Yllätyskäänne Keskisen varkausjutussa!

Vesa KeskinenTuurin kyläkauppias Vesa Keskinen kertoo antaneensa Natalialle anteeksi ja peruvansa syytteet. Keskinen kuvaa rahariitaa väärinkäsitykseksi. Värikäs kyläkauppias on avautunut Voice-radiokanavalle.

Keskisen yllättävä suunnanmuutos tapahtui sen jälkeen, kun MTV3 Viihdeuutiset julkaisi eilen uutisen hänen exänsä, Natalian Facebook-viesteistä. Niissä Natalia syytti Keskistä valehtelijaksi ja ounasteli totuuden tulevan hyvin pian esille.

Hymy nosti aiemmin tällä viikolla julkisuuteen uuden Iltamakasiini-ilmaisjakelulehden kirjoittaman uutisen, jossa paljastettiin Natalian olleen kiinniotettuna noin 4000 euron vohkimisepäilyn vuoksi. Rahat olivat Keskisen.

Kuvassa Vesa Keskinen, joka tänään myöhemmin ilmoitti Iltalehdelle, ettei olekaan antanut Natalialle anteeksi. Mitä seuraavaksi?

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Natalia, Vesa Keskinen

Kommentit

Niin typerä heppu tää Keskinen, ei puutu kuin et tekis itestään sarjakuvan

Hmm… tuo kakkoskirjoittajan teoria ei ole ihan huono idea. Ei tullut mieleen heti.

No tämähän oli ennalta arvattu ratkaisu. Koko juttu on keskisen käsikirjoittama. Näin saadaan huomio pois rattijuoposta ja kaikki puhuu hyväntekijästä kun ei syytä ketään. Koko juttu on ISO Paska, ja ilmainen mainos epätoivoselle kauppiaalle.

Juuri näin. Kuten veikkasin, naikkosen ”avautuminen” ja sitten öljyä laineille. Mutta pohjanmaalla ei selitellä, perkeles… Taitaa käydä niin, että tyttösen suukki ei pysy ihan muutamalla donalla kiinni?

Oma kommentti