Voi, voi – näin onnettomasti kävi sitten Antti Kurhiselle!

Antti KurhinenVenäläisessä tosi-tv-ohjelmassa Dom-2:ssa seikkaileva Suomen BB:n kasvatti Antti Kurhinen piipahti ”leikkauslomalla” Helsingissä ja palasi takaisin Venäjälle kameroiden eteen.

Antti kirjoittaa Twitterissään, ettei leikkaus mennyt tälläkään kertaa hyvin, mutta ei selvitä asiaa sen tarkemmin.

Antille nenäleikkaus oli jo kolmas laatuaan. Venäjällä hänet leikattiin alun alkaen kymmenen vuotta sitten polkupyöräonnettomuuden jälkimainingeissa. Epäonnistunut korjausleikkaus tehtiin viime syksynä Helsingissä. Nyt näyttää siis Antin mukaan siltä, ettei kolmaskaan leikkaus ole onnistunut.

Antin ongelmana on, ettei hän voi kunnolla hengittää nenänsä kautta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Antti Kurhinen, Dom-2

Kommentit

Antin ongelmista pienin on se, että hän ei voi hengittää nenän kautta. Tuhat muuta ja paljon suurempaa ongelmaa ovat tämän nulikan arkipäivää. Ihan nyt alkaen vaikka vastenmielisestä olemuksesta ja päättyen ennennäkemättömään lapsellisuuteen.

Maikkarilla Antti itkee kun toinen sierain ei toimi…kyllä se on toiminnoista se pienin mikä ei toimi…tää hinuri on täysi ääliö..täys luuseri.

Antin ongelmana on, ettei hän voi kunnolla hengittää nenänsä kautta.

vai lääkärit oikeuteen, onpa antilla kivaa.
jospa kerran maksaisi itse lääkärit ja juristit, ei varmaan kovin usein käyttäisi.
sitäpaitsi eikö äiti venäjä huolehdi laosistaan.

Miksi hymy suosii tätä turhaketta ei enää kiinnosta toivon että jää sinne venäjälle

Meijän koulussa on yksi ihan Anakondan näköinen poika :D:D Yhtä ruam :DDDD

Ei voi hengittää kunnolla, no se selittääkin selvän hapen puutteen tämän tyypin aivoista …

Onkohan Antti ollut avulialla päällä kun Alibissa sanotaan otsikossa, että taksiryöstäjä tarvitsi hinurin apuun ??? Mitäs nenälle kuuluu? Ai ei henki kulje..koitappa hengittää suun kautta. Niin, ja ei siinä kauaa mene kun joku taas läppää sen vinoon.

No,väliäkö tuo jos ei pöntöllä ilma kulje.Päästäis siitäkin..

Kokemuksesta tiedän kuinka pirullinen vaiva toi on kun ei ilma kulje kuonon läpi. Tsemppiä, toivotaan että seuraavalla kerralla onnistuisi!

Ihan sama mitä mieltä yleisesti ootte kaverista mutta hyvää terveyttä toivoisi kyllä kaikille…

Eipä kantsis aina valita sitä kaikista halvinta plastiikkakirurgia. Mutta eipäs tällä köyhällä julkkispellellä rahaa ole, menis oikeisiin töihin eikä roikkuisi julkkisturhakkeena.

Hennan kanssa tehdään taas kerran sovintoa Twitterin välityksellä. Mikään ei voi erottaa näitä kahta! Antti saa tehdä ihan mitä tahansa, ja aina Henna palajaa hänen luokseen!

minäkään en voi hengittää kunnolla koska sierain meni tukkoon vahingossa. pitää olla julkkis että saa sieraimet kuntoon tässä maassa.

Oma kommentti