Yrittivät kuvata baarimikoksi ryhtynyttä Idols-tähteä – poistettiin ravintolasta!

Kristian MeurmanIdolsista tuttu Kristian Meurman kertoo blogissaan, että muusikon töiden ohella hän on tehnyt baarimikon vuoroja ystävänsä omistamassa Karaoke Bar Satumaassa.

-”Rimppi” on muutamaan otteeseen tiedustellut halukkuuttani tehdä baarivuoroja, olen myöntänyt jopa kaipaavani välillä tiskin toiselle puolelle. Joten, kun sattui sopivasti vapaa lauantai, myönnyin – palkkakin oli mielestäni asiallinen, Kristian selittää.

Juopuneiden asiakkaiden lisäksi Kride kohtasi illan aikana muutaman valokuvaajan, jotka poistettiin kyseisestä ravintolasta kuvauskiellon takia. Mies selventää tapahtumia:

-Sandaali- ja skandaalilehdistö saa puolestani kirjoitella mitä huvittaa. Pari urpoa yritti parhaansa mukaan ottaa (dollarinkiilto silmissään) kuvia. Heidät poistettiin, kyseisessä ravintolassa kun on kuvauskielto. Ihan sama mitä mieltä SINÄ olet, minä tykkään baarityöstä. Joten älä ihmettele jos teen silloin tällöin vuoron Satumaassa. Mutta työkseni en aio sitä tehdä…

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kristian Meurman

Kommentit

Turhajulkkis tämäkin ! Aika outoa poistaa maksava asiakas jos ottaa tuollaiseta pikkujulkusta kuvaa…

älä jätkä selitä.Aivan kun sun kuvaamisesta saisi paljonkin rahaa,jos se olisi näin niin ota ite itsestäsi kuva tiskin takaa ja myy se niin ei tarvi persaukisena tehdä baaritöitä.Muka huvikseen baarissa töissä HAHAHAHAHAHAHAHAHAA

HAH! Ei ravintola voi kieltää kuvaamista ellei kyseessä ole yksityistilaisuus. Julkinen tila kun kaikilla on mahdollisuus sinne mennä. Hymyn toimituksessakin tämä tiedetään..

Oma kommentti