Yleisö vaati ”Froikkareilta”: Rahat takaisin, kun ette ole kännissä!

Pekka MyllykoskiFreud Marx Engels & Jungista tuttu Pekka Myllykoski kertoo iloisesta suhteestaan alkoholiin tammikuun Hymyssä. Mies on käynyt väliin katkollakin, kun pullottelu on lähtenyt käsistä. Musiikkivelho saattaa kallistaa kuulemma parikymmentä pulloa olutta päivässä vain pitääkseen krapulan loitolla.

Huikanotto on aina kuulunut myös Froikkareiden keikkarutiineihin.

-Pitää kylläkin tarkkaan laskea, kuinka monta voi ottaa, että saa keikat menemään kunnolla. Toisaalta, jos on pitänyt tipatonta tammikuuta, yleisö on keikoilla huutanut, että rahat takaisin, kun ette ole kännissä.

Muitakin hauskoja paljastuksia mies kertoo elämän- ja keikkataipaleestaan Hymyn tammikuun numerossa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Pekka Myllykoski, Freud Marx Engels & Jung

Kommentit

Viinan imupyörteestä on vaikea päästä pois,mutta kun on päässyt – Jess! Mikä fiilis! Mä tein sen!

Onhan täysi MEIKÄLÄINEN. Hyvä Pekka, saat vertaistukea noin miljoonalta suomalaiselta mieheltä. Siinähän tuo on elämä minultakin mennyt. 50v ns. ”lasissa” ja 30v. kadoksissa. Ei tullut minusta muusikkoa, mutta helvetin hyvä juoppo kuitenkin. Varsinainen ALKO:n mannekiini ja veteraani. Odottelen ansioistani kutsua Linnanjuhliin. Munuaiset soikeena ja maksa huutaa hoosiannaa.

ollaan pekan kanssa otettu kuppia aikoinaan ainakin untorokissa ja seurahuoneella, muissakin kun vain muistas:)

Juo poika juo! Taiteilijan kuuluu kuolla nuorena, sulla on jo kiire hautaa! Tuplaa juomamäärä!

Mä juon litran SISU-viinaa päiväs (7-9pv putkeen) ja pidän pari päivää väliä. Seassa menee pameja ja opamoxia. Hauskaa on vaikken muista kaikkee! Myllykosken kaa oon ryypänny viimeks marraskuus 2011 Kalliossa! Terveisiä vaa Pexulle!

No en minäkään enää juo sen takia, että tulisin humalaan vaan sen takia ettei tule krapulaa!

Oma kommentti