Suomalaispoppari joutui sairaalaan

Jäähyväiskiertueella olevan Hausmyllyn keulahahmo Hannu ”Enzo” Pulkkinen on taistellut terveytensä kanssa pitkin kesää ja syksyä. Hän joutui taas sairaalaan.

Haimatulehuksesta toipunut artisti päivitti julkiselle Facebook-tililleen eilen huolestuttavan päivityksen, jossa kertoi olevansa taas sairaalan osastolla. Hymy tavoitti Hausmyllyn managerin ja Enzon uuden elämänkumppanin kommentoimaan asiaa:

-Kyllä se on totta että Enzo on sairaalahoidossa. Tässä tehdään lisätutkimuksia. Kaikki on kuitenkin hyvin, ja lääkäri kertoi hyviä uutisia. Enzo pääsee kotiin tänään, Mia Helen kommentoi.

Enzo itsekin kömpi lausuntokierrokselle:

-Sellainen pieni pyrähdys sairaalassa ja letkua laitettiin joka suunnasta. Lääkärinlausunto oli helpottava, kaikki on kunnossa ja aiemmin vaivanneet ongelmat on poissa. Joten ei muuta kuin keikoille! Tämä Oulussa asuminen on näemmä oikein hyväksi mulle, ja kunto on mitä parhain, Pohjolan valkean kaupungin Aarne Tanninen toteaa.

Hausmylly kiertää vuoden loppuun asti jäähyväiskiertueella ympäri Suomen. Yhtye nähdään myös Torniossa ruotsalaisen ysärikollegansa E-Typen kanssa marraskuussa.

-Uusi sinkku Kiitos kaikesta on tehty yhteistyössä Tauskin kanssa, se on pian ulkona, Enzo päättää raporttinsa ”Washingtonistaan”.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Hausmylly, Hannu Pulkkinen, Enzo Pulkkinen

Kommentit

Oma kommentti