Voi terve – nyt Suomesta löytyi jo valesossukin!

Kuhmalahden kunnantaloValelääkäreiden luvatussa maassa on paljastunut nyt ensimmäinen vale-sosiaalityöntekijä! Hän ehti hoitaa virkaansa kolme kuukautta, ennen kuin epäilyt heräsivät. Aiheesta kirjoittaa huhtikuun Hymy-lehti.

Valesosiaalityöntekijä löytyi reilun tuhannen asukkaan Kuhmalahden kunnasta. Hänet palkattiin toimeen ainoana pätevänä hakijana viime keväänä. Rikosta ei ole vielä voitu käsitellä Tampereen käräjäoikeudessa, sillä nainen on pakoillut oikeuskäsittelyä.

Kuhmalahden kunnanjohtaja Jarmo Kivineva kommentoi asiaa laajalti Hymyn huhtikuun numerossa.

-Joitakin asioita on jouduttu oikaisemaan ja osa asioista on vielä keskenkin, hän toteaa valesossun jälkien korjaamisesta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jarmo Kivineva, Kuhmalahti, valelääkäri

Kommentit

Sossun määritelmä: 5 vuotta akateemista koulutusta, jotta saa työntää nokkansa toisten asioihin. Muistakaa, että Helsingissä oli vielä pari vuotta sitten johtava sossu, jonka aikaisempi uran huippu oli hiihtomajan hoitaja Itä-Suomessa 60-luvulla; eli ei mitään koulutusta. Miten joku voi hakeutua vapaaehtoisesti sossuksi? Täytyy olla tosi pervo.

ei oo eka aikanaan petäjävedellä oli yksi sai potkut kun asiakas ilmoitti asiasta eteenpäin missä lie nykyään huijaa ihmisiä ties vaikka poliisina

Setä, helvetin hyvä idea. Hymy, kuuluuko!!!!! Setä esitti hyvän idean.

Tästä voisi hymy tehdä isommankin jutun, suuri osa sossuistahan on epäpäteviä viransijaisuuksia tai opiskelijoita. Joissakin kunnissa ei välttämättä edes ole pätevää sosiaalityöntekijää, ja nämä vastaavat kuitenkin ihmisten, ja erityisesti lasten perusturvasta.

Oma kommentti