Vasen silmä

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 421 total)
 • Author
  Posts
 • Vasen silmä
  Participant

  Kartanon pinta ala; kyllä se on raskaana, ei voi mittään. Sääli lasta ja sukulaisia. Huostaanottohommat eivät ole kivoja ja helppoja kenellekään.

  Vasen silmä
  Participant

  Voi yeshuan veri että tuo akka tulee kalliiksi minne itsensä raahaa. Toivottavasti juhannusmökin omistajat muistaa tehdä tuholaistorjunnan torakkakapsäkin omistajan oleskelun jälkeen.

  Vasen silmä
  Participant

  Ei kukaan halua nähdä kuvia tunkista lasten flamingouimarengas kaulassa! Kovasti varmaan koittaa kaupata kuviaan ja noloja videoitaan seiskaan jossa nauretaan että katellaan sitten ensi syksyn maanantaina 🙂 Ja tiätysti pitää esittää Mehmetille suurta staraa.

  Vasen silmä
  Participant
  Vasen silmä
  Participant

  Laitoin linkin Loviisan kaupungin aikuisten sosiaalihuoltoon, en tiedä poistiko mode/ todennäköisesti. Siellä on lomake jonka Mode ja  kuppaavat tukiaiset haluavat ehdottomasti estää 😂

  voi olla ettei autismipuheet tunkilta olleet tuulesta tempaistuja, vellillä saattaa olla diagnoosikin, mutta ei se oikeuta hyväksikäyttöön. Noin iso rahallinen hyväksikäyttö on jo rikosasia.

  Vasen silmä
  Participant

  Voihan huoli-ilmoituksen tehdä täysi-ikäisestäkin ja varmaan olisi ihan aiheellistakin. Kykenemättömyys pitämään puoliaan ja yli 100 000 euron menetys tähän mennessä.

  Vasen silmä
  Participant

  Jos pentu on mehmetin ensimmäinen tai miksei useampikin, niin kai se yrittää sietää mammaa hetken aikaa. Tunkki on tietysti sarjassa haastavampi tapaus, mutta Mehmetti yrittää. Onkii haukia, tosin tuhnu syö kolme kertaa viikossa vaan ravintolan kaloja, mutta Mehmet yrittää! Samanlainen pesänrakennusvietti on miehilläkin. Toiset rakentaa taloja, toiset onkii kaloja. Paxu ostaa itselleen hepeniä ja nukkeja.

  Vasen silmä
  Participant

  Tunkki ei ole koskaan syönyt eikä syö mitään kalaa jossa on ruotoja, vaikka herra Jeesus olisi ne Itse kalastanut. Sulhon on siis varauduttava siihen, että morsmaikku elää ravintolaruoalla. Kalliiksi käy!

  Vasen silmä
  Participant

  Maanläheisellä Joelilla tuntuu olevan realistisin kuva koko perheestä ja varmaan kärsii myös omalla tavallaan tuosta perheensä sekopäisyydestä.

  Vasen silmä
  Participant

  Arvaanpa minäkin että muratti muuttaa jotta persaukinen pariskunta saa katon päänsä päälle ja lastensuojelun hiljaiseksi… toistaiseksi. Luottotiedottomien on hankala saada omaa vuokrakämppää Ruotsissakaan. Jasminehan hehkutteli miten suuri sydän kära mammalla on. Pistää vihaksi tuo kiittämätön loinen.

  Vasen silmä
  Participant

  Alarm, alarm! Korona ja lutikkavaara jos Tukiaiset yrittää rajan yli Suomeen. Varsinkin lihavimman pinkki matkalaukku kannattaa tutkia tuholaisten varalta. Koko porukan mielenterveys kannattaa myös tarkistaa ja palauttaa mielellään takaisin mistä tulivat, Suomi kiittää.

  Vasen silmä
  Participant

  Tervetuloa WieselvanGoch. Sinulla o vaikea nimi. Hieno kuva!

  Vasen silmä
  Participant

  Alkaako suomenkieli unohtua, onhan petite asunut ruottisessa jo pari vuotta kuukautta. Vai onko aivot sulaneet Andy Mccoyn tyyliin?

  Vasen silmä
  Participant

  On se ruma! Usein sanotaan että raskaus kaunistaa naista, kirkastaa ihoa jne mutta ei päde petite-baconin kohdalla.

  Vasen silmä
  Participant

  Milloinkahan petite-bacon tajuaa että jos aikoo tulla juhannuksena Suomeen niin pitäisi olla karanteenissa kaksi viikkoa, siis ihan oikeassa karanteenissa.  Tuleeko ne koko pelleperheen voimin Varkauteen? Pysyisivät Ruotsissa koko sakki. Ruotsalaiset  eivät ole tervetulleita nyt minnekään. Mutta niinhän viisas kristitty puutarhatonttu sanoi: ruotsalaiset ovat aina Suomea edellä. (jopa koronaankuolleisuudessa). Vai miten se meni.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 421 total)