PKS1

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 4,596 total)
 • Author
  Posts
 • PKS1
  Participant

  Yleisön pyynnöstä

  Pöwwis:

  Taakalat edustanee helluntailaista suuntausta? En ole hellareihin perehtynyt, että onko heillä tuo peloittelulinja?

  Helluntailaisissahan monet aloittavat, mutta kun siellä ei oikein pääse johtavaan asemaan niin sitten perustetaan ”seurakunta”. Omassa srkunnassa ei taas kannata matkia hellareita kun niitä kaipaavat menevät edelleen omiin tilaisuuksiinsa. Siksipä sitten katsotaan mikä juttu vetää ja otetaan se vetonaulaksi. Siitä seurauksena ne ovat sellaista sekamelskaa kun jokaista pitää miellyttää. Esimerkkinä käy hyvin Nissisen uppokasteet, jotka eivät varmaan mene läpi noissa vanhemmissa piireissä.

  PKS1
  Participant

  Ihmeiden ihme

  Rahansiirron ymmärtää nykymaailmassa, mutta se miten Veijonen järjesti Jerusalemilaiseen roskikseen snorkkelin ja lasit, olisi hauska tietää. Ja mikrosirulla ne eivät kyllä siirry ihan lähimpinä vuosina. Vai onko näillä 3D-tulostimia ympäri maailmaa kätkettynä roskiksiin? Kun näkee Harryn ATK-taidot, niin ihan eka yrittämällä ei taida valmista tulla.

  PKS1
  Participant

  Kättenpäällepanija

  Ihmeitätekevä Tunkki ei ainoastaan puhu kielillä, vaan kaikki kansalaisuudesta ja äidinkielestä riippumatta kehuvat häntä selvällä (tai niin selvällä kun Tunkki tuottaa), suomen kielellä. Hallelujah!!!!!

  Marja Tukiainen: Allahu akbar 🌙

  (Tuli tuo mamman kehumisosiso väärällä kielellä, mutta substanssihan se merkitsee.)

  PKS1
  Participant

  Paluu menneisyyteen

  Tämä ei anna näemmä muokata edes kirjoitusvirheitä nielemättä koko postausta.

  Män.Ää Din:

  Johanna Mia Tukiainen
  10 tuntia ·

  Siunattua yota; mulla on tallainen hieno Uusi Testamentti jossa tekstit on vierekkain kolmella eri kielella! 😊🙏 Olen naita antanut ihmisille; ja tarttisin lisaa Raamattuja (pelkka Uusi Testamenttikin riittaa!) jotta saan jaettua niita sairaaloissa, hoitokodeissa jne!

  Mitäpä jos antaisit ihmisten olla rauhassa. Jos potilas haluaa harjoittaa uskontoaan niin hän pyytää sairaalapapin, imaamin tai rabin. Jos ei pyydä niin ei ole kiinnostunut tai ei ole tolkuissaan.

  Katsopa elokuva ”Pieni pyhiinvaellus” jossa Esko Nikkari kuolemaa tekevänä rovastina asettaa arvot kohdalleen.

  https://areena.yle.fi/1-41270

  Olen ollut paikalla kun sairaalan kuntoutusosastolle pelmahti kaksi vanhaa akkaa ja ukonkalso, jotka virittivät helluntalaisten laulun, ennen kun hoitaja ehti hätiin. Kävi ilmi että ne eivät edes tienneet mihin tulivat, kun samassa rakennuksessa oli myös vanhainkodin osastoja. Eipä niihinkään kyllä tarvitse mennä pelottelemaan ihmisiä omin päin.

  PKS1
  Participant

  Ma rukoilen, ma pyydän…

  Johanna Mia Tukiainen
  10 tuntia ·

  Siunattua yota; mulla on tallainen hieno Uusi Testamentti jossa tekstit on vierekkain kolmella eri kielella! 😊🙏 Olen naita antanut ihmisille; ja tarttisin lisaa Raamattuja (pelkka Uusi Testamenttikin riittaa!) jotta saan jaettua niita sairaaloissa, hoitokodeissa jne!

  Minkä säväyksen tekisi jos antaisit ihmisten olla rauhassa. Kyllä potilas pyytää vaikka sairaalapapin, imaamin tai rabin jos tuntee tarvetta hartaudenharjoitukseen. Jos taas ei pyydä, niin ei ole kiinnostunut tai ei ole täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Katsopa yle areenasta elokuva ”Pieni pyhiinvaellus” jossa mestarillinen Esko Nikkari kuolemaa tekevänä rovastina asettaa arvot kohdalleen.

  https://areena.yle.fi/1-41270

  Olen joutunut livenä todistamaan röyhkeyttä jolla tultiin sairaalan kuntoutusosatolle sanaa julistamaan. Kaksi vanhaa akkaa ja ukonkalso päräyttivät hengellisen laulun mitään kyselemättä, ennen kuin hoitaja ehti hätiin. Kävi ilmi että ne eivät olleet edes selvillä mihin tulivat, kun samassa rakennuksessa oli myös vanhainkodin osastoja. Ei niitä vanhuksiakaan tarvitse mennä pelottelemaan.

