Harri Veijonen, profeetta

Home Forums Julkkikset Harri Veijonen, profeetta

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 64 total)
 • Author
  Posts
 • #80670 Ilmoita asiaton viesti
  Veijonen
  Blocked

  Hymy-lehti halusi tehdä jutun Harri Veijosesta jo vuonna 1986. Veijonen on siitä alkaen tehnyt vuosittaisia ennustuksiaan. Arvioitavaksi ja räävittäväksi vaikka Hymyssä ennustus tulevalle vuodelle:

  SUURI PROFEETALLINEN VUOSI
  VUOSI 2017 PROFETIASSA

  Esitän ajatukseni taas niin tarkasti kuin uskallan, mutta arviointi siitä jää myöhemmäksi. Pitää tajuta, että tapahtumien tietäminen olisi mahtavaa ennaltatietämistä. Ja kun minä liitän niihin vielä ajankohdan, erehtymisen mahdollisuus varsinkin niissä on suuri. Jos tapahtumat tiedetään, se riittää ennaltatietämisen toteen näytetyksi, ajankohdat ovat vain maustetta sopassa.

  Jo monena vuotena on ennustettu Putinin putoamista ja Gorban paluuta. Niitä vaan ei ole tapahtunut. Vanhatkin ennustukset ovat erinomaisia, jos Putin putoaa ja Gorba palaa valtaan vuonna 2017.

  Yltiöpäinen ennustukseni on, että Putin putoaa jo vuoden 2017 alussa. Gorban valtaan tulo olisi selvä 11. 3. 2017 eli ns. pääsiäisenä kuten jo ”Gorba tulee takaisin” kirjoituksessani heti Gorban poistuttua vallasta kirjoitin ”pääsiäisenä”.

  Jo aikaisemmin kirjoitin, että 11. 9. 2017 Gorba alkaa hioa rauhaa Lähi-Itään. Rauha valmistuisi tammikuun 15. 2018, ja seurakunnan lähtö yläilmoihin toteutuisi noin 25. 1. 2018.

  Tässä pääennustukseni tulevaksi vuodeksi. Sivuprofetiana on uuden juutalaistemppelin mahdollinen rakentaminen, mutta kuten olen sanonut, tulkintamme kannalta se ei ole välttämätöntä vaan Antikristus voi viedä kuvansa palvottavaksi Kristuksen taivaseen astumisen kirkkoon Jerusalemin ylimmällä paikalla.

  Tässä taas ihmeteltävää kerrakseen. Vuodessa 2017 on varmaa, että se on suuri profeetallinen vuosi niinkuin profetiassa tapahtuu 50 vuoden välein 1917, 1967 ja 2017. Merkittävää tapahtuu ja edellä esitin mitä nyt odotamme tapahtuvaksi. Siinä sivussa tulisi myös sanomani suuri hysteerinen herätys ja rynnistys näille sivuille. Kiitos!

  Harri Veijonen 22. 12. 2016 http://wwnet.fi/users/veijone/

   

   

  #80726 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  Heh.

  Suurinta viihdettähän nämä itseään profeetoiksi nimittävät kylähullut on. Ei aina erota onko kyseessä joku tosissaan kilahtanut vai parodiahahmo sellaisesta.

  Esim. Jesper Klitin teoksessa ”Läpilyönti” käsitellään aihetta pseudokarisma, joka näyttää liittyvän kiinteästi suuruuskuvitelmiin ja persoonaan, joka haluaisi johtajaksi, mutta ei kompetenssi riitä. Ehtaa Tuksulogiaa.  Ja aika moni muukin omatekoinen saarnamies menee tähän kategoriaan, Pihoineen, Paavoloineen. Tällaisella henkilöllä on seuraavia ominaisuuksia:

  1. Puhuu itsestään kolmannessa persoonassa.
  2. Tuntee itsensä poikkeukselliseksi. Kokee olevansa normaalien sääntöjen yläpuolella.
  3. Vaatii usein itselleen paikkaa kommunikaation keskipisteenä.
  4. On kiinnostuneempi muodosta kuin sisällöstä.
  5. Syyttää ketä tahansa muuta paitsi itseään, jos jokin menee pieleen.
  6. Liioittelee tarinoissaan ja keksii valeita erinomaisuudestaan.
  7. Pitää merkityksettömänä sellaista tietoa, joka ei sovi hänen maailmankuvaansa.
  8. Keskittyy kommunikaatiotilanteissa ulkomuotoonsa.
  9. Teeskentelee
  10. On erittäin itsepintainen. On päättänyt olla oikeassa tai taivutella sinut.

