julkkiskin ajattelee aivoilla, ei ole kone. Suomalaisen luonne näyttää olevan tosi tirkistelevä. Annetaan nyt avoparin rakentaa suhdetta rauhassa. Jokainen tarvitsee oman ajan elämässä. Vappu on hyväntahdon lähettiläs. Saa kuulian ja katsojan hyvälle tuulelle. Ihku mikä ihku.

vappu meni jo…. Auts, mikä tekee nenäänsäpuhuvasta turhiksesta noin koppavan… Tais olla niin arka paikka, josko ei oo ihan kaikki sillä ihan kotosalla. ..mut kiva ett se sai vihdoin sentäs sormuksen, millä leuhkia olevansa ”pidetty”.

Kaikki ketkä haukkuu Vappua rumaksi, ni ei todellakaan oo saannu pesää ikin : D taitaa olla 12v-karvoitus on arvoitus juttuja

Kieltämättä Vappu pyylevöityy hyvää vauhtia. Mukulan teko tekee hänestä viimeistään maatiaisen

vappu pimiä ei ole mikään YLEn toimittaja vaan juontaa mainoskanavien ohjelmissa ja radiossa. eli tässä ei ole kyse mistään maailmaamullistavasta dilemmasta… kaikkia ei voi miellyttää, ja tuskinpa kukaan näistä negatiivista kommenttia heittäneistä ovat koulutukseltaan toimittajia saati mahtuvat mallien mittoihin. kateus on hauska juttu!

Yhdyn kommentoijaan, joka sanoi, ettei voi katsoa Vappua ruudussa. En kestä esim.Korkojen kera-ohjelmaa, kun molemmat juontajat kikattavat ja puhuvat haastateltavan puheen päälle.Minäminä-henki on niin läpinäkyvää ja noloa, että auts!

Chättijuontajalla tainut kihahtaa hieman kusi blondiin päähän? Harvinaisen ärsyttävä tapaus näiden kaikkien muiden ärsyttävien juontajien joukossa…

Vapullahan paloi käämit välillä jo chätti-aikoinaan. Pisti äänet pois lähetyksestä ja meni karjumaan jotain työkavereilleen kun ruutuun oli päästetty jotain vähän tuhdimpaa herjaa neiti juontajasta. 😀

Itä-Helsingistä tuo ei kai kylläkään ole kotoisin, ellei sitten Sörkkaa ja Kalliota sanota nykyään idäksi.

onks kukaa tullu ajatelleeks että jos ei vaikka voiskaa saada niitä lapsia???? Miltähä se mahtas tuntua että valtakunnallisesti udellaan.. Pitäis olla kaikkie oma asia..

Vappu luulee liikaa itsestään!! tuntuu olevan kolho juonnoissaan.. vaikka onkin vilkas ja sillä on painoarvoa noissa BB juonnoissaan..yms.. mutta itse ei osaa näköjään käyttäytyä..tuo oli Vapulta loistava MOKA!!!!

kyllä se vappu on pieniin päin silmistä näkee ja raskaasta hengityksestä. tällainen vanhan kansan nainen näkee merkit heti,ei tarvitse odottaa masun kasvamista.

Itä-Helsingin ruusu, joka on – ylläri pylläri – teini-iän kavereita mm. Martina Aitolehden kanssa. Mitä muuta tällaiselta julkkistyrkyltä (aloitti ”uransa” MTV Chatissa :)) voi odottaa kuin että ensin ollaan niin mielinkielin hymyilemässä ja kun joku kysee jotain, josta neiti ei tykkääkään, niin johan aletaan kukkoilemaan. Toimittajat – jollaista koulutusta Vappu Pimiällä ei ole – osaavat kuitenkin haastatella vieraitaan vähän eri lähtökohdista kuin MTV3 Chatissa toimittajatyön kannuksensa kerännyt ex-BB juontaja.

Ihan sama, jos tuo oottaa kersaa. Kuluttanut liikaa turpeaa lärviään kun on tunkemassa keikkiin mahd. ohjelmiin. En voi katsoa mitään enää, missä tuo mollottaa.

Tienaappa ite 200k vuodessa ja väitä ettei nouse päähän.

En voi sanoo muuta kuin et turha nainen ja häviäis takaisin sinne jenkkeihin eikä tulis ikinä takas.

mikä hitto siin on niin vaikee sanoo on tai ei kuitenki se selvii kuukauden sisään. nää on jotain mitä pitäs ekaks miehen kanssa keskustella. vai puhutaanko siellä kotona yleensä tämmöisistä asiosta.

Akan naama on kuin petolinna peepää. Olen aina ihmetellyt miten joku voi pitää ton näköstä akkaa hyvännäköisenä. Sitten se vartalo, sellainen vähän lösykkä.

Huomaa että uutisen kirjoittajalle aihe on ollut hyvin henkilökohtainen…. kirjoutuksen pitäisi olla puolueeton, turhaa paskaa tällaset uutiset. hankkikaa työ ja kirjoittakaa jostain järkevästä

Ylivoimaisesti Suomen ärsyttävin tv/radiokasvu. Tunkee itseään joka paikkaan ja korostaa aina itseään. ”Minä, minusta, mulla” vilahtaa lähes eukon jokaisessa lauseessa.. YÖK!

Raskaana oleva nainen ei saa bilettää. Sikiö kärsii ja sehän kyrsii tällaista pintaliitäjätyyppiä.

Vapusta on tullut tähti. Tähdeltä ei ihan kaikkea kyselläkään. Prinsessa. Noin se nousee päähän.

Te olette kyllä niin noloja, ettei teille voi kuin nauraa :DD noh, jos haluatte olla lapsellisia pellejä, siitä vaan. Saanpa ainakin naurut 😀 vappu<3

vapu on suomen parhampia tv julkisia. kaunis kaunotar vaarmaan olisi hot myos ulkomaila . vapu on suositu myos amerikaasa se oli san francicso ssa. hottis!

Vapusta todella on tullut tähti, ja tähdellä tarkoitan suurta kaasumaista objektia.

Ei pitäisi tuollaisia keneltäkään kysellä, mutta Vapun puolesta pitää sanoa, että raskaus merkitsee todennäköisesti tällä alalla naiselle töiden vähenemistä. Miehen töihin vaimon raskaus ei vaikuta tippaakaan se. Ja myöhemmin ei kysellä, miten mies voi tehdä töitä, kun on pieni lapsi kotona; nainen taas joutuu syyllistämisestä kärsimään.

vai että raskaana? vihdoin löytyi selitys valtavalle mahalle, aiemmin olin luullut hänen olevan vain todella lihava läskipallo. ja rumakin vielä. mutta ennen kaikkea läski.

Ah ja voi, kylläpä se kateus taas tuottaa fiksuja kannanottoja. Suomen miehinen kerma parhaimmillaan…?

Niin kai sitä vituttaa kun se on syöny ja porukka kyselee siltä.

Oma kommentti