Voiko kukaan mennä näin typerään pikavippilankaan – lue sähköposti!

Suomessa liikkuu paraikaa erikoinen kiertosähköposti, jossa herra Brooks Henry tarjoaa pikavippiä erityisen halvalla korolla. Hymy julkaisee nyt sähköpostin kokonaisuudessaan:

”Älkää loukkaantuko minun suomenkielen kirjoitusasta, sillä olen englantilais mies. Nimeni on herra Brooks Henry, ja annan lainan heile, jotka ovat vakavissaan ja tarvitsevat lainaa. Tarjoamme lainan korolla 3%, summille 1500€ – 4,000,000€. Sinun täytyy täyttää lainahakemuksemme alla esiintyvässä muodossa, ja otamme teihin yhteyttä puhelimitse liiketoiminnan aloittamiseksi. Odotamme lainahakemustanne.

Lainahakemus:

Nimet:
Sukupuoli:
Ikä:
Katuosoite:
Postinumero ja kunta:
Kansalaisuus:
Tarvittava määrä:
kesto:
Puhelinnumero:
Tulot kuukaudessa:

Ystävällisin terveisin.
Mr. Brooks”

Poliisi kehottaa varovaisuuteen tämänkaltaisissa tarjouksissa. Mitä ilmeisemmin kyse on huijauksesta, jossa lainanhakijaa pyydetään maksamaan jokin etusumma tai korko tai sen osa etukäteen luotottajalle saadakseen lainasumman myöhemmin tililleen. Lainarahaa ei luonnollisesti koskaan tipahda tilille, vaan lainanottaja menettää maksamansa rahat.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: laina, pikavippi

Kommentit

Mä en ymmärrä muutenkaan, miksi muka pitäisi maksaa jotain etukäteen, että saa lainan myöhemmin. Jos lainaa tarvitsee, tuskin on rahaa maksella jotain etukäteismenojakaan. Kaikkea ne yrittää.

kyl niitä hölmöläisiä aina löytyy kun menee tälläsiin..

Vittu mitä soopaaa, kuka idiootti tuollaiseen menee? Hyvä esimerkki tyhmyydestä on tämä kinttujen levitys ”koekuvauksissa”. Ei prkl miten sinisilmästä touhua.

Oma kommentti