Voihan silikoni! Tämän suomalaisduon kohdalla ei ole kauneuskirurgiaa säästelty – katso video!

Diana Ball ja Juliet Hornet muodostavat suomalaisen Drama Kaput -duon, joka on saanut harvinaisen vähän julkisuutta erikoislaatuisuuteensa nähden. Laulukaksikon jäsenet ovat kuin kaksi marjaa – toinen tumma, toinen vaalea, mutta kauneuskirurgiaa ei kummankaan kohdalla ole säästelty.

Piikkiä on pistetty naamaan niin että poskipäät kurkkivat kuuta kohti. Silikonit pursuavat rintamuksista niin ettei kyse toden totta ole klinikan pienimmistä implanteista.

Kaksi jylhää ja ettei jopa sanoisi kolhon kohtalokasta naista laulaa salaperäisestä rakastajasta Euroviisuihin tarkoittamallaan biisillä, joka löytyy YouTubesta (katso täällä).

Tähän kyseiseen bändiin on huhuttu myös Antti Kurhisen liittyvän. Mikä hänen roolinsa on, sitä ei vielä kukaan tiedä, mutta ainakin Kurhinen on ottanut laulutunteja.

Tässäkö uudet Bond-biisin esittäjät ja Bond-tytöt, eikö? Siinä Crace Jones kalpenisi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Diana Ball, Drama Kaput, Juliet Hornet, Crace Jones

Kommentit

Hirviöitä. Hirveitä hirviöitä. Surkea lauluääni, surkea ääntämys ja surkea nuottikorva. Hirveän hirveää. Korviin sattuu, silmistä vuotaa verta! Kaksi sanaa: HYI HELVETTI!

🙂 Saattaa olla,että olemme,saattaa olla,että emme,ei sitä tiedä,Venäjälläkin kun on manneja.

Suosittelen lämpimästi Dianalle soolouraa. hänellä vahva ääni, wau!

Ja äskeinen oli tälle tuulipukutyypille.Valitettavasti en oikolukenut äskeistä,eli nimimerkkini eteen livahti n,joka ei siihen kuulu.Vaikea uskoa tuulipukutyypin olevan korkeasti koulutettu,sillä hän ei osaa edes oikeinkirjoitusta.Ja tässä näille pelleille:En ole tänne huutamassa,vaan ihmettelemässä tyhmiä kommentteja.Ja aito lähisukulainen olen.Harmittaako?Omat viestisi ovat ihan sekopäisiä.

Joo,kyllä tämä asia on loppuunkäsitelty,eli väitä nyt silti,mitä väität.Mahd.sivistyneisyytesi ei näy ulosannissasi.Itse sensijaan olen älykkyystestissä saanut korkeat pisteet,joten se siintäkin.En ole ns.hikeentynyt,meillä on venäläiset luonteet.Kukahan sitten mahdat olla,kun tänne skrivailet,etkä esim.ihan asiallisesti privana.

Sanopa aito sukulainen dianalle et katsoo vaatehuoneeseensa sillä en usko että hän joutuu lainaamaan toisilta vaatteita;)sano vaan et käy lukemassa niin samalla voi muistikin palautua:)sinä voit olla puupää mutta itse olen sivistynyt korkeastikoulutettu eli koputtele vain omaa päätäsi. en ymmärrä miksi nopin hikeennyt koska minulla itsellä ei ole dianaa mitään vastaan.voi olla että tunnen sinutkin tai sit en!

Joko luovutat ”en käytä tuulipukua”?Häviät kuitenkin näissä väittämisissäsi.Täältä on poistunut jo aiemmin jollekulle nimim.hahhaalle ollut kommenttini,että mikä v…n Teemu?Olet sekoittanut henkilöitä.:D-nimimerkille:Diana ei lue tälläisiä palstoja,mikäli häntä Teresa-nimellä edes tarkoitat.Next?

Nimim.:lle en käytä tuulipukua:Ensinnäkään en käy kuumana,kun niin luulit,eikä tod.ns.hävetä.Dianalta vielä eilen kysäisin,että onko sinulla toppatakkia ja hän vahvisti,että eipä ole ja kuinka niin?No,en nkehdannut mainita,että täällä kaikenlaiset puupäät kertovat unistaan tällä palstalla.

Sinulle aito sukulainen sua taitaa v…… ku osuin arkaan paikkaan teresan vaatetuksesta. Ennen pääsiäistä sulautui hyvin cittarin porukkaan. Hävettääkö tunnustaa sukulaiseks:)miksi käyt niin kuumana totuuksista:)

Sinulle ”en käytä tuulipukua” :Just niin kai,olet sitten unta nähnyt!

Aito sukujuhla ja Hahaha….-nimimerkit kuuluvat varmaankin J.Kusminille?Tällä palstalla on sekopäitä liikkeellä,nyt sotkette kaikki asiat pikku päänupeissanne,eli mukamas ”se vaalea” muka olisi from Russia,suksi Rilrivat kuuseen!

Ettekö te rumat, tyhmät, kateelliset, tavis juntti suomalaiset ymmärrä todellakaan mistään mitään? Matkustelkaa ja kehittäkää itseänne niin henkisesti kuin fyysisesti, niin voisitte itsekkin pärjätä tässä elämässä ja teillä olisi muutakin tekemistä kuin arvostella toisia ihmisiä! HANKKIKAA OMA ELÄMÄ!

Hei on toderllakin kun nään hänet usein ruoholahdessa ja aina samat vaatteet siis salihousut ja musta toppatakki:)sorry se on totuus:)en ole sokea

ei nää ole todellisia, feikattuja niinkuin haavat leffoissa. Rumia ovat, mutta vitsinä aika hyviä -näyttävät mitä tää maailma on. Naiseuden irvikuvia.

