Mies hylkäsi avovaimonsa kotiin tulleen ukrainalaisen pakolaisen vuoksi – kaunis vaaleaverikkö!

Briteissä on uutisoitu erikoinen rakkaustarina.

Mies lopetti pitkäaikaisen parisuhteen tavattuaan ukrainalaisen kaunottaren, joka oli muuttanut Englantiin Venäjän hyökättyä brutaalisti Ukrainaan, kertoo New York Post.

Mies oli ollut 10 vuotta parisuhteessa ja ilmeisesti väljähtynyt suhde loppui vain 10 päivää ukrainalaisen vaaleaverikön muutettua pakolaisena pariskunnan kotiin. Hän asui yhdessä avopuolisonsa ja heidän kahden lapsensa kanssa.

Tony Garnett on 29-vuotias vartija ja kahden lapsen isä. Hän kertoi, että se oli rakkautta ensi silmäyksellä tavattuaan 22-vuotiaan Sofia Karkadymin.

– Heti tavattuani hänet, pidin hänestä, Karkadym on kertonut The Sunille.
– Se oli erittäin nopeaa, mutta tämä on rakkaustarinamme. Tiedän, että ihmiset ajattelevat minusta pahaa, mutta näin tapahtuu. Näin kuinka onneton Tony oli.

Kakadym on kotoisin Itä-Ukrainan Lvivistä. Hän tuli asumaan Garnettin ja hänen pitkäaikaisen tyttöystävänsä kotiin toukokuussa.

Tony Garnettin ja 10-vuoden liiton suhde alkoi hajota voimakkaasti Sofian tultua pakolaisena taloon. Esiintyi voimakasta mustasukkaisuutta.

Tony teki ratkaisun ja muutti isänsä ja äitinsä kotiin yhdessä ukrainalaisen Sofian kanssa.

Syyskuussa brittiläinen ja ukrainalainen tuore pariskunta erosi. Nyt he kuitenkin ovat brittimedian mukaan palanneet yhteen.

– Menin Ukrainaan ja toin hänet takaisin, Garnett selitti ja kertoo ikävöineensä ukrainalaista rakastaan tämän palattua takaisin kotikaupunkiinsa Lviviin.

Nyt he siis jälleen ovat yhdessä Britanniassa ja tottakai, rakastuneina ja onnellisina.

Asiasta kertoi myös Mail Online.

Teksti:Hymyn toimitus

Kommentit

Oma kommentti