Yolanda on uusi suomalainen kohujulkkis – Tuksu häviää!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen haluaa päivittää taiteilijanimekseen eksoottiselta kuulostavan Yolandan. Hän ilmoitti asiasta Hymyn toimitukseen tekstiviestitse. Viesti kuuluu näin:

-Voitte laittaa uuden uutisen: aion vaihtaa Hymy-lehden lanseeraaman Tuksu-nimeni. Uusi taiteilijanimeni on Yolanda, Tukiainen tekstaa.

Kysymykseen siitä, mistä moinen nimenvaihdos, kohuleidi vastaa:

-Koska Tuksu ei ole kansainvälinen nimi. Se on mielestäni pilanimi ja mielestäni halveeraava.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Yolanda

Kommentit

Nämä ”Joolanta” aivopiereskelijät ovat samoja lippalakki- väärinpäintaaplaajia, jotka nilkat lannassa ovat kautta-aikain keksineet ratkivitsikkäitä lempinimiä Massey Ferguson, John Deere, Peugeot, Renault jne. kaikille ääntämispaletin ulkopuolisille rakkaille esineille. Tuksu on turvallinen kuin Tummelin ja helposti esineellistettävä ja siinä pysykööt. Yolanda muistuttaa liikaa niitä vähämielisen lähisukulaisen jälkeenjättämiä videotähtiä, joita likapyykin ja käytettyjen partakoneiden lisäksi perinnöksi vankilasta perikunnalle toimitettiin. Kyllä niitäkin on kalsarikänneissä ahkerasti tuijoteltu, kun muuta seuraa ei löydy. Salaisten unelmien kohde Tukiainen meni nyt naimisiin , joten taas kerran särkyi yks fantasia.

JOLANTA.
Jolanta Tukiainen, junttiemilia Juuttaanperältä.

”!”#¤%&/()=? (vierailija), 28.1.2011 klo 10.30
parempi nimi olisi nöfnöf2 Kiitti, meinasi sitten purskahtaa kahvit näppikselle. Mutta oikeassa olet! 😀 😀

EI SE OLE ENÄÄ YOLANDA! SE ON NYT JOLENE!tuksu päätti vaihtaa sen joleneksi! Voisko hymyn netti sivut päivittää tän tärkeen muutoksen ja uutisen. Kiitos!

Ei se siitä mihinkään muutu, vaikka nimen muuttais.
Tuksuna on ja pysyy, ainakin suomalaisten mielessä.

Paska on paskaa ja ei se nimeä muuttamalla miksikään muutu!

Ehkä se on se tosiaan, elokuvaa manostamatta, Yolanda, be cool..
Katsonu. Se Tuk..

Hän ei ilmisesti ymmärrä, että nimitys ”Tuksu” tulee sukunimestä Tukiainen, ei etunimestä.

Voi pyhäjysäys tota naista ,eiks sitä kukaan osaa pysäyttää.Kyllä tukiaisen vanhemmat saavat olla häpeissään omasta tyttärestään..

huhhuh…on eukko pudonnut lapsena vissiin muutaman kerran keinusta!
ps. en tuu kotiin takas

Maria Veitola Tuksulle: Sä näytät paljon freesimmältä kun viimeks ku nähtiin.

En muista millon oisin nauranut viimeksi niiiiiin makeasti. Ei taida Tuksu-raukka huomata Mariankaan piilovittuilua.

Farssi vaan paranee! Tuksu se vaan jaksaa keksiä meille uutta hupia.

Tuksu häviää! Oliko tuo lupaus?

Tuleeko sukunimeksi kenties Kwasniewska?

Onko totta että Williaminjs tuksun häät pidetäänki Englannissa samaan aikaa.saa kuulemma Englamnin kuningas huone siten lisää positiivista julkisuutta.

Onko totta että Williaminjs tuksun häät pidetäänki Englannissa samaan aikaa.saa kuulemma Englamnin kuningas huone siten lisää positiivista julkisuutta.

KUMMA ETTÄ JAKSATTE JATKUVASTI INISTÄ TUKSUSTA KUINKA TURHA SE ON JA POIS JULKISUUDESTA.? KUITENKIN NÄITÄ INNOLLA LUETTE JA KOMMENTOITTE.