Nään usein tota dianaa ja aina hänellä samat kuluneet salihousut ja toppatakki joten jos en tuntisi häntä niin ei nerottaisi tavallisesta pirjosta:)

Ööh… Tuota, mitä noilta löytyy jalkojenvälistä? Onko kenelläkään tietoa?

TULISIELU-OLEN TÄYSIN SAMAA MIELTÄ KANSSASI! PAHUUTTA, KATEUTTA, TYHMYYTTÄ, RUMUUTTA SEKÄ HENKISESTI ETTÄ FYYSISESTI TÄSSÄ PIENESSÄ SUOMESSA AIVAN LIIKAA!!!!!

VOI TAIVAS TEITÄ VAJAAÄLYSIÄ KATEELLISIA,RUMIA JA LIHAVIA SUOMALAISIA!!!HÄVETKÄÄ!!!EIKÖ TEIDÄN PIENEEN,SUPPEAAN TUULIPUKU MAAILMAAN IHAN OIKEASTI OLE SIJAA MUILLE JA ONNEKSI ERILLAISILLE IHMISILLE!!??IHAN USKOMATONTA SOLVAAMISTA JA TEXIÄ ”AIKUISILTA” IHMISILTÄ.ELKÄÄ TUOMITKO KUN ETTE TIEDÄKKÄÄN!!MENKÄÄ IHMEES KÄYMÄÄN MUUALLAKIN KUN SIELLÄ SIWAS JA POSTILAATIKOLLA!! KAUNIITA,FIKSUJA,IHANIA JA VAHVOJA NAISIA MOLEMMAT<3TÄSSÄ PASKA LANDIASSA KUN ON PAKKO OLLA VAHVA JOS EI HALUA PUKEUTUA TUULIPUKUUN;)

no huh. eikö tommosta intersukupuolisuutta huomaa ultrassa? ja mamma oli silti valmis synnyttää..

”Aito lähisukulainen:
Varma tieto:mustahiuksinen on aito nainen”

HAHAHAAH Aii Teemu Lehtonen on aito nainen?

No tottakai kaikki on vihreenä kateudesta!Kukapa nyt ei haluaisi olla tuollainen räjähtämäisillään oleva botoksihirviö/silikoni?!

Vittu mitä noloja ootte!!! Kannattaisko teidän harkita vähän pistosta ja terän alle pääsyä ”joutumista” ootte niin kateellisia kun miehenne kuolaa kyrpä pystyssä näitä leidejä..
Harmit !

mitä te kateelliset läskit täällä foorumeilla huutelette menkää vaikka lenkille.

Eikö kukaan voisi kertoa heille, että nyt on mennyt överiksi! Ihan muodottomia molemmat…

Asiattomia kommentteja kaikki!Kateellisten panettelua!Hienoja naisiahan nämä!

ana kurhinen panemaan molempia ja passi jurviainen kuvaamaan,vuoden pornoleheva,ja kansainväliseen levitykseen

Jengi vetää nyt taas urakalla hernettä nenään, eikä tajua että tässsä seilaavat aivan yhta ”oikeat” persoonat kuin esim. NicoLa ja Julia Cristal Snow…

Näitä ”silikoneja” kun on tehty teatterin keinoin iät ajat.

Ja ihmettelevät vielä, miksi heiltä kysytään, ovatko he miehiä vai naisia 😀

Ne on kummatki intersukupuolisia… tietenkin makuasia, mutta omasta mielestäni kummassakaan ei ole mitään naisellistä. Näyttävät kyllä enemmän leikellyiltä miehiltä.

ja vielä pilaanneet ittensä hormoneilla,silikonilla ja botoxilla+laulaa ne ei osaa

Autotune tahkonnut taas euroja. Eikö tästä läpipas***ta villityksestä nimeltä lahjattoman äänen loputon korjailu vihdoin päästäisi eroon. Vastaus: ei niin kauan, kuin musiikkia ostavat kuluttajat ovat yhtä lahjattomia.

jätesäkki ja ihan sikana viinaa tekisi heistä edes siedettävän näköisiä

Ja toi kolmas pervo Gerokiima toitottaa kaikille että haluaisi panna Diana Ballin kanssa.

Ja tälläisen maailman me jätämme sitten lapsenlapsillemme.

Voisiko toimittaja opetella kirjoittamaan Grace Jonesin nimen oikein? Ja olla käyttämättä artistin nimeä tällaisessa vertauksessa.

OKSENNUS TULI OKSENNUS TULI OKSENNUS TULI OKSENNUS TULI OKSENNUS TULI OKSENNUS TULI OKSENNUS TULI OKSENNUS TULI

HYI HELVETTI, mihin tämä maailma on menossa?

Nuo on olioita – ei ihmisiä 🙁

Diana Ball on intersukupuolinen.

”Minun kohdallani intersukupuolisuus tarkoittaa sitä, että olen syntynyt vähän erilaisilla sukupuolielimillä kuin valtaväestö. Intersukupuolisia ihmisiä eri muodoissa syntyy joka vuosi Suomessa noin 30. Tällä ei ole mitään tekemistä transsukupuolisuuden kanssa.”

Diana korostaa, että hän on geneettisesti nainen, olivatpa hänen sukupuolielimensä millaiset tahansa.

City.fi

Grace Jones on kaunotar noihin friikkeihin verrattuna!!

Tällä mustatukkasella on Kurhiaisen mukaan helevetin isot kivekset.

voi nolo! Mikä myötähäpeä tulikaan.. ihan hirveitä otuksia :DD tuksun tasosta humppaa. Lärvit ja kropat vaan jopa rumemmat kuin tuksulla..

Ei helv…i, noihan näytti ihan miehiltä silikoneineen.. ettei vaan oliski transuja ???

Oma kommentti