Voi, voi Lola Wallinkoski, miten törkeästi mokasit!

Lola WallinkoskiRuotsin kruununprinsessa Victorian häiden televisiointi aiheutti kritiikkitulvan MTV3:n kommentaattoreita kohtaan. Vihkimisen päätyttyä häitä tv:ssä kommentoineet Janina Vilén ja Lola Wallinkoski ihmetyttivät kansaa tökeröillä lausahduksillaan.

Aluksi kommentaattorit lyttäsivät Victorian puvun.

-Mä veikkasin etukäteen että linja on hyvin yksinkertainen ja vähän tylsähkö, ja valitettavasti se oli, Lola Wallinkoski tylytti Iltalehden mukaan.

Lolan mielestä myös kirkkokuoron olisi pitänyt pukeutua paremmin.

-Törkeää, lausui Lola Iltalehden uutisen mukaan.

Myös kuoron meikkaukseen puututtiin.

Kommentaattorit saivat Iltalehden lukijoilta melkoisen negatiivisen palauteryöpyn. Lukijat pahoittelivat, että kärkevät kommentit eivät kuuluneet lainkaan juhlan arvokkaaseen luonteeseen, vaan olivat mauttomia.

Kuva: Lola on tunnettu Suomen sammakkosuisimpana missinä jo pitkään.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Lola Wallinkoski, Janina Vilén

Kommentit

Lolalola – Mitä muuta voi odottaa vähä-älyiseltä, kouluja käymättömältä, ärrävikaiselta 20kiloa paisuneelta turkulaisaislähiömuijalta?

En kyllä vieläkään ymmärrä, millä meriiteillä Lola pääsi selostamaan häitä. Hän on pitänyt 90-luvulla missikruunua päässä, tekeekö se hänestä monarkian asiantuntijan? Hän juontaa kotimaista tyrkkyjen hääohjelmaa, tekeekö se hänestä hääasiantuntijan? Mikä sen Vilénin meriitti oli? Sekö, että hän on ollut joskus suurlähettilään kanssa naimisissa ja ”tuntee siksi etiketin”? Hirveää kälätystä. Kaiken lisäksi tämä Janina haukkui Lolan tavoin hääpukua, vaikka hänellä oli itsellä lyhyt, mauton minimekko päällä, jossa ei ollut arvokkuutta nimeksikään. Millä meriiteillä Roman Schatz oli siellä? Hän on kirjailija. Ei hyvää päivää… se Kiiskikin on niin hirveä tyrkky että… Kun vaihdoin kanavan Ylelle, tuntui, kuin olisin päässyt pinnallisesta kanamaailmasta rauhalliseen ja seesteiseen, AMMATTITAITOISEEN ja ASIANTUNTEVAAN maailmaan. Kiitos, Yle.

Jos ei ota selvää miten nämä kuninkaallisten häät traditioiden mukaan hoidetaan, niin syyttäkää vaan tietämättömyyttänne.
Siellä ei elvistellä avopuvuissa. Ja tähän lähtien Vitorian puku oli aivan suurenmoinen..
Ei nimittäin saa olla liikaa koruja ja puvun tätytyy olla tyylikas. Mtä se todella ollkin.
Näissä kinkereissä ei olla Barbie-maailmassa vaan toisenlaisessa kuviossa.
Jos teitä suomalaisia ottaa aivoon, niin muttakaa tänne hetkeksi ja asiat ehkä sen mukana avartuvat.

Nyk suomalainen,vanha 31, vuotta sitten ruotsalainen.