Kuten tuli keskustelupuolella jo todettua, Yolanda on tyypillinen nimi rapakon takaisten ghettojen tummilla horatsuilla. Eli voisi hän kai vähemmänkin osuvamman nimen valita. Ei vaan ressukka todennäköisesti tiedä tätäkään faktaa.

Kuten tuli keskustelupuolella jo todettua, Yolanda on tyypillinen nimi rapakon takaisten ghettojen tummilla horatsuilla. Eli voisi hän kai vähemmänkin osuvamman nimen valita. Ei vaan ressukka todennäköisesti tiedä tätäkään faktaa.

yolanda=violet flower, most common used name for HYASINTH!!!
ei kimma taaskaan kelannut 1 minuuttia enempaa… ei enaa miss piggy vaan pokka pitaa sarjan HYASINTH BUCKET! menee vaan paremmaksi kokoajan…
http://www.thinkbabynames.com/search

HAHAH!!! ei se auta nimee vaihtaa… TUKSU se on siitä huolimatta

Hihii siis Jossu JooLanta siis,ei kyllä se on Tuksu eikä muuksi muutu.Kuvittelee ressukka että maine katoaa kun nimen vaihtaa.Ei se katoa ei.

”Koska Tuksu ei ole kansainvälinen nimi. Se on mielestäni pilanimi ja mielestäni halveeraava”

Eli juuri sopiva Tukiaiselle.

Ihmiset. Miksi te luette tätä 😀 Miksi minä luen tätä? Ei tuksu tässä säälittävä ole, vaan te (me) jotka jaksatte kommentoida näitä samperin uutisia 😀

Mä käytän edelleen Tunkio tai Tunkki nimitystä. Kuvaavat kohdetta paljon paremmin, kuin uusi kansainvälinen nimi. Tää kansainvälisyys on niin hatusta vedettyä. Eikös jossain kansainvälisillä sivuilla Tunkin kuva ollut nimetty rekkahuoraksi englanninkielellä, et se siitä kansainvälisestä glamööristä.

yolanda..sehän on pornostara nimi..noh nyt meni maku hardcoresta

krohm… mistähän tuksu kuullut näin hienon ja eksoottisen nimen… WE NO SPEAK AMERICANO!

Miksi media ruokkii kansaa näillä turhilla julkkiksilla? Siksi kun he saavat siitä leipänsä. He saavat nautintoa siitä kun ihmisiä ärsyttää suunnattomasti nämä AitolehtiBBTuksu-sekopääpyrkyrit. Ennen olivat sentään ihanteet toiset! Niin, ja ihmettelen, miksi oikeasti kauniita naisia kuten Kiira Korpea ei enemmän tuoda esille. Hän sentään osaa jotakin, on urheilija. Mitä Tuksu tekee? Sekoilee ja on itseään täynnä oleva typerys!

taas pääsi tuksu keskustelun aiheeks mikä oli luultavasti koko nimihomman tarkotus! ”julkisuutta” keinolla millä hyvänsä. kai se jotain rahaa näistä tienaa

Mutta miksi juuri Yolanda? Miksi? Oliko tämä nimi nyt loppuun asti mietitty? Olis kiva kuulla Jossun perustelu, et miks just tämmönen taiteilijanimi.

Auttakaa nyt joku tota ressukkaa. Hän on selvästi hoidon tarpeessa ja pikaisesti. Tämähän on sama asia, kun Matti Nykänen soittaisi seiskaan ettei halua enää olla nykänen. Huh huh!!!

taas pääsi tuksu keskustelun aiheeks mikä oli luultavasti koko nimihomman tarkotus! ”julkisuutta” keinolla millä hyvänsä. kai se jotain rahaa näistä tienaa

taas pääsi tuksu keskustelun aiheeks mikä oli luultavasti koko nimihomman tarkotus! ”julkisuutta” keinolla millä hyvänsä. kai se jotain rahaa näistä tienaa

Hyvä! Olen täysin samaa mieltä kanssasi, että olet jo lanta!

Tuksutin luulee, että naiset kadehtivat hänen kauneuttaan. HEH, HEH!

”tarkoittaako tämä siis, että hän on yo-lanta, eli ylioppilaan suurarvon saanut lanta? Tuo yo on ollut aina hänen suurimpia meriittejään, joten täytyyhän se nimeenkin laittaa”

Luuleeko se oikeasti että ulkomailla ollaan kiinostuneita arton ja hänen häistä yms.

