Antti Kurhinen: Hävettää että 10 vuotta sitten tuin vielä Putinia

Venäjän presidentin kova tukija Antti Kurhinen kertoo päivityksessään olevan entinen tukija.

Hän sanoo seuranneensa Venäjän poliittista tilannetta päivittäin.

-Voin sanoa rehellisesti, että mua hävettää, että olen ollut joskus vajaa 10 vuotta sitten vielä niin naiivi Putinin valtaa kohtaan ja ollut hänen puolellaan.

Hän pistää asian nuoruuden piikkiin.

-Totuus on tällä hetkellä se, että Putin on astunut punaisen viivan yli, josta ei ole enää paluuta. Rauhallisiin mielenosoittajiin kohdistuva raaka väkivalta ja jopa ihmisten kidutus asemilla kaikin mahdollisin keinoin on viimeinen niitti mitