Strippis

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 911 total)
 • Author
  Posts
 • Strippis
  Participant

  Hyvät kesän yms jatkot

  Aika lähteä, joten toivottelen kaikkea hyvää mukaville näädille.

  #StrippisPois

  Strippis
  Participant

  Heheh, iso käsi Etukädelle! Mainio!

  Strippis
  Participant

  Kyllä kelpaa muistella

  Taas muistellaan Mount Sinaita. Mutta olisi kiva tietää kummasta jäi muhevammat muistot. Oliko se Mount Sinain mielisairaalareissu, jonka aikana tapahtui kaikkea jännää vai oliko se Mount Sinain JEESUSreissu, jossa kontattiin yrjöilemässä kyseisellä vuorella kamelien nauraessa vieressä?

  Molemmat retket sattumuksineen ovat kyllä sinänsä ihan helvetin upeita ja niin harvinaista herkkua, ettei sellaisia joka pirkon kohdalle osukaan. Kyllä niitä kelpaa vuodesta toiseen netissä kelata.

  Nyt oli sitten tämä paise-case. Koska kuulemme, että Revankelista sai viestin eräältä erittäin kauniilta 5 vuotiaalta juutalaiselta kristityltä JENKKILÄISELTÄ tytöltä, joka on rajussa uskossa. Myäs. Tyttö rukoili facessa niin lujaa, että paiseista jäi vain kuoppia otsaan.

  Itse suosittelen egyptiläisten paiseiden akuuttiin täsmähoitoon suomalaisten sotapoikien käsiraamattua. Sillä kun väkevästi takoo naamapaiseita niin kyllä siinä visva lentää ja paiseet poistuu.

  Söin tänään pitsan, koska se oli saman värinen kuin polkupyöräni ja kalsarini, jotka olivat alunperin valkoiset. Häissäni syödään kakkua, joka näyttää pitsalta, koska on pitsa. Häät pidetään heti, kun oikeasti sukupuolineutraali avioliittolaki astuu voimaan ja voin naida pölynimurini. Uskova isäni toimii bestmanina. Vaihdan häiden aikana asua kerran eli käännän kalsarini toisin päin. Tai otan ne pois jos nyt olen edes muistanut laittaa niitä. Ne ovat feikki-slogit, koska aidot on saatanasta ja muutenkin kovin kalliit. Vaatteitani en pese, koska a) en osaa b) ne kuluu c) ne on varastettu ryöstömurhani aikana. Kaikki vaihtoehdot ovat oikein.

  Strippis
  Participant

  Etänäätä:

  Kyllä jokaisen tulisi jäädä oman synnytyssairaalansa pihalle hengailemaan, säästyttäisiin ties kuinka monelta psyykkiseltä sairaudelta.

  Entäs ne jotka ennen wanhaan syntyi saunassa? Puhdas elämä?

  Strippis
  Participant

  OT VAROITUS, sisältää paskaa

  Voin suositella Kuutiota, mutta en tiedä jaksaako siellä sitä kuuluisaa iäsyyttä viettää. Se vaikuttaa kovin pitkältä ajalta. En nähnyt Hitleriä, Stalinia enkä edes Miihkali Jaksonia. Mutta Kurt Cobain kyllä lauloi Hard Rock Cafessa, tosin en nähnyt miestä vaikka kuinka yritin katseella hakea. Olisin kysynyt mahdollisesta yhteistyöstä Töölön Kottaraisen, Johanna Tukiloisen kanssa.

  En kyllä tavannut Anneli Näätäläistäkään vaikka tein jatkuvasti jokoajan jokapaikassa näätätervehdytksiä eli kurkunkatkonta-liikkeitä. Outoa, olisi 5 päivässa luullut Annelin tulevan vastaan, kun kerran samassa maassa sentään oltiin.

  Se kurkunkatkonta-liike on muuten kyllä kätevä. Siihen kylkeen kun karjuu täysillä ”VAIN JEESUS PELASTAA, AAAAAAAMEN!!!!” niin kyllä tulee tilaa vaikka eivät kait kovin hyvää suomea siellä päin puhukaan. Nyt oppivat. Meinasin sitä testata Sagrada Familian jonossa, mutta muistin huumorintajuttomat Epsanjan inkvisiittorit ja maltoin mieleni. Kirkko sinällään on varmaan Revankelistan mielestä täysin saatanasta ja tulisi polttaa kuten Nortti Daami, mutta ainakaan se ei ehdi valmistua ennen ylöstempoilua.

  Unohdin ruokkia kodittomat, varastaa aamiaispöydästä ja dyykata roskikset eli paska matka. Polvirukoilin koko illan kytäten samalla kelloa, mutta demonikello ei keskiyöllä näyttänytkään 24:00 vaan pomppasi 23:59 suaraan 00:00 ja siitä 00:01! Upotin sen oliiviöljyyn, jonka jälkeen se ei näyttänyt enää mitään.

  Strippis
  Participant

  Paineita ja paiseita

  PaiseBarbi ei ole vieläkään saanut purettua seksuaalisia paineitta, joka näkyy paiseina naamassa. Tästä syystä Vellista tuli castaway. Ei tule sekoittaa pastaway-siskoon. Vellin tilanne ei ole niin dramaattinen, lopullisuudesta puhumattakaan. BumerangiVellin voi kätevästi heittää menemään tietäen, että se palaa satavarmasti takaisin. Siellä se nytkin kyykkii puhelin hempulissa kätösessä ja odottaa, että LokkiBarbi ilmoittaa tarvitsevansa jotain roinaa ja Aisankannattajan sopii tulla maksamaan juttuja. Ripakinttu-neekeri ja sen peukkupelle-kaveri osoittautuivat maksakyvyttömiksi ja haluttomiksi. Myös paineiden purkamisen osalta.

  Strippis
  Participant

  Prozac:

  Jännä juttu kuinka paljon seveniä luetaan ja tilataan mutta kukaan ei kehtaa tunnustaa.

  Tunnustan, että luen Seiskaa, mutta vain kun olen kampaajalla trimmauttamassa peruukkiani. Tai oikeastaan en lue, koska sitä ei voi lukea johtuen apukoulu-tasoisesta tekstistä, mutta selaan… Onneksi istunto kestää aina vain 30 min, joten sisältö ei ehdi liottaa loppujakin aivoja.

  Strippis
  Participant

  Kenen kotona-ohjelma

  Siinäpä vasta ohjelma sisustaja/kalustasta JunttiBarbille! Sinne sen pitäisi päästä. Voi sitä riemua, kun ensin esitellään kodit muiden arvoillessa kenen se mahtaa olla. Sitten tullaan Rouva Nahkiaisen (tulevan rouvan siis) idylliseen edustuskotiin. Herra Nahkiainen on kuvauksen ajaksi säilötty saunan laudeiden alle, joka siis toimii koirien vessana. Myös.

  Kilpailijat saisivat ihmetellä (muutakin termiä voisi tässä käyttää) banaanilaatikoita, rääsykasoja, hianoja esineitä joista hönkii kansainvälinen tyyli, johon sekoittuu arvoituksellinen lattiasta kattoon yltävä junttimainen mäntylaudoitus, Arkkuenkelin mittaamattovan arvokasta eskari-taidetta, ja tietysti siellä täällä käryävää koiranpaskaa, joka luo kotiin todella boheemin fiiliksen. Pinkki MoukkaMasteri keräisi ansaitsemaansa huomiota, myös soposti pinkiksi sotketut jatkojohdot huomattaisiin.

  Siinä sitten porukassa arvuuteltaisiin kenen kotona ollaan. Eikä kukaan arvaisi.

  Strippis
  Participant

  Masters of the Universe

  Minas:

  Tuhkimojanitakin karkasi Harhaprinssin nyrkkioppeihin.

  Joo-o. Kyllä se vaan niin on, että se on käsittämätön määrä typeryyttä ja vajaamielisyyttä mitä tähänkin maailmaan mahtuu. On tuo Harhakin sellainen seppä että huh huh. Mielenkiintoisesti eräs Street Smart CP on näille löyhäpäille kuin jokin musta aukko, joka imee niitä puoleensa. Osa jää pyörimään loputtomasti siihen vaikutuspiiriin ja osa käy vain hakemassa vähän vauhtia ja jatkaa perseilyjä etäämmällä. Useimmat vain palatakseen jossain vaiheessa Musta Aukon läheisyyteen ankeuttamaan jo muutenkin väsynyttä elämäänsä.

