150 euroa maksaneet VIP-asiakkaat raivoissaan: Twin City Festivals kusahti täysin!

Pohjois-Suomen suurimmiksi kaupunkifestareiksi mainostettu Twin City Festivals Torniossa ei sujunut odotetunlaisesti, ainakaan VIP-asiakkaiden mukaan.

Festarit oli katettu huippuartisteilla (Cheek, Anna Abreu, Suvi Teräsniska, Matti Nykänen). Hymyn haastatteleman festarikävijän mukaan järjestelyt ontuivat pahemman kerran. Kirpeintä palautetta sai isoon ääneen mainostetut MIP Gold -liput (Most Important Person). Niiden piti oikeuttaa nimensä mukaisesti erityiskohteluun.

-Lähes 150 euron hintaisen MIP Gold -lipun hankkineille luvattiin ilmaisen juoma- ja ruokailutarjoilun lisäksi myös oma katsomoaitio, omat sisätilat, omat saniteettitilat, oma baari ja jopa oma dj. Ruokabuffet toimi, mutta luvatussa MIP-aitiossa menivät puurot ja vellit pahasti sekaisin, asiakas kertoo Hymylle.

-Ei ollut luvattua palvelua, sillä MIPit ja parinkympin lipun ostaneet hengailivat samassa karsinassa, saman baarin ympärillä. Ilmaisen juoman (päättyi klo 22.00) tiskille oli parhaimmillaan puolen tunnin jonot, ja koska jonossa oli sekä ilmaisen juoman että rahan edestä ryyppääviä, niin arvata saattaa ketä palveltiin ensimmäisenä, asiakas valittaa tyrmistyneenä.

MIP-vieraat menettivät jopa istumapaikkansa muulle ravintolaväelle. Lisäksi maksupäätejärjestelmä sekosi.

-Joten jos ei ollut käteistä, ei saanut myöskään drinkkejä. Tämä oli kyllä melkoinen rimanalitus ja suoranaista rosvousta Torniossa. Olin mukana seurueessa, joka lunasti MIP Goldit voidaksemme nauttia illasta illan jonoa ja janoa, Hymylle todetaan.

Kuvituskuva

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Twin City Festivals, Tornio, festivaali

Kommentit

Oma kommentti