Pittäis ottaa selvää ennen kuin kiekuu

Annakoo

Ylen kommentaattoreilla oli tosiaan asiantuntemusta, ovathan he ihan oikeita toimittajia eivätkä mitään tyrkkyjä, jotka sillä siivellä pääsevät ”kommentaattoriksi”. Jo etukäteen oli kerrottu, että Havumäki ja Mirolybov ovat opiskelleet käsillä olevaa asiaa pitkään. Jos Maikkarin kikattaja-kaksikolla oli jotakin briiffausta, niin eipä siltä kuulostanut. Se, että joskus tunnistaa akkainlehden jutusta jonkin kuuluisuuden, ei pätevöitä. Lapsuksia sattui Wallinkoskelle ja Vilenille. Arvasin, että Lola käy vastahyökkäykseen. Ei kestä kritiikkiä eli on loppujen lopuksi kuin kuka tahansa meistä (tämä nähty monta kertaa). Ei se ”puhtoinen” missistatus vuosikymmeniä kanna…

Vähän aikaa kattelin maikkarilta niitä häitä, ja oli ihan pakko vaihtaa kanavaa kun alkoi näitten ”rrrriiitikoiden” töksäyttelyt arsyttämään.
Musta oli aika tahditonta arvostella tolla tavalla toisen häitä. Ja ylipäätään koko se juontajien läpän heitto oli ihan jonnin joutavaa paskaa.

Onneksi Ylen selostus oli asiallista ja hyvää. Kiitos ylelle!! Toivottavasti Lolaa ei lasketa enää juontotehtäviin. Kyllä se on parempi esittelemään niitä vaatteita ja pitämään turpansa ummessa!!! Eli keskittys siihen minkä OIKEESTI osaa!

Kuka tomppeli kutsui Tukholmaa Suomenkin pääkaupungiksi ja miksi piti näyttää joidenkin tavisten hillumisia kotikatsomoissa muovikruunut päässä? Aivan kaiken arvostelun alapuolella, ei ansaitse hymyn häivää!

Katselin ensin kolmosta, mutta kun ruudussa olivat vain Sanna ja Lola, käänsin ylelle ja siellähän näytettiin jo kutsuvieraita menossa kirkkoon! Meneekö maikkarilla todella niin huonosti, ettei ole varaa palkata ihan oikeaa toimittajaa?

Lola on mitä on. Mutta mun mielestä puhui ihan asiaa ehkä olisi voinut hieman muotoilla sanansa toisin. Ei telkkarissa voi kuitenkaa päästää suustaan iha mitä sattuu, koska me suomalaiset ei kestetä yhtään kritiikkiä eikä negatiivisuutta. Ne kritiikit juorutaan sitten vasta selän takana.

Noi ”neekeri”-haukut ovat torkeita, ja osoittavat enemman kirjoittajan sivistymattomyydesta, ja tekevat heidan mielipiteensa turhiksi… ihonvarilla ei ole mitaan tekemista taman asian kanssa.

Mutta, se on ihan totta, etta R-vikaisen ei pitaisi olla juontamassa, kun ei osaa puhua oikein. Lolasta kylla meni maku nyt ihan kokonaan – ei alya edes nyttenkaan pyytaa anteeksi, vaan sanoo etta ”antaa tulla vaan.”

Moukkamaista. Onneksi oli YLE johon vaihtaa kanavaa.

Kritiikkiä voi esittää, mutta kannattaa miettiä, miten ja missä sen esittää.

Ärrävikainen mulatti, josta en muista muuta kuin sen pizzamainoksen, jossa ärrävika korostuu. Onks toi nykyään muuta kuin Anttilan alusvaatekatalogin kalsariesittelijä?

Lola yrittää pysyä julkisuudessa ärsyttämällä, että saisi töitä jatkossa.

Minusta hän oli nuorempana laihempi.

Miksi ärrä-vikainen tekee juontotöitä? Eihän kädettömätkään aja rallia!

kuka yleensäkään viittii pyytää tollasta turhaa puoli neekeriä kommentoimaan kuninkaallisia häitä?? lola sopis paremmin kommentoimaan tukiaisen tulevia suur häitä

Tuntui että Maikkarin juontajat olivat humalassa. Hyvin tökeröä kuunneltavaa ja huonoa huumoria pitkin häälähetystä. Onneksi käänsin Ylelle, jossa kommentointi oli asiallista ja rauhallista.

Maikkarille miinusta!

Oma kommentti