Voi kiesus mikä pylly!

Amerikkalainen tanssija ja glamour-malli Nicole Austin eli Coco julkaisi vastikään Twitterissään häikäilemättömän seksikkään kuvan itsestään. Voi herran pieksut ja taivahan talikynttilät, mikä pylly tällä neidillä on!

Kerrottakoon, että The Nainen aloitti uransa 18-vuotiaana uimapukumallina, ja tämän jälkeen hänet on useasti nähty tyttökalentereissa sekä tietenkin Playboy-lehdessä. Hiphoppari Ice-T:n vaimo on bongattu useasti viettämässä aikaa rannalla, ja mitenkäs muutenkaan kuin puolialasti. Ei sen puoleen, että se olisi pahasta, päinvastoin! Kaiken lisäksi tämä kaunistus on jo 31-vuotias! Käy vähän äkäseen tsekkaamassa, mitä linkin takaa löytyy!
 
http://www.thesuperficial.com/coco-is-still-awesome-at-twitter-12-2010

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Coco, Nicole Austin

Kommentit

Olen niin vanhanaikainen etten ymmärrä tuollaisia takapuolia, en ollenkaan. Olen ylpeä omastani, se on just sopiva, minun kokoiselle pienelle ja hoikalle naiselle.

Eikös sillä oo perseimplantit, eli ei enää mitään aitoa.

onko tuossa OIKEASTI milliäkään mitään seksikästä. Iso, pyöreä ja ryppyinen läskiperse. Ja naama ruma kuin nahistuneella tomaatilla. Ei se julkisuus tee ihmisestä seksikästä, tästä ainakaan. Tosin kukin tykkää mistä tykkää.

Oma kommentti