  Montakos näistä kohdasta Veijonen tunnistaa itsessään? Pieleen menneitä profetioitahan sinulta ainakin on nähty jo vuodesta 1986. 🙂  Gorbatsovin takaisintulemiselle ja maailmanlopuille olet laittanut kymmeniä täysin varmoja päivämääriä, jotka ei ole toteutuneet ja jotka jotenkin liittyy omaan muinaiseen keihäänheittoharrastuksesi mittaustuloksiin. Nämä profetiat on siis jotain numerologian, kristinuskon ja omien suuruuskuvitelmien friikkiä sekametelisoppaa.

  Hupaisaa on, kun muutat aina nettisivusi, niin että ne vastaa jälkikäteen maailman oikeita tapahtumia, etukäteen kun ei mikään pidä paikkansa. 🙂

  Raamattu, eli se kirja, mistä aina sopivassa tilaisuudessa itselleen profeetan arvonimen antaneet lainailee sopivia kohtia omaa egoa pönkittääkseen löytyy seuraava maininta mm. Mooseksen ja Jeremiaan kirjoissa:

  -Jos siis joku profeetta julistaa rauhaa, on syytä katsoa, käykö hänen sanansa toteen. Vasta sitten nähdään, onko hän todella Herran lähettämä profeetta.

  -Jos se, mitä profeetta puhuu Herran nimissä, ei toteudu, se ei ole Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. Älkää kuulko häntä.

  Eli jos joku Raamatun sanaa uskoo, niin tuon mukaan olet virallisestikin eksyttäjä. Täällä lisää  alati muuttuvista”profetioista”

  http://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.php

  Tuksunkin Facebook-höpinät on päässeet jo Ilmattareen, profetioiden koostesivustolle:

   

   

   

  #80929 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  Veijonen tuomittiin sakkoihin kunnianloukkauksesta, uhkaili kantajia ja oikeuslaitoksen virkailijoita nopealla kuolemalla.

  (4.7.2008 6:30)

  ”Homopapiksi nimitellyt tuomittiin sakkoihin     Internetissä Seurakuntalainen -nimistä sivustoa pitänyt evankelista Harri Veijonen Lappeenrannasta on saanut 30 päiväsakon tuomion kunnianloukkauksesta Tampereen käräjäoikeudessa. Veijosen tuloilla se merkitsee 180 euroa.Seurakuntalainen -sivustolla itsensä profeetaksi julistanut Veijonen julkaisee ns. Päivittäisiä Uutisia. Erästä pastoria kutsuttiin sivustolla homopapiksi, mikä käräjäoikeuden mukaan tapahtui loukkaamistarkoituksessa.Käräjäoikeuden mukaan sivustosta saattaa saada käsityksen, että se on evankelisluterilaisen kirkon sivusto. Veijonen joutuu maksamaan 1 000 euroa vahingonkorvausta sekä 2700 euroa loukatun oikeudenkäyntikuluja.Sivustollaan Veijonen ilmoittaa valittavansa ylempiin oikeusasteisiin, eikä hän ole poistanut tuomiossa mainittuja linkkejä.Veijonen esimerkiksi profetoi piispa Juha Pihkalalle, että hänen uransa on päättymässä ensi vuonna, jolloin tapahtuu myös uskovien ylöstempaus. Lisäksi hän ilmoittaa, että ” Tampereen Käräjäoikeuden henkilöille ja poliittisesti valituille kirkollisille lautamiehille” on odotettavissa nopea kuolema.”

  Onneksi Harri on niin armollinen että antaa mahdollisuuden kuitata kuolemantuomio ihan rahalla:

   

  ”RAHAT TAI HENKI. Kuolemille vaihtoehdoksi keksin mahdollisuuden selvitä vain rahalla. Sopisi edes yrittää ulkoministerien, piispojen, syyttäjien, tuomareiden, skeptikkojen ym. minua pilkanneiden henkensä säilyttämiseksi laittaa tililleni minulta vaadittu 6000 euroa.

  http://wwnet.fi/users/veijone/uusi/ind06lokajoulu.html

  http://www.elisanet.fi/arto.saarinen/kritik/veijon.htm

  http://keskustelu.suomi24.fi/t/5991650/tuomio

  (Kotimaa -lehdessä ollut artikkeli ei ole enää luettavissa)

  Eipä ihme, että on löytynyt sielunsukulainen juuri taparikollinen Tukiaisesta. 😀

  #80931 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  veijonen LI

   

  #80995 Ilmoita asiaton viesti
  Andalucian neito
  Participant

  11.9.2003 Ulkoministeri tulisilla hiileilla.

  ***

  Ei tuo ennustus liity Anna Lindh ,mutta kyllä Johanna Tukiaisen. Johanna erotti meidän Iken.Ike oli tulisilla hiileilla.Mikäs profeetta se ei osaa tulkita omia ennusteita, häh?

  #81130 Ilmoita asiaton viesti
  Veijonen
  Blocked

  KAKSI MAHDOTONTA PROFETIASARJAA KOHTAAVAT LÄHI-IDÄN ”RAUHASSA”

  Lopun ajalle oli Raamatussa kaksi mahdotonta profetiasarjaa: Tuleva juutalaisvaltio ja viimeinen petovaltio. Nämä sarjat ovat nyt lähes loppuunsa asti toteutuneet. Loppu voidaan sanoa tulevaksi, kun sarjat kohtaavat Jerusalemia koskevassa ”rauhassa”. Petovaltion puolelta ”rauhan” vahvistaa suuri Antikristus ja Israelin puolelta ”peresmäinen” edustaja, jota on sanottu mm. Ilmestyskirjan vääräksi profeetaksi.

  Todellisuudessa tämän kohtaamisen jälkeen kohta tapahtuu seurakunnan ylösotto, mutta sarja jatkuu sillä, että Antikristus rikkoo rauhan ja hyökkää Jerusalemiin, josta juutalaiset ajetaan pois ja kolmannes juutalaisista tapetaan. Sarja päättyy vasta sitten kun Herra surmaa Antikristuksen ja väärä profeettakin heitetään tuliseen järveen. HV

  #81132 Ilmoita asiaton viesti
  Veijonen
  Blocked

  KEITÄ TULEE USKOA?

  En tiennytkään, että Kotimaa-lehtikin oli mollannut minua ja julkaissut valheita taannoisen kunnianloukkauksen aikoihin. Pidän porttokirkon pää-äänenkannattajan tarinoita roskapostina, ja toivottavasti monet ajattelevat samoin. Ennen kaikkea seurakunnallisessa opetuksessa ja koskien Herran paluuta tulee uskoa Jumalan seurakuntaa ja sen profeettaa, Harri Veijosta! Kiitos!

   

  #81133 Ilmoita asiaton viesti
  Syyskoira
  Participant

  Hyvää Uutta Vuotta Veijosen Harrillekin vaaleanpunaisella pirunkusella skoolaten!

  Kuvahaun tulos haulle new year champagne gif

  Koeta joskus elää ja nauttia elämästä! Ja viihdytä  kansaa tästä eteenkin päin sillä sivustollasi, jolla ei oikein muuta funktiota tunnu olevan kuin ihmisten naurattaminen noilla pöyristyttävillä jutuilla. Keep on going vaan. ?

  #128207 Ilmoita asiaton viesti
  Veijonen
  Blocked

   

  TUHATVUOTISLASKELMA ON TOTTA,
  väittää Päivittäisten Uutisten päätoimittaja, Harri Veijonen:VUOSI 6000 VASTA 2024?

  2024 is year 6000 since Creation according to Johannes Kepler, who was the founder of modern astronomy.
  2024 on vuosi 6000 luomisesta Johannes Keplerin mukaan, joka oli modernin tähtitieteen perustaja.
  KOMMENTTI: ”Yksi päivä on Herralle kuin tuhat vuotta”. Selitykseni tuohon raamatunkohtaan taitaa toteutua tarkalleen. Juuri 6000 vuotta Aadamin (maailman?) luomisesta, kun alkaa maan päällä Kristuksen tuhatvuotinen aika. Senhän osoitin keihäällä jo 1972 heittäessäni ennätyksekseni jääneen 60.00!
  Jumalan apostoli Niilo Yli-Vainio kirjoitti, että Messiaan näkyvä paluu tapahtuu 2000 jKr. (Yö ilman unelmia). Nyt luin netistä, että Keplerin mukaan vuosi 6000 on vasta 2024. Ilmeisesti silloin alkaa Messiaan tuhatvuotinen aika. Seurakunta temmataan heti Jerusalemin valerauhan jälkeen ehkä tammikuussa 2021. http;//wwnet.fi/users/veijone/
  Harri Veijonen

  ÄLKÖÖN OLKO TEILTÄ SALASSA

  2.Pietarin kirje: 3:8 Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että ”yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä.”
  Ei tässä puhuta, että Jumala salaisi meiltä tuhatvuotislaskelmaa vaan sitä juuri tarkoittaa ”yksi päivä kuin tuhat vuotta”. Raamatussa on selvät kahden vuosituhannen periodit, ja vuonna 6000 Aadamista alkaa seitsemäs vuosituhat, joka on Messiaan tuhatvuotinen valtakunta.
  Hebrealaiskirje: 4:9 Niin on Jumalan kansalle sapatinlepo varmasti tuleva.
  Totisesti Tuhatvuotinen valtakunta, sapatinlepo, on alkamassa mitä ilmeisemmin vuonna 2024! Ja ylösotto, valerauha ylösottoineen jo 1335 päivää aikaisemmin. Halleluja, Aamen!

  #133786 Ilmoita asiaton viesti
  Veijonen
  Blocked

  VIIMEINEN MERKKI NÄYTTÄÄ OLEVAN HELPPO:
  MAAILMANRAUHA
  Niin pimeä on maailma, että vähänkin järkevämmät voivat pelastua vihan ajasta! Viimeinen merkki ei olekaan salamyhkäinen liitto Israelin ja Antikristuksen välillä, vaan näyttää tulevan hitaasti etenevä Jerusalemiin päättyvä MAAILMANRAUHA.Kun he sanovat ”nyt on rauha ja turvallisuus, silloin yllättää heidät yhtäkkiä tuho” (1 Tess 5:3). Jopa presidentti Sauli Niinistö näkyi olevan pimeimpiä järkevämpi tyyppi nyt todetessaan, että maailmassa tilanteet voivat kääntyä nopeasti. Kun Pohjois-Korea ensin uhitteli USA:aakin ydiniskulla, kääntyi se sitten yhtäkkiä rauhan kannalle ja on valmis poistamaan ydinaseensa. Niin ainakin he lupaavat. Niinistö on aivan oikeassa siinä, että tilanne voi taas yhtäkkiä kääntyä toiseksi.

  TILANNE KÄÄNTYY YHTÄKKIÄ TOISEKSI

  Profetiassa vaikuttaa kuitenkin siltä, että kauimpana Jerusalemista oleva rauhankehitys jatkuu eikä Pohjois-Korea luovu rauhantiestään. MUTTA varmaa on, että tilanne kääntyy yhtäkkiä toiseksi siinä vaiheessa kun rauha on edennyt Jerusalemiin asti. ”Yhtäkkiä yllättää tuho”. Pimein maailma tuudittautuu jo ajatukseen, että nyt saatiin maan päälle pysyvä rauha. Kaikkialla sodat on saatu loppumaan kun Jerusalemistakin sovittiin. Niin pimeä ei kai yksikään lukijani ole! Viimeinen hetki tulla järkiinsä ja seurata mitä tapahtuu ja antautua Jeesukselle ennen kuin maailmanrauha on huipussaan, Jerusalemissa asti. Tuleehan tämän huipun aikaansaamaan vielä eräs erityinen henkilö: viimeinen suuri Antikristus! Ja hänhän on Gorba, jos takaisin valtaan tulee.

