WTF? Manageri saa ihailijakirjeitä, hänen tähteään haukutaan!

Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen managerinakin toiminut Tuija Järvinen on ihmeissään, sillä hän on ruvennut saamaan ihailijapostia.

-Ja komeilta nuorilta miehiltä! Järvinen kertoo Hymylle.

-Ei minulla mitään romanssia vastaan olisikaan. Kyllä sitä voisi lähteä vaikka rakkauden peräänkin.

Järvinen suostuu jopa paljastamaan kiinnostuneensa eräästä miesihailijastaan. Ihailijapostia Tuksun manageri-tuottaja kertoo saavansa ”ympäri Suomenniemen, ja vieläpä kivasti”.

-Miehet ihailevat, että olen menevä ja oman tieni kulkija, enkä piittaa muiden puheista, Järvinen listaa.

Haukkumaviestejä Järvinen ei kertomansa mukaan ole saanut koskaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

tuija on senverran hyvännäköinen akka et tulemalla paikalle hän kyllä kerää huomiot itseensä.on se akka pitänyt ropastaan senverta hyvää huoltaet saa kylän kolleilta munat elämään ja posket punottammaan kun tuija heelahtaa tontille.kokemusta on jkilm

Mutta missä on Carmen Mäkisen ex-manageri Tero ”Lerssi” Eronen? Hän oli sentään hieno mies, ja kova panemaan.

Moido!

Minä kyllä ”liputan” ja antaisin ihanan kielarin Tuijalle….on tosi rohkea muija. Kateelliset luuserit vain puhuu pa…..kaaa..heh

No ehkä kuitenkin säälittävyyden huippu on käydä kommentoimassa anonyymisti toisten anonyymien ”nettirunkkailua”… Vaan asiaan: En kyllä saata uskoa, että ”haukkumaviestejä en ole saanut koskaan”. Tämäkin on sellainen. ”Haukkumaviesti” oli ehkä myös se viime kesäinen luuvitonen Iisalmen baarin naistenvessassa?

No vielä säälittävämpää on tietysti anonyymi nettirunkkailu sen tiimoilta että onpas se nyt taas kauheaa kun tuokin ja tuo julkkis on tässä lehtijutussa.

Eikö täänkin naisen pitäny vetäytyä julkisuudesta? Samalla tavalla kuin S. Ruusunen ja J. Tukiainen ovat tehneet. Tai siis uhonneet tekevänsä.

Mutta aatteleppa n:o 5, että ”ihailija” on varmaan henkilö, joka haluaa tukiaisen siivellä julkisuudessa roikkuvan managerin siivellä julkisuuteen! Miten syvälle sitä voi mennäkään…

Mä en enää tiedä kumpi on säälittävämpää: Johanna Tukiainen vai ihminen, joka yrittää tunkea julkisuuteen Johanna Tukiaisen ”maineella” ratsastaen.

tuija on oman tien kulukia. ruskee raeta alushoosussa(jarrutusjäläki).muteepä meestä muista oo ku arvostelelemmaan ku toenen oekeen tolohottaa ja tuop samalla meetä keskellä suomee asuvia teelle syrjäseovuilla asuville (helsinki ja muut perslävet) ies vähä sivistyksen parriin. perkele……..

Taidan olla ainoa, jota edes vähän tuijan uutiset kiinnostaa. Eikä itse asiassa kiinnosta minuakaan. Heippa!

Ps. Vastaisitko kuitenkin ystävällisesti: Kuka se tähtesi onkaan, jota haukutaan? Sekö Sibelius-akatemian vaaleaverikkö, silikoneilla varustettu duo, maineikas suomalainen miesartisti vaiko Simo Salminen, jonka viimeinen levy varmaan ilmestyy ihan näillä näppäimillä?

Joo, Tuki-Tuija on ilmeisesti opiskellut maineikkaassa Johanna Tukiainen School of Humbug Journalism’issa ja oppinut että Hymylle voi lähettää ihan mitä tahansa skeidaa mukamas ”uutisena.” Tuskinpa tuolle tyrkylle kukaan mitään ihailijakirjeitä on lähettänyt…

Vähintään yhtä ihmeissämme olemme me kaikki! Menisikö pahasti pieleen, jos veikkaa monen noista komeista nuorista miehistä löytyvän ns. leivättömän pöydän äärestä.

Ps. Onko se välttämättä aina ansioksi, ettei piittaa toisten puheista?

Oma kommentti