  PKS1
  Participant

  Ei kiinnosta

  Taakala saarnaa AK:n (anonyymit kusipäät) oppia. Seuraukset pystyy lukemaan vaikkapa täältä.

  Eihän se ole tehnyt edes miestappoa, niin kuin kunnollisen evankelistan pitäisi. Ulkomaalainen vaimo on myös niin last season.

  PKS1
  Participant

  Nyt vasta?

  Johanna Mia Tukiainen UPEAAAA etta EN kuollut!!!!! Hallelujah; Jumalan tehtava on auennut mulle taysin! Se on sielujen pelastaminen Jeesukselle taivaaseen!!!! 🙏🙏🙏 7 min ·

  Meille se on auennut viimeistään 2016 suvella. Siitä alkaen ainakin olet markkinoinut taivasmatkoja.

  PKS1
  Participant

  Niin varmaan

  Aamupaivan piristys! 😊✨✨💖 Eras amerikkalainen mies kirjoitti mulle, etta olen “kaunis seka ulkoisesti etta sisaisesti ja sellaista harvoin nakee.”

  Tallaisia kommentteja kuulen viela Ruotsissa; mutta Suomessa hiljennytaan ja aletaan enemman kiusan puolelle. Surullista; ei minua vaan suomalaisia itseaan kohtaan.

  ”Totisesti minä sanon teille: Kerjää kehuja tällä ajassa, niin sinua ylistetään taivaassa monin verroin enemmän”

  Jossakin kohtaa Raamatussa lukee noin, sillä sen verran ahkeraan muistetaan mainita miten ulkomailla kehutaan. Jos kehuttaisiinkin, niin se johtuu siitä että he eivät ymmärrä Tunkin kirjoituksia. Eipä niistä tahdo saada suomalaisetkaan tolkkua.

  PKS1
  Participant

  Siunattu hulluus

  ”Rukoilen vihaajieni puolesta kuten Raamattu kehoittaa. Siunaan panettelijoitani.  · 1 t”  

  Panettelijoitahan sitä on siunattava, kun ei paneskelijoitakaan ole.

  PKS1
  Participant

  Niinhän sitä sanotaan

  Abortti on murha hedelmoityksesta asti!!!! 

  La petite mort, pieni kuolema, sanoo ranskalainen orgasmia.

  PKS1
  Participant

  Ystävänpäivätervehdys kihlatulle

  ”You are impotent!” 

  Pussy och cream, Your Bride

  PKS1
  Participant

  Meni jo

  Johanna Mia Tukiainen
  7 tuntia ·

  Laittomuuden mitta alkaa nyt olla taynna!!!!! AK astuu valtaan nopeasti! Kasittaakseni uskovat ylostemmataan sita ennen; koska ainoa joka pidattaa enaa paholaisen astumista johtoon, on maailmassa oleva Pyha Henki. Siis en olisi uskonut etta synnyn viimeiseen sukupolveen!!!!!!😭

  Ahti Karjalaisen valtaannousun katkaisi Kekkonen jo 70 luvulla ja sinä olet syntynyt ensimmäisen kerran sen jälkeen. Onko tuo menneisyyden profetoiminen ihan vakiintunut ja hyväksytty käytäntö?

  PKS1
  Participant

  Rajansa kaikella

  Matti5:

  Eli JOhannan taivaassa vallitsee tarkka apartheid. Julia ja muut vaaleat blondit ovat taivaan katon ylimmässä kerroksessa. Keskitasolla on esim. Johnny Cash ja June Carter (jostain syystä, hänhän oli toinen vaimo jonka kanssa Cash petti Vivian Libertoa ja taivaassa ei edes mennä miehelään). Kaikkien muiden alapuolella ovat sitten vääränrotuiset.

  Tunkin taivaaseen eivät pääse edes kaikki kristityt joita on arviolta kolmannes maailman väestöstä. Se on hyväkin jos Tunkkilaiset ja muut vouhakkeet ylöstempaistaan me jäjelle jäävät 99,9999% voimme elellä mukavasti ilman jatkuvaa uhkailua.

  Minun ovellani pistäyksei taas kaksi kristuksen morsianta jakamassa ”trakuja”. Pakko sanoa ettei meidän Herramme himoitse lapsimorsiamia. Lähempänä nekrofiilia kun pedofiiliä.

  PKS1
  Participant

  Alalle sopiva

  Silloin kun vielä näin Tunkin FB-seinän siellä oli profiilissa että akka opiskelee Helsingin diakoniaoppilaitoksessa. Jonkinlainen viite hoitoalaan sekin on. Miten kauan siellä sitten säilyy opinto-oikeus koulutuksessa jota ei oikein ehtinyt aloittamaankaan?

  PKS1
  Participant

  Pakko-oireita

  Tunkilla on taipumus juuttua johonkin sanaan tai asiaan jota sitten toistellaan jatkuvasti. Nyt on tuo kielilläpuhuminen IN. Mitä helevetin väliä sillä on jos istuu yksinään kotona, puhuuko kielillä tai on puhumatta mitään. Muukin tuossa jutussa on täyttä skeidaa. Kenenkään profiilit eivät aukea itsekseen, vaikka mökeltää kuinka ”kielillä”.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 4,596 total)