Voita 555 euroa – arvaa Tuksun eropäivä!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenJohanna Tukiainen ja Arto Länsman ovat saaneet lukemattomien vaikeuksien jälkeen toisensa. Pariskunnan viimeaikaista esiintymistä seuranneet eivät ole voineet välttyä siltä ajatukselta, että naimisiin mentiin vaikka hampaat irvessä! Tuksu on itse asiassa todennut iloitsevansa erityisesti siitä, että sai näyttää pitkää nenää arvostelijoilleen.

Häät päättyivät Hymyn tuoreeltaan raportoiman uutisen mukaan katastrofiin. Sulhanen makasi ilman päällystakkia mahallaan maassa ja itki. Myöhemmin Arto pyysi Seiskan videolla rakkaaltaan anteeksi. Kyse lienee ollut jonkinasteisesta mustasukkaisuuskohtauksesta.

Seuraava episodi kyyhkyläisillä on häämatka. Sitä Johanna on odottanut pitkään, sillä edellisestä ulkomaanmatkasta onkin jo aikaa. Häät olivat myös upea prinsessakokemus naiselle, joka on tuntenut kaipaavansa positiivista julkisuutta jo kovin kauan.

Mutta kuinka kauan positiivista julkisuutta kestää? Kuinka kauan koko liitto kestää?

Pariskunnan ollessa varovaisestikin arvioiden silmittömän värikäs Hymy järjestää kilpailun: Arvaa Tuksun eropäivä! Se, joka arvaa eropäivän tarkalleen oikein, voittaa 555 euroa (miinus verot).

Osallistu ja lue säännöt täältä!

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Saako alkaa arvata kakun pituutta? Veikkaan, että 3 kk tulee ehdottomana.
Glamöörielämä ei tosiaan sovi kaikille. Tuksua tuskin voi pelastaa, mutta Arto voisi vielä päästä ulos. Pelastakaa edes se koira jos ei muuta.

tuksun häistä puuttui ne kaikki mitä mainosti: shampanja putoukset,suklaafondiputoukset, sadat vieraat,kuuluisat esiintyjät ja ohjelmassaki puhuttii siitä superupeesta jenkki hääkakusta. No ei se ollu tavallista kermakakkua x 5 (erillistä) kummempaa. 😀

Minne jai sadat vieraat, shampanjaputous ja kuuluisat esiintyjat? Eihan liioittelulla saa mairittelevaa julkisuutta, painvastoin.

Arto söi koiranruokaa, itki, riehui, makasi lumihangessa hääpuvussaan, heitti lasin seinään ja sammui sohvalle sekä vaati eroa välittömästi. ONNEA!!!!

Onko positiivista julkisuutta se, että tapellaan jo hääyönä ja ukko häipyy omille teilleen sen jälkeen. Ei tule kauaa kestämään tuollainen liitto. Harmi, että yleensä menivät naimisiin. Avioliitosta ei pitäisi tehdä irvikuvaa julkisuustempuilla.

Oma kommentti