  On Herra suuri armoinen! Niin uskomattoman selvän viimeisen merkin Hän antaa, ettei asia ole vain pienen kristillisen joukon nähtävissä vaan kuka tahansa vähänkin ajatteleva huomaa olla uskomatta maailmanlaajuiseen ”pysyvään” rauhaan. On aika kansakuntienkin kääntyä Pelastajan, Jeesuksen puoleen. Hän sitten tuo rauhan tuhanneksi vuodeksi, kun maailma on taistellut petollisen oman rauhansa pois. Maailma PETTÄÄ, mutta Jumala ei petä! Valmistautukaa yläilmoihin lähtöön kun ”he sanovat nyt on rauha”! Uusi maailma alkaa!

  Harri Veijonen. http://wwnet.fi/users/veijone/.

  #149872 Ilmoita asiaton viesti
  Veijonen
  Blocked

  TOP 10 YLÖSOTTOPROFETIAT

  1. Harri Veijonen / Valerauhan jälkeen / 2021 Tammikuu
  2. Hal Lindsey / Valerauhan jälkeen / pian
  3. John F. Walvoord / Valerauhan jälkeen / pian
  4. Thoralf Gilbrant / Valerauhan jälkeen/ pian
  5. Pat Robertson / Ennen tai jälkeen / pian
  6. Hermetic Order of the Golden Dawn / Ennen tai jälkeen / pian
  7. Lori Adaile Toye / Ennen tai jälkeen / pian
  8. Philip B. Brown / Ennen tai jälkeen / pian
  9. Yonggi Cho /Juuri ennen / pian
  10. Kalervo Syväntö / Ennen valerauhansopimusta / pian
  20. Paavo Hiltunen / vuosiviikon puolivälissä
  200.000. Enemmistö / vaikka tänään
  Daily Christian News http://wwnet.fi/users/veijone/

   

  October 17, 2018 Lokakuun 17. 2018 

  KAKSI ERINOMAISTA KIRJAA TARJOUSHINTAAN

  Lopun ajan ALMANAKKA. Ennaltatiedetyt tapahtumat ajankohtineen
  SOTAPROFEETAT ja ennaltatiedetyt sodat
  Kaksi erinomaista kirjaa saatavana nyt vitosella kuluineen laskuun. harriveijonen@yahoo.com Molemmissa on harvinaislaatuista tietoa tulevaisuudestakin mitä ei muualta löydy.
  SOTAPROFEETAT JA ENNALTATIEDETYT SODAT on toisenlainen sotakirja, jota muut eivät uskaltaneet kustantaa. Kirjassa kerrotaan tunnetuimmat sotaprofeetat ja heidän ennaltatietämisensä sodista. Paljon on mukana Raamatun profetiaa mm. kolmesta juutalaissodasta.

  Koskaan ennen ei yksissä kansissa ole ilmestynyt näin kattavaa tietoteosta ennaltatiedetyistä sodista. Suursodat ovat todellakin aina olleet hyvin ennaltatiedettyjä eikä vain ennustettuja.

  Kirjan tekijä on tunnettu sotaprofeetta hänkin. Lappeenrannan profeettanakin tunnettu Harri Veijonen, joka on tullut tunnetuksi profeettana varsinkin nettiuutisillaan osoitteessa http://wwnet.fi/users/veijone/.

  Lopun ajan ALMANAKKA. Ennaltatiedetyt tapahtumat ajankohtineen. Suomen tunnetuin profeetta ja profeetallisen Sanan selittäjä Harri Veijonen tässä uutuuskirjassaan vetää yhteen kaikki profetiat aikajärjestyksessä. Saadaan mielenkiintoinen almanakka, missä vielä löytyy paljon toteutumattomiakin ennustuksia. Veijonen on ollut profeetallisella kentällä oikeastaan syksystä 1972. Hän on julkaissut yli 20 etupäässä profeetallista kirjaa. Hän on erittäin suosittu internetsivuillaan http://wwnet.fi/users/veijone/, jossa hän on julkaissut profeetallisia päivittäisiä uutisiaan yli 22 vuotta.

  Harri Veijonen tunnustetaan maan luotettavimpana profeettana. Hänellä on ollut pitkät pikkutarkat profetiasarjat, jotka huipentuvat Jerusalemin valerauhassa, joka saattaa olla jopa näennäisen maailmanrauhan päätepiste edeltäen uskovien pilviin ja tuuliin tempausta. Veijonen uskoo, että Tuhatvuotinen hyvä Messiaan hallitsema aika maan päällä alkaa 6000 vuotta Aadamista. Nyt ollaan jännittävän ajankohdan kynnyksellä, koska Johannes Kepler on laskenut 6000 vuotta Aadamista täyttyvän jo vuonna 2024. Ja sitä ennen on vielä vihan aika, joka kestänee 1335 päivää, minkä ajan seurakunta on yläilmoissa.