Parempi olsi vaihtaa tuksu hutsuks kuvastaisi parememmin lööppilehmää

Mun mielestä Laardi ois ollu parempi. Pääsis vähän niinko Lordin imussa pintaan.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH LMAO HAHAHAHAHAHAHAH ROFLMAO HAHAHAHAHAHAHAHAH

Tukiaisen Yolandan entisen nimen voi sitten ilmeisesti varata johonkin muuhun käyttöön, joku muu. Voi kehittää Tuksu- tuotteita, joihin Yolandalla ei ole osaa eikä arpaa, saatika, että hän voisi niistä, tai niiden viihteellisestä tms. arvosta vaatia niiden menestyttyä ropoakaan. Vai omistaako Tuksu- tuotemerkin jokin muu taho jo? Hymy?

Perähikiän räkälässä kaljaveikot huutelevat jatkossa: ”Joo Lantaa!”

Siis eikö OIKEASTI tota eukkoa jo saada julkisuudesta pois.

Uusi nimi vanhaan pakettiin. No sit pitäis keksiä uusia temppuja. Kuulostaa vähän itärajan nimeltä. No ehkä nyt pääsee strippaa Lappeenrantaan kämäiseen takahuoneeseen…

EMMI,TUKSU ON IHAN ITSE SYYPÄÄ ETTÄ TUOLLAISIA KOMMENTTEJA TULEE,MITÄ SELLAISTA TUKSU EI OLE TEHNYT ETTEI ANSAISTISI HALVEKSUNTAA,NIMEN MUUTTAMINEN EI POISTA NIITÄ MILJOONIA TYPERYYKSIÄ ,JOITA TUKSU ON TEHNYT,OLEN KYLLÄ NÄHNYT PALJON HÄIJYMPIÄKIN NIMITYKSIÄ TUKSUSTA,JOITA EN NYT TÄSSÄ VIITSI MAINITA,KAIKKIHAN ME TIEDÄMME MIKÄ TUKSU ON

Maria-ohjelman jälkeen ei ole epäilystäkään, etteikö ”tuksua” olisi syytä kutsua jatkossa Miss Piggy of Finlandiksi.

voi vee. jo on ämmä tosiaankin sekasin. suku vois tehä jotakin!

”Ja sinäkö, Johanna, päätät siitä, mitä nimeä haluat, että ihmiset sinusta käyttävät?”

Onpa käsittämättömän ilkeitä kommentteja :/

Ei vitsi, ketähän mahtaa enää kiinnostaa joku Yolanda? Onkohan Hän ajatellut tätä nyt Tuksun julkisuusarvon kannalta?

jepjep… olkoon mikä hyvänsä niin onhan tuo melko pelle.

Ja minkä takia ton tekstin vieressä oleva kuva on miljoona vuotta vanha? kuitenkin nykyinen tuksun olemus muistuttaa enemmän sotanorsua!

jepjep… olkoon mikä hyvänsä niin onhan tuo melko pelle.

Ja minkä takia ton tekstin vieressä oleva kuva on miljoona vuotta vanha? kuitenkin nykyinen tuksun olemus muistuttaa enemmän sotanorsua!

Ja sinäkö, Johanna, päätät siitä, mitä nimeä haluat, että ihmiset sinusta käyttävät?

Jos sä oot ”meille” Tuksu, niin sitten sä olet.

SEKSIKÄSTÄ VAU JOLNTANA NERO LALALLLAAA MUUTA KANSSA TAHITIIN HEIPPAA LALALLLAAA…

Minun mielestäni Tuksu ei ollenkaan pilanimi. Tiedän monia, monia ihmisiä, joiden lempinimenä on lyhennelmä joko suku- tai etunimestä! Tiedän esim. Niemisiä, joita kutsutaan Nipaksi, Kososia/Koskisia, joita kutsutaan Kossuksi jne.

ja tuksulla kesti vain näin kauan aikaa tajuta sen olevan pilanimi

Tuksu on tahrannut nimensä jo niin pahasti,että on pakko yrittää turvautua tuollaiseen hätä ratkaisuun,mutta kun me kaikki tiedämme,Tuksu on Tuksu vaikka voissa paistaisi

Oma kommentti