Voi laupias taivas mikä nainen!

Pakostikin alkaa mietityttää, että miten ihmeessä sitä joka päivä löytää netistä aina vaan toinen toistaan seksikkäämpiä naisia. Tällä kerralla kiikarissa on aivan upea ilmestys, nimittäin amerikkalainen kaunotar Erin Heatherton.

Upeasti lanteitaan keinuttava mimmi on lumoava näky näissä Victoria’s Secretin alusvaatekatalogin kuvissa. Voisi melkein jopa väittää että neidille on tullut hieman täytettä tuonne rintamuksen puolelle, ken tietää jaa-a… Tämä 21-vuotias typy on tällä hetkellä yksi maailman halutuimmista malleista, eikä ihme. Eriniä on lykästänyt, sillä hänet löydettiin lomailemasta 17-vuotiaana Miamin South Beachilta, jolloin misu sai oitis sopimuksen mallitoimisto Marilynin kanssa. Omaa kultaa kainaloonsa tämä typykkä ei kuitenkaan ole vielä saanut, vink vink!
 
Tsekkaa kuvat: http://www.popoholic.com/2011/06/09/a-little-erin-heatherton-lingerie-action-will-do-you-good/

Teksti: Hymy
Avainsanat: Erin Heatherton

Kommentit

Vai että alkaa pakosti ihmetyttää, miten netistä voi löytää naisten kuvia… No tuo on kyllä sellainen asia, jota en ole ikinä ihmetellyt. Se on vähän sama kuin ihmettelisi miksi vuoret on kiveä.
Netillehän on kaksi tarkoitusta: porno ja piratismi.

Lisäksi jutun kirjoittaja tunnustaa etsivänsä naisten kuvia netistä joka päivä. Eikä siinä mitään vikaa olekaan, mutta kohtuus silti kaikessa.

Oma kommentti