  Harri Veijonen on julkaissut neljä Danielin kirjan selitysteosta. Nämä perustuvat lähinnä Daniel 9:27:ään, jonka miljoonat uskovaiset käsittävät muodostavan Ilmestyskirjan kronologiset puitteet. Daniel 9:27 kertoo ylösottoa edeltävän viimeisen merkin ”Jerusalemin valerauha”, ja Danielin kirjan lopusta löytyy 1335 päivää, joka on Karitsan häiden pituus. Ylösotto ei voi tulla ennen kuin Jerusalemistakin on sovittu. Mutta sitten se tulee pimeimpien sanoessa ”nyt on rauha”. Uusi maailma alkaa! Valmistautukaa!

  LUOTETTAVIN PROFEETTA

  Samuli Holopainen: ”Harri Veijonen tunnustetaan maan luotettavimpana profeettana.”
  Tämä lause pisti silmääni kun en ole ennen tätä ryhmää sinusta kuullut, niin käy kiinnostamaan missä näin on todettu? Toisaalta, en minä Suomesta tiedä yhtäkään sellaista jota kuvailisin sanoilla ”luotettava profeetta”. En tarkoita ettenkö tiedä ketään jonka profetioita ei olisi tapahtunut, vaan viittaan siihen että ei ole kukaan sillä tavoin eriksensä noussut esille että jos pitäisi henkilöä kuvailla niin tulisi mieleeni ”luotettava profeetta” sanat.
  Harri Veijonen: Jopa Niilo Paasivirta maailmanloppusivullan puhuu kolmesta luotettavasta profeetasta ja luotettavimpana minä. Tulokset puhuvat puolestaan. http://wwnet.fi/users/veijone/profetiat.htm

  MAAILMAN PARAS PROFEETTA?
  Arvovaltainen ”rauha ylösottoineen tulee” ryhmittymä

  Unessa näin, että pitäisi luoda arvovaltainen ”rauha ylösottoineen tulee” ryhmä. Valitettava tosiasia on, ettei Suomesta saada kokoon sellaista ryhmää! TOP 10 ylösottoprofetian henkilöt ovat kaikki ulkomaisia paitsi Kalervo Syväntö, joka hänkään ei usko rauhan ylösottoineen tulevan vaan väittää ylösoton tulevan jo vähän ennen rauhansopimusta. Niin olen siis jokseenkin yksin tässä arvovaltaisessa ”ryhmässä”.
  Entäpä sitten kun kootaan henkilöitä ryhmään ”Gorba tulee takaisin” ennaltatietäjät. Mielettömän suuri ryhmä löytyy vastustamassa tätä profetiaani. Edes parhaimmissa uskonystävissä ei löytynyt tähän ryhmään tulijoita. Mutta pianhan se selviää, olinko tässäkin kysymyksessä muita ylivoimaisesti edellä.

  JOS MOLEMMISSA KYSYMYKSISSÄ olin jokseenkin ainoa ja ylivoimainen ennaltatietäjä, en enää ymmärrä, jos joku kiusallaankaan nimittää minua muuksi kuin maailman parhaimmaksi profeetaksi. Eikä tähän tarvi heittää raamatunlausetta kehukoon sinua toinen eikä oma suusi. Kun Gorba palaa valtaan, muiden suu on valhetta täynnä ellei kehu minua! http://wwnet.fi/users/veijone/

   

  #150746 Ilmoita asiaton viesti
  Veijonen
  Blocked

  ANTIKRISTUKSEN HYÖKKÄYSTÄ JERUSALEMIIN TODISTANUT TAPAHTUMA

  11. 3. 2004 ennaltatiedetty päivälleen iskut maassa (Madrid) ja taivaalla (Sedna). Parhaiten toteutunut profetiani!

  Ennaltatiedetty ajankohta oli 3,5 vuotta lähtökohdasta, oikeasta vuosituhannen vaihteesta, 911 2000. Samalla se ennaltatietäminen todisti tapahtumaa ajankohdassa 3,5 vuotta ennen Messiaan näkyvää paluuta.

