25v kaunotar ajautui käyttämään huumeita ja varoittelee porttiteoriasta: Katso järkyttävä ennen-jälkeen -kuvalinkki!

Porttiteorian olemassa olosta käydään huumeiden kohdalla tänäkin päivänä vilkasta mielipiteenvaihtoa. Tietenkin asiaa voitaisiin kysyä niiltä, jotka kamaa ovat käyttäneet ja siitä selvinneet.

Jamee Valet -niminen 25-vuotias nainen Yhdysvaltain Oregonista todistaa, että heroiiniriippuvuudesta on mahdollisuus päästä irti. Hän jakoi maailmalle ennen-jälkeen -kuvat itsestään. Ja kyllä, hän toteaa, että porttiteoriassa on kutinsa.

Hän alkoi polttaa kannabista 13-vuotiaana, ja siitä asiat veivät aina vain syvemmälle ja huonoihin kaveripiireihin. 17-vuotiaana jopa kaksi miestä saattoi raiskata hänet saman yön aikana.

Nyt nainen on kuntoutunut ja aikoo yliopistoon. Hänestä on varttunut suoranainen kaunotar. Katso hurjat ennen-jälkeen -kuvat TÄÄLTÄ!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: huumeet, porttiteoria

Kommentit

Surkeaa porukkaa jokainen joka on huumeita käyttänyt. Ja sitäkin voisi jokainen käyttäjä miettiä, että miten paljon niiden käyttö tukee rikollisuutta ja orjuutta siellä missä kasvatetaan.
Mikäli joskus puolisoni taikka ehkä tuleva puolisoni on joskus edes kokeillut niin ovi aukeaa ja siitä voi astua ulos….takaisin ei pääse.

Ei pidä pelätä Pyhää Yrttiä. Porttiteoria on jo aikoja sitten kumottu. Suomessakin yrttiä on kokeillut lähes miljoona ilman mitään siirtymistä ”koviin” huumeisiin. Samoin Hollannissa yrttiä on saanut jo vuodesta 1976 eikä mitään suurempia ongelmia ole ilmennyt. Se pitää heti laillistaa kaikkialla, ihan kuten Kanadassa ja Kaliforniassa onkin jo tehty.

Oma kommentti