18-vuotias prostituoitu tilittää: ”Etelänmatkojakin on tarjottu!”

Huomenna ilmestyvässä lokakuun Hymy-lehdessä on jälleen mielenkiintoinen kattaus ruutia syksyn pimeisiin. Kerromme muun muassa nuoren 18-vuotiaan poikaprostituoidun tarinan. Hän kertoo suurimman asiakaskuntansa löytyvän yllättäen Pohjanmaan ukkomiehistä!

-Mun pitäisi varmaan vuokrata hotellihuone Tuurista, niin sinne olisi jonoa, hän toteaa.

Jiri on homoseksuaali ja antaa kasvot prostituutiolle, josta ei juuri puhuta. Miesten seksinmyynti on edelleen Suomessa tabu. Kuitenkin sitä tapahtuu. Muinaisessa Kreikassa poikabordellit olivat arkipäivää.

Lähinnä Jiri harjoittaa amattiaan Länsi-Suomessa, mutta joskus hän on tehnyt 500 kilometrin keikkamatkan toiselle paikkakunnalle. Joskus hänelle on tarjottu myös etelänmatkaa.

-Pyrin pitämään touhun ammatillisena. Kerran eräs mies innostui minusta vähän liikaakin, Jiri toteaa. -Piti sitten laittaa välit poikki.

Lokakuun Hymyssä on luvassa on myös kolmiodraamaa suoraan missibisneksen ytimestä. Tietenkin julkaisemme myös kauan odotetut kohu-Saana Parviaisen sensuellit kuvat. Lokakuun Hymystä voit lukea myös Miss Isoäidistämme Janika Granatista, 38, joka on kihlautumassa 18-vuotiaan poikaystävänsä kanssa!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen, Janika Granat

Kommentit

Joo koulutusta hankkimaan nainen , vai etkö osaa lukea tai kenties olet tyhmä!

Jopas on torakalla leukavat jutut ja mitä vittua ne perseeseen-nussiat kaapissa oikeen tekee Ei ne ainakaan nussimaan pysty ja jos pystyy niin nehän kuolee jo paskankatkuun eikä pääse sentähden sieltä kaapista ulos

Nyt vain odotetaan koska tänne alkaa tunkea niiden vaimoaan pettävien kaappihomoukkomiesten negatiivisia kommentteja poikaprostituoidun ammatista ja toimeentulosta. Sitten on helpompi mennä töistä takaisin kotiin nakkikeittopatojen ääreen ja sanoa ”kulta mä rakastan sua niin” 🙂

Ei kun hetkinen… Kaikki tähänastiset kommentoijathan ovat olleet miehiä(!)

Halveksittavaa toimintaa kaikin puolin. Tietääkö äitisi?

Sinun varmaan kannattaisi hankkia koulutus, niin osaisit ehkä kirjoittaa. Missään ei myöskään lukenut, ettei ko. henkilöllä ole koulutusta. Opiskelijan tuloilla voi välillä myydäkin persettä että sais rahaa vähän parempaan ruokaan.

Joo, Hei hankkisit koulutuksen ja sit työn tienaisit hyvin ilman seksiäkin!

Oma kommentti