  Kaikki profetian tuntijat ovat yksimielisiä siitä, että silloin alkaa Antikristuksen 3,5 vuotta hyökkäyksellä Jerusalemiin.

  Jos Messiaan näkyvä paluu on jo noin 911 2024, nousu temppeliin Jerusalemissa tapahtuu pääsiäisenä 2021, 311 2021.

  Kaikki lopputapahtumien ajankohdatkin ovat selvillä, Jerusalemin valerauha seurakunnan ylösottoineen tammikuussa 2021 mukaanlukien, jos Gorba palaa valtaan mieluiten tammikuussa 2019.

  Vain Harri Veijonen on pystynyt näin tarkkaan profetiaan. http://wwnet.fi/users/veijone/

  VAIKEUSASTE: MAHDOTON

  11. 3. 2004 ennaltatietämiäni sanoin parhaiten toteutuneiksi profetioikseni. Oikeastaan muutkin ovat toteutuneet jopa yhtä hyvin. Kysymys on tapahtuman tietämisen vaikeusasteesta. Jopa Antikristuksen tulon ja ilmestymisen ennaltatietäminen on helpompaa kuin 11. 3. 2004 tiedetty kertoohan Raamattu niistä paljonkin. Sensijaan Raamatusta oli vain vähän apuja tietää, että 11. 3. 2004 tulee uusi terrori-isku ja vieläpä merkki taivaalle, pienplaneetta Sednan löytyminen juuri silloin.

  Kaikkien aikojen vaikeimmaksi ennaltatiedetyksi taitaa jäädä 11. 3. 2004.:lle profetoimani asiat. Kun vielä merkki taivaallakin oli tiedetty, vaikeusaste ennaltatietämisessä on jokseenkin mahdoton. Mutta siihenhän me profeetat pystymme!

  ONKO JOUKO PIHO JOHTAJA SUOMESSA?

  Jouko Piho väittää, että Herra sanoi hänelle englanniksi, että hän on Suomen johtaja. Piho on kyllä hyvä kaveri, mutta johtajaksi hän ei sovi koska ei ole kerran avioliitossa ollut (siinä mielessä yhden vaimon mies) ja mikä pahinta, hänellä on vaikea harhaoppi, uskoo kaikkien pääsevän taivaaseen. En nyt ala kaupata itseäni Suomen johtajaksi olen vain arkkipiispaa vastaava seurakunnassa.

  #151174 Ilmoita asiaton viesti
  Veijonen
  Blocked

  Asuin Lappeenrannassa melkein 40 vuotta.

  Kuvan mahdollinen sisältö: puu, taivas, ulkoilma, vesi ja luonto

  Tampereen Impilinna ja Tampere

  TykkääNäytä lisää reaktioita
  Kommentoi

  Kommentit

  Tampereen Impilinna ja Tampere

  Kirjoita kommentti…

  Tavoita lähelläsi olevia ihmisiä
  Määritä sijaintisi ja tavoita asiakkaita omalla alueellasi

  Hanki lisää sivutykkäyksiä
  Auta ihmisiä löytämään sivusi ja tykkäämään siitä

  Hanki lisää linkkien klikkauksia
  Ohjaa ihmisiä Facebookista verkkosivustolle

  Mainosta julkaisua
  Tavoita lisää ihmisiä ja saa heidät reagoimaan, kommentoimaan ja jakamaan enemmän

  Mukautettu mainossuunnitelmaAloita vastaamalla muutamaan yritystäsi koskevaan kysymykseen.

