Yksinhuoltajaäidin homehelvetti – koko omaisuus meni!

Maarit Valtonen lapsineenHymyn tammikuun numerossa on varsinainen home-extra, jossa asiantuntija kertoo, mitä teemme väärin, kun neljäsosa kotitalouksista painii homeongelman kanssa. Kerromme myös Maarit Valtosen tarinan. Yksinhuoltajaäiti menetti homemyrskyssä kaiken.

Jyväskyläläisperheen helvetti alkoi, kun yläkerrassa tapahtui vesivahinko. Perheen terveysoireet eivät helpottaneet, ja viimein asiantuntijat totesivat, että kodissa levisi homeen aiheuttamana myrkyllisiä kaasuja.

Retkeilyhotelliin evakkoon lähtenyt nelikko vei asunnostaan välttämättömiä tavaroita, mutta kaikki piti lopulta hävittää.

-Syy selvisi ja oli yllättävä. Homemyrkyt olivat tarttuneet vaatteisiin ja esineisiin, eivätkä lähteneet pesemälläkään. Meiltä meni vaatteet ja koko irtain omaisuus, Maarit kertoo murheellisena.

Viranomaiset uhkasivat Maaritia lasten huostaanotolla, ellei hän heti järjestäisi uutta kotia perheelleen. Nyt Maaritilla ja kolmella lapsella on sellainen, mutta homeille altistuminen muutti kaiken. Esimerkiksi vaatteita ei enää voi ostaa kirpputorilta, sillä lapset ovat niin herkkiä.

Maaritin kauhutarina lehdessämme.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: home, Maarit Valtonen

Kommentit

Ja sitten uhataan huostaanotolla. Auttaisivat toista mäessä. Ja sitten luetaan lehdestä kun äiti tappoi koko perheensä. Tai lapset joutuu johonkin helvettisijaiskotiin, ja niistä tulee vanhempana häiriintyneitä ja rikollisia alkoholisteja.

@Reiska & @Minä:
Homeitiöitä ei saa vaatteista pois esim. pesemällä pesukoneessa. Hometta on montaa eri lajia niin kuin vaikkapa syötäväksi tarkoitetuja sieniä. Perehtykää asioihin ennen kuin alatte huutelemaan mutu pohjalta foorumeilla uusavuttomuudesta ja pullamössökansasta.

Olen astmaatikko enkä voi käydä kaikilla kirppareilla, sillä saan oireita homeista. Monilla kirppiksillä todellakin on homeongelma, ovathan ne usein esim. vanhoissa huonokuntoisissa rakennuksissa.Homeen hajua vaatteista ja esim. matoista on mahdotonta saada pois, jos ne ovat päässeet pahasti tunkkaantumaan. Kun homeelle kerran herkistyy, oireet tulevat aina vain uudelleen, siitä ei parane tai vaiva katoa, jos välillä oleskelee homeettomassa ympäristössä.

No enpä nyt ihan purematta niele sitä että lapsista noin herkkiä ois tullut.
Tuo merkitsisi käytännössä sitä että missään eivät voisi liikkua, koska hometta löytyy joka puolelta.
En myöskään ihan helpolla usko että vaatteita ei saisi puhtaaksi.

Taitaa äitiliini olla ihan pelkkä uusavuton sossuvalittaja jonka ”ammatti” on tukien kuluttaminen.

Sosiaalidemokratia on tartuttanut nykyihmiseen kroonisen uus-avuttomuuden.

Se ei lähde tästä pullamössökansasta pesemälläkään. P4ska vaatteista kyllä sensijaan lähtee.

Hienoa että Sosiaaliviranomaiset olivat hereillä. Ei tukemassa mutta uhkailemassa. Liekö toimenkuvauksenakin?

” Esimerkiksi vaatteita ei enää voi ostaa kirpputorilta, sillä lapset ovat niin herkkiä. ”

Mitä ihmeen sontaa ? Mitä eroa on kaupan ja torin vaatteilla jos molemmat ovat täysin puhtaita ??

Minkäs vaatekaupan mainos tämä olikaan ?

Sossu maksaa kyllä ja tiedämme kelle.

Sitä ei saa sanoa ääneen, mutta koittakaa kestää ja kiittää äänestäjiä.

Oma kommentti