Vuokrat jätettiin maksamatta: Antti Kurhisen elämää asunnottomana autossa!

Antti Kurhinen ottaa kantaa Arman Alizadin ohjelmassaan tapetille nostamaan asunnottomuusteemaan. Hän kertoo tietävänsä asiasta jotain.

-Aikoinani olin hetken asunnoton,  kun Helsinkiin muutin, ja isäni ei kertonut siihen aikaan minulle, että hän ei maksanut vuokria ja meidät heitettiin asunnosta pihalle, Antti kirjoittaa blogiinsa.

-Olin ihan tyhjän päällä, juuri aloittanut työn kaupan kassalla, juuri ostanut auton viimeisillä rahoilla ja tuli tämmöinen pommi, että ulos kadulle. Olin aivan järkyttynyt, enkä tiennyt minne mennä. Kavereitakin oli vielä tosi vähän silloin, kun Helsingissä olin asunut tosi vähän aikaa. Aluksi kun ei ollut mitään, nukuin autossa monia päiviä. Luojan kiitos oli silloin jo kevät. Loppujen lopuksi onneksi pääsin yhdelle frendille budjaa ja sitten alkoi ramppaamiset kaikissa mahdollisissa instanssesissa, kuten sosiaalivirastot yms.

Antti kiittelee Nuorisoasuntoliittoa, joka auttaa nuoria saamaan ensiasunnon edullisesti.

-Minut pelasti se, että olin ollut aina tarkka pitää huolen raha-asioistani ja en ryssinyt luottotietoja heti alkuun, kuten monet ongelmanuoret. Tämä auttoi minut saamaan asunnon. Kuva: Julkkis-TV

Antin blogiin, jossa myös seksipaljastuksia, TÄÄLTÄ

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Arman Alizad, asunnottomuus

Kommentit

Oma kommentti