  Julkaisut

  Tampereen Impilinna ja Tampere
  21. lokakuu kello 9.22 ·

  Yritän lahjoittaa lottovoiton:

  TUHANSILLA KIRJANMERKKI VEIJOSELLE

  Lukijamäärä on nousussa. Yli 50 kävijää päivässä on taas arkipäivää. Bookmarkilla tultiin eräänä päivänä runsaasti. Näille sivuille kirjanmerkki on sadoilla ellei tuhansilla lukijoilla. Kiitos! http://wwnet.fi/users/veijone/

  Näytä lisää

  • DAILY CHRISTIAN NEWS – SEURAKUNTALAINEN – PÄIVITTÄISET UUTISET

  • DAILY CHRISTIAN NEWS – SEURAKUNTALAINEN – PÄIVITTÄISET UUTISET

  • DAILY CHRISTIAN NEWS – SEURAKUNTALAINEN – PÄIVITTÄISET UUTISET

  • DAILY CHRISTIAN NEWS – SEURAKUNTALAINEN – PÄIVITTÄISET UUTISET

  • DAILY CHRISTIAN NEWS – SEURAKUNTALAINEN – PÄIVITTÄISET UUTISET

  • Näytä lisää sivustolla WWNET.FI

  41
  Tavoitetut henkilöt

  8
  Sitoutumiset

  Tampereen Impilinna ja Tampere

  TykkääNäytä lisää reaktioita
  Kommentoi

  Tampereen Impilinna ja Tampere
  20. lokakuu kello 7.50 ·

  Kuvan mahdollinen sisältö: taivas ja ulkoilma

  84
  Tavoitetut henkilöt

  51
  Sitoutumiset

  1 kommentti

  3Petteri Kete Lehtinen, Yrjö Aleks Kainulainen ja Kari Santavuori

  Tampereen Impilinna ja Tampere

  TykkääNäytä lisää reaktioita
  Kommentoi

  Osuvimmat

  Kommentit

  Tampereen Impilinna ja Tampere

  Kirjoita kommentti…

  Murjottu Mummon Silmä

  Murjottu Mummon Silmä Ensin tuli mummolle helluntalaista nyrkkiä silmään aiheetta, sitten helluntalais vävy poliisi järjesti karjumis tilaisuuden laitoksella virka aikana,päälehyökkäjän vävy-konstaapeli väänteli pumpulissa kasvatettua naamaa ja kilju,notta asiasta ei puhut…Näytä lisää

  Hallitse

  TykkääNäytä lisää reaktioita
  · Vastaa · Viesti · 5 pv

  Näytä kaikki

  Videot
  chevron-down

  veijonen.aví

  3

  Katso kaikki

  Kuvat
  chevron-down

  Kuvan mahdollinen sisältö: taivas, talo, puu ja ulkoilma
  Kuvan mahdollinen sisältö: puu, taivas, talo, kasvi, ulkoilma ja luonto
  Kuvan mahdollinen sisältö: taivas ja ulkoilma

  Näytä kaikki

  Tulevat tapahtumat

  Ei tulevia tapahtumia
  Tee seuraavan tapahtumasi löytämisestä helppoa. Luo se Facebookissa.Luo tapahtuma

  Näytä kaikki

  Näytä lisää

  #151441 Ilmoita asiaton viesti
  Minas
  Blocked

  Ennustan possu/matobingoon että Gorba ei tule valtaan vuonna 2018. Eikä seuraavanakaan.

  #151781 Ilmoita asiaton viesti
  Veijonen
  Blocked

  GORBA VIELÄ VOIMISSAAN

  Gorbatshov varoittaa: Maailma on varautumassa sotaan. – Ex-Soviet Leader Mikhail Gorbachev: ’World Is Preparing for War’
  https://www.nbcnews.com/news/world/ex-soviet-leader-mikhail-gorbachev-world-preparing-war-n712891

  JOHANNA TUKIAINEN LÄHTI ISRAELIIN

  Johanna Tukiainen > Harri Veijonen
  Olen juuri pakkaamassa Israeliin ja mulla on kiire! Kun olen siellä paikan päällä niin katson asiaa tarkemmin.
  http://wwnet.fi/users/veijone/

  KIRJA JOHANNA TUKIAISESTA

  Harri Veijonen toimittaa kirjan Johanna Tukiaisesta. Sopimusta hiotaan parhaillaan.
  http://wwnet.fi/users/veijone/

  Harri Veijonen > Johanna Mia Tukiainen
  Käytä hyväksesi: Sinulla on lupa kirjoittaa lyhyesti kuulumisiasi Seurakuntalaisessa: http://wwnet.fi/users/veijone/ harriveijonen@yahoo.com
  Johanna Mia Tukiainen: Kiitos paljon! 🙂 Kirjoitan sinulle sähköpostitse! 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 64 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.