Masked Singer -juontaja Ile Uusivuori paljastaa kehnoimman piirteensä

Masked Singer -ohjelmaa luotsaava Ilkka ”Ile” Uusivuori paljastaa salansa Hymyn painetun lehden ”revolverihaastattelussa”, joka on toimittajamme Juhamatti Niemisen käsialaa.

Tässä esimakua jutusta, lue loput lehdestä:

Täytit viime kesänä 40 vuotta. Oletko kokenut keski-iän kriisiä?
– En varsinaisesti. Olen aina ajatellut niin, että kaikki iät ovat hyviä. Sain kylläkin 30-vuotislahjaksi moottoripyöräkortin, mikä on alkanut polttaa. Minulla on järjetön moottoripyöräkuume.

Masked Singer -ohjelman toinen kausi on huipentumassa. Mikä on yllättänyt?
– Vaimon (juontaja Marja Hintikka) paljastuminen Pöllöksi. Hän vedätti minua 6–0. Muutenkin paljastuksissa on onnistuttu. Ne ovat olleet tarpeeksi hankalia, mutta antaneet katsojille myös mahdollisuuden arvata oikein.

Kerro jokin hauska sattuma tai tapahtuma ohjelman kulisseista?
– Tuomariston ja minun työskentelyhän muistuttaa Big Brotheria. Emme saa liikkua takatiloissa mihinkään, ettemme vahingossakaan kohtaa kilpailijoita. Christoffer Strandbergin tapa matkia oopperalaulajaa sai vedet silmiin. Hän pystyy laulamaan isoa hittikappaletta oopperalaulajan tavoin ilman minkäänlaista tunnetta.

Jos olisit yksi laulajista, missä hahmossa näkisit itsesi?
– Haluaisin olla joku esine, en mikään eläinhahmo. Kirves tai suihku olisi kiva. Vähän samalla tavalla kuin Heinäseiväs viime kaudella.

Mistä ominaisuudestasi tahtoisit eroon?
– Liiallisesta ankaruudesta itseäni kohtaan. Ei kaiken tarvitse aina olla täydellistä ja niin vakavaa, vaan hällä väliä -ajattelukin on hyväksi. Sitä tämä maailma kaipaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Ile Uusivuori

Kommentit

Oma kommentti