Ali Jahangiri kommentoi keikalla sattunutta uhkaavaa tilannetta: Pahoittelee tapahtunutta!

Ali Jahangiri. Kuva: Marjo Tynkkynen/Otavamedia

Huumori on vaikea laji. Sen sai kokea Ali Jahangiri, jonka keikalla sattui uhkaava tilanne. Koomikon keikalta on levinnyt viraaliksi video, jossa katsojana ollut nainen menettää malttinsa Alin keikalla.

Alussa Ali pyytää tuohtunutta naista poistumaan paikalta, mutta tilanne kärjistyy.

– Mene pois, sulle annettiin jo mahdollisuus, Ali hermostuu.

Nainen ei kuitenkaan poistu, vaikka myös yleisö sitä haluaa.

Nainen on niin tulistunut Alin keikalla, että ottaa korkokenkänsä pois ja lähestyy lavalla ollutta Alia. Myös toinen katsomossa ollut mies menee lavalle osoittelemaan esiintyjälle sormeaan.

Ali myös hermostuu täydellisesti.

– Haista sinä v*ttu ämmä, kuuntele! Mä yritän sanoa sulle yhtä asiaa ja sä kuuntelet nyt! Saatanan pelle! Ali alkaa huutamaan naisen karjunnan päälle.

Yleisössä paikalla ollut henkilö kuvasi tapahtuman ja julkaisi sen netissä. Lyhyessä ajassa video sai 500.000 katselukertaa sekä levisi somessa viraaliksi.

Alla olevalla videoklipillä Ali puolestaan kertoo tilanteesta. Alin mukaan videolla esiintyvät henkilöt häiriköivät esitystä ja hän yritti ensin rauhallisesti ratkaista tilanteen, siinä kuitenkaan onnistumatta. Ei olisi pitänyt hermostua ja antaa tilanteen riistäytyä käsistä. Hän pahoittelee käytöstä ja toivoo, että osalliset ottavat anteeksipyynnön vastaan.

@alijahangirifi

♬ original sound – Ali Jahangiri

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Ali Jahangiri

Kommentit

Oma kommentti