Voittaako tämä morsian Tuksun – katso kuvat!

Yolanda Tukiainen – anteeksi siis kuka? No vanha kunnon entinen Tuksu tietenkin. Tuksu, joka nykyisin haluaa esiintyä taiteilijanimellä Yolanda.

No siitäpä päästäänkin sitten siihen, että Yolanda on menossa naimisiin helmikuussa, kuten kaikki me tiedämme. 32-vuotias ex-Tuksu pyrkii olemaan todella näyttävä häissään. Häntä kymmenen vuotta nuorempi etelä-afrikkalainen Candice Swanepoel sen sijaan poseeraa hänkin hieman häätunnelmissa. Kyseessä on Victoria’s Secretin uusin katalogi.

Kumpi on seksikkäämpi? Yolanda vai Candice? Candice löydettiin Durbanin kirpputorilta 15-vuotiaana, ja nyt mimmi haalii kasapäin mammonaa lumoavilla kuvillaan. Yolanda puolestaan löytyi tekstiviestiskandaalin tiimoilta, ja nyt hän haalii kasapäin faneja häihinsä, joihin aikoo myydä lippuja.
 
Tsekkaa pikkutuhmat kuvat täältä: http://www.popoholic.com/2011/01/24/candice-swanepoel-says-i-do-in-one-hell-of-a-swingtastic-way/
 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Candice Swanepoel, Yolanda Tukiainen

Kommentit

Tuksu on Tuksu vaikka voissa paistais! Tuksu on nimensä ansainnu eikä sitä saa muuttaa, kärsiköön nyt…

KUKAA ei vedä vertoja Jolanda T:lle. Sori vaan hymyläiset, voitte vetää hymyn perseeseen, olette mitättömyyksiä Yölandan rinnalla.

”asdddd” sinua ainakin tuntui kovasti kiinnostavan kun näitä luet ja vielä kommentoimaankin.

Oikeasti ketä kiinostaa enää tämä neiti Yolanda josta nämä hymy ja seiska niin kovasti uutisoi

Tajuaako tää pälli että ainut asia miks siitä kirjotetaan ja luetaan myötähäpeä ja sääli,ei ketään kiinnosta eikä kukaan tosissaan usko että mammutti pärjäis missään mitenkään milloinkaan,saati että kukaan oikeesti tuollasta haluaa,rahojen takia artokin lööpeissä seisoo.

No oisitte sitten pistäny Yolandan kuvat viereen, siis uusimmat, höh!

Oma kommentti