Aki Samuli ei ole ainoa, joka karhuaa rahojaan.

Alfa-TV:n oudot viime aikojen kuviot – Tangokuningas Aki Samulin tuskainen tilitys

Perjantaina 25. marraskuuta julkisuuteen tuli tieto, että Alfa-TV:n toiminta loppuu. Tiedotteen julkaisi taustayhtiö Brilliance Communications Oy. Hymyn saama tieto on, että Alfa-TV pimenee lopullisesti maanantaina 28. päivä marraskuuta kello 10.00.

Monet tahot ovat ihmetelleet Alfa-TV:n toimintatapoja viime kuukausina. Kiukkuisimpia ovat olleet muun muassa palkkaansa turhaan odottaneet työntekijät. Eikä vähäisempänä ovat olleet artistit. Muun muassa tangokuningas Aki Samuli on kertonut facebookissa näin:

”Mulle tuli pahamieli kaikkien taiteilijoiden puolesta ketkä on käyttäny aikaansa viihteen tekemiseen tv-kanavalle siinä uskossa, että siitä maksetaan se asianmukainen korvaus mikä on luvattu ja neuvoteltu aikanaan, tottakai!”

”Mun viisihenkinen tiimi maksoi omasta pussistaan kaikki kulut tätä viihdettä tehdessä niin että muut voi tienata. Oikein? Matkustivat ympäri suomen omaan piikkiin kaikkine tuotantokuluineen. Oikein? Saatu mukaan nimenomaan maksettavan korvauksen perusteella. Jota ei sitten maksettukkaan! Oikein? Ei reilua minusta.”

”Säännöt sanoo että: TV-esiintymisissä kilpailijoiden lavaesityksessä voi olla enintään viisi henkilöä. Esityksessä mukana oleville henkilöille maksetaan Ylen ja Muusikkojen liiton välisen tariffin mukainen tv-palkkio. !!”

Teksti:Hymyn toimitus
Kuvat:OM-arkisto
Avainsanat: Aki Samuli, Alfa-TV

Kommentit

Oma kommentti