  Näitä Universumin Mestareita on lukumääräisesti jo enemmän kuin Takajalkojen palvojia. Meinasin tehdä listaa, mutta rupesi niin hillittömästi naurattamaan jo niiden voittajien ajatteleminen…

  Jufia, Virtsanen, Pissa-Penna, Harha, Ruuti-täti, Jew Udi, Urban, Aerto, Nahkiainen, Joel Tok-Tok, Kaasupallo-Olli, Perse-Einari, Marenki, Mannet, kaikki Dorka-dollsit, Kehari Mika, Rikas Emmi, Bahamonttu, Tuide, lauma Jeesuksen ministeritä vai mitä lie Pastoreita jne. Tietysti kaikki Tukiloiset ilman muuta, ne vasta todellisia voittajia ovatkin.

  Sitten on toki lukemattomasti random neroja, joiden tilannetajun ja itsesuojeluvaiston pettäminen sekä ilmeinen syyntakeettomuus ovat altistaneet Mustalle Aukolle. En tarkoita tässä huorintekijöitä, ne on vaan olleet heikkoja reppanoita tai jotain ihme pervoja.

  Strippis
  Participant

  Syyskoiralle toivotan jaksamista ja mukavaa kesän alkua. Pian paistaa taas aurinko ja se piristää mieltä.

  Johanna tuo vielä lisää piristystä. Toivottavasti hyvällä alulla oleva soberlife jatkuu ja saamme nähdä vaikkapa viime kesän kaltaisia norsutansseja terassilla.

  https://www.youtube.com/watch?v=tj9UFqLRha0

  Sopuliskolle iso peukku Haute Couturen kääntämisestä Hauta Kulttuuriksi. Sopii kuin Tunkin nyrkki Nahkiaisen naamaan.

   

  Strippis
  Participant

  Minas, tuo ei ainostaan hiljennä, se suorastaan kylmentää.

  Jos oikein tarkasti katsoo, saattaa erottaa peruukin, rupien ja maksaläiskien alta  pilkistävää perunapel…ihon tapaista aluetta. Ilme on ainakin kristillisen ylenkatsova ja omahyväinen. Luoja tietää miksi?

  OT ALKAA

  Minas, kyselit jokin aika sitten sarjasuosituksia. Katsoit varmaan jo Luciferin viimeisimmän kauden? Prkle, se on aina liian lyhyt! HornaBarbille sitä ei muuten voi suositella, koska luulee sitä(kin) dokumentiksi. Vaikka ei olekaan piirretty 🙂

  Oletko tsekannut Netflix-sarjan Lilyhammer? Siinä on mainio Steven van Zandt eli Little Steven. Muistetaan myös Sopraanoksen Silvion roolista. Hauska sarja, mafia-meininkiä Norjan Littlehammerissa. (melkein Kemissä).

  Strippis
  Participant

  Aitoa iloa catwalkilla

  Hahaa, mahtavat kuvat, kiitos Twisted Sister!

   

  Strippis
  Participant

  Keikkojen peruuttelija

  Voi ei, Marmelade-keikat on peruttu! No, ehkäpä nyt voisi myydä vaikka Juntti-shoeta, Hillbilly-shoeta tai Sisko ja sen Vel(l)i-shoeta. Tuo jälkimmäinen tosin häpäisee vanhan klassikosarjan nimeä, mutta ei sen pahemmin kuin HornaBarbi raiskaa kristinuskoa omalla revankelioinnillaan.

  Johanna, pieni pyyntö sinulle. Kun seuraavan kerran taas peruutat jotain, niin peruuta läskiperseesi kiukaaseen tai sopo poso ojaan. Ai niin, ethän sinä sauno tai aja autoa. Mikä on kyllä vitun hyvä asia!

  Terveisin nimimerkki: Lempäälä ei unohdu, saatana!

  Strippis
  Participant

  Erittäin vanha ammatti

  Sateenkaari:

  jos tuo olisi ammatti, mikä ammatti se mahtaisi olla?

  Samassa ammatissa jo parikymmentä vuotta. Nykyisen tosin tekee vain privakeikkaa, koska muut asiakkaat ovat mystisesti kadonneet.

  Strippis
  Participant

  Onko lokakuu vielä vapaa? Se on kuukausista julmin, joten vain se kelpaa.

  Vedän niskaan kaniturkin ja jalassa on Loimi Lampaanliemen vanhat kalsarit. Kaulassa roikkuu aidosta tinasta tehty daavidin risti. Suussa on granaattiomena.

  Kuva on taiteellinen hybridi Porsaasta ja Nahkiaisesta. Se pääsee Louvreen ja Ounasvaaran hiihtomajan seinään.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 911 total)