Yllätys? ”Meillä on tässä Big Brotherin voittaja!”

Niko SaarinenHymyn BB-kommentaattori Niko Saarinen palailee jälleen viime viikon tapahtumiin talossa ja listaa suosikkinsa ja inhokkinsa.

Hänen mielestään peli on melkoisen selvää:

-BB-Plazan äänestystä johtaa lähes tauotta Johanna. Se määrä mitä neitokainen on saanut etuoikeuksia talossa ja päässyt osallistumaan vaikka mihin kertoo vain yhdestä asiasta. Meillä on tässä tuorein voittaja, Niko tietää.

Täältä BBlogiin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Niko Saarinen, BB, Johanna

Kommentit

Tea kuuluu tähän talon pissiskiusaajajengiin, josta onneksi pahin ringliideri äänestettiin ulos sunnuntaina.

Jäljellä ovat siis Teija, Tea ja Jonna I, jotka puhuvat p**kaa muista, eristävät aina jonkun porukasta ulos ja juonittelevat keskenään. Mukana porukassa on myös näitä lampaita, kuten Jonna A, Markus, Jouko ja Tommi. Nämä jälkimmäiset ovat mukana juoruamassa ja naureskelemassa pissisten kohteille eivätkä varsinkaan tee elettäkään vastaan, vaikka hyvin tietävät mitä siellä tapahtuu.

Ihmetyttää välillä, että kuinka BB-taloon osataankaan valita näin pohjattoman tyhmiä ihmisiä, jotka kerta toisensa jälkeen pilaavat oman pelinsä tähän läyhäämiseen. Eikä tarvitsisi edes mitään pyhimystä teeskennellä, normaali ihmismäinen käytös riittäisi. Nämä ovat vielä sarjaa seuranneet tarkasti, joten pitäisi olla tiedossa, millä tavalla ei ainakaan katsojien sympatioita heru.

Oma kommentti