Voice of Finland: Näin huikeat rahat kerätään joka ilta!

Voice of Finland -ohjelman livelähetykset perjantaisin kokoavat Turun vanhaan VR-halliin, nykyiseen Logomoon tuhansittain musiikin ystäviä.

Moni tv-katsoja ei ehkä tule ajatelleeksi, että tapahtumaan paikan päälle myydään pääsylippuja. Näin kuitenkin on, tosin suosio on ollut niin suurta, ettei niitä juuri enää ole tarjolla. Ohjelman suosio näkyy myös Turun hotellien käyttöasteessa. Perjantaisin Aurajoen rannalta saattaa olla vaikeata saada vapaita hotellihuoneita, sillä yleisöä saapuu Turkuun perhekunnittain viikonloppureissuille Voice of Finland kiikarissaan.

Lippujen hinnat ovat vaihdelleet vajaasta parista kympistä aina 50-60 euroon. Kun Logomoon mahtuu 2000-3000 katsojaa, VoF:illa tehdään sievoinen tili joka ilta. Tuotto lasketaan jatkuvasti useissa kymmenissä tuhansissa euroissa. Koko kauden pääsylipputulot ovat satoja tuhansia.

Myös lipputrokarit ovat heränneet. Koska liput on käytännössä myyyty loppuun, niitä kaupitellaan eri sivustoilla 125 euron hintaan. Semifinaalilipusta voi joutua maksamaan jo 175 euroa. Finaalilippu on vieläkin kalliimpi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Voice Of Finland

Kommentit

Oma kommentti