Wau, mitä kissoja – katso Miss Isoäiti -finalistit täällä!

Miss IsoäiditMilloinkas viimeksi olet nähnyt näin nuorekkaita ja dynaamisia isoäitejä? No, ainakin Hymy-lehden perinteisessä Miss Isoäiti -kisassa heitä näkee!

Nyt on jälleen aika esitellä kymmenen finalistia, joista tuomaristo valitsee ensi kuun alussa uuden Miss Isoäidin. Kurkkaa sinäkin ehdokkaisiin ja anna tähtiä suosikillesi.

Perinteistähän Hymyn Miss Isoäiti -kisassa ei ole mikään muu kuin se, että sitä on järjestetty vuosikaudet. Haemme nimittäin perinteitä hyvinkin paljon rikkovaa mummua – sellaista, joka sukankudonnan ohessa elää aktiivista elämää ja suhtautuu siihen intohimoisesti!

Finalistit tuolla:

https://hymy.fi/kuvat-ja-videot/miss-isoaiti/

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hymy, Miss Isoäiti

Kommentit

Hei kateelliset suomalaiset!Ensinnäkin eiköhän tämä kisa ole sidottu isoäitiyteen eikä ikään!Ja bilettäähän ne 60 v,mummotkin…Tulkaa itse kuvallanne ja iällänne lehteen, ennenkö rupeatte arpomaan mitä kukakin kerkiää ja haluaa tehdä!Nro 9.jota on kommentoitu asiattomasti moneen otteeseen ikänsä puolesta,on hyvä mummi lapsenlapsilleen ja äiti omille lapsilleen,aikaa on niille enemmän kun muuhun turhaan toimintaan.Syksyisin terveisin,Sivustaseuraaja.

Nro 6. Seitsemän lapsenlapsen isoäiti nostan hattua ilo seurata sitä puuhastelua rientoja ja yhteiseloa.Tällä mummolla näyttää aina olevan aikaa lapsenlapsilleen lisäksi muillekin lapsille.
Hieman kateena seuraillut heidän luonto marjastus kalastus -ja hiihtoretkiään.
Vauhdikasta menoa kevari skootteri ja mönkijä retkiä.
Kateeks käy.

No huh huh….eipä taida paljon ehtiä mummoilemaan jos 7 lasta ja ite vielä bileiässä…..??… Varmaan on porukassa aitojakin MUMMOJA….jotka omistautuvat ja joilla on aikaa lasten lapsille….

Ellu hyvä, enpä tuota sinun viestiäsi kommentoinutkaan vaan tuon ylimmän, nimimerkki köpin, busted=kärähdys, jäi kiinni

Miime hyvä, kuka on väittänyt ettei 37v. voi olla monta lasta? Taisit itse vauhkota kommentistani, en nimittäin kommentoinut mitenkään lastentekoikää tai sen aloittamista, vaan yleisest,i kun edellinen kommentti hehkutti selvästi tuota asiaa että on noin nuorena monta lasta ja vielä lapsenlapsiakin. Mutta pääasia on että komeita mummoja ovat omalla tavallaan kaikki kisaajat, onnea heille!

Kuinka niin 37v ei voi olla lapsenlapsia? Ihan helposti. Jos olet saanut esim 16-vuotiaana lapsen, kuinkas vanha hän onkaan kun olet 37? 21-v.! Ja sen ikäisellä voipi olla jo useampi lapsi.

Vähän hei matikkapäätä ennenkuin alkaa vouhkaamaan

Asiahan on niin, että saa olla vaikka 15 lasta mutta eri asia on, onko aikaa ja rakkautta lapsenlapsille, se on ymmärtääkseni tämän kisan pointti, isoäitiys!!!

Oma kommentti