Voiko tämä suomalaisnaisen tarina olla edes totta: Tamponi viikkotolkulla siellä

Suomalaisnainen avautuu somessa kertoen oudosta sairausepisodistaan.

Hän oli unohtanut poistaa tamponin ja sai tulehduksen alapäähänsä. Hän kertoo saaneensa antibioottikuureja toisensa perään.

Nainen oli menossa myös papa-kokeeseen, ja siellä näytteen ottaja totesi ettei voi ottaa näytettä, sillä sisällä on jotain. Lääkärissä lääkäri tutki ja penkoi ja totesi vain valkovuotoa. Hän määräsi lisää lääkkeitä.

Nainen kertoo käyneensä parilla muullakin vastaanotolla. Lisää lääkkeitä vain, ja ohjeita intiimihygieniaan.

Somessa avautunut kertoo tehneensä myös sukupuolitautitestejä ja pelänneensä syöpää.

-Yksi päivä vaan synnytin tamponin pois. Siihen loppuivat oireet. Siihen loppui myös mun tamponien käyttö, nainen somettaa.

Naisen tarina on vahvasti kyseenalaistettu, tai sitten Suomessa alkaa olla hoidon taso todella alhaalla, kuten muuan somekeskustelija kertoo.

Myös puolustelijoita löytyy:

-Meillä jokaisella on erilaiset kehot ja tamponeja on erilaisia. Itsellä ei tullut oireita, kun tamponi oli yli 12 tuntia paikallaan vahingossa yön yli. Toiset ei tunne niitä ollenkaan, kun ne on paikoillaan. Voisi nopeasti olettaa, että Tiina harrasti seksiä pian tamponin asettamisen jälkeen ja ei muistanut tamponia, tamponi oli hyvin pieni ja meni siten syvemmälle, jolloin sitä oli hankalampi löytää. Todennäköisesti jonkin verran väritetty juttu, mutta raksahtelee päässä kun aina oletetaan, että jotakin ei voi käydä, koska MINÄ, MINÄ JA MINÄ.

Juttu kuratoitui myös Feissarimokat.comiin.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: tamponi

Kommentit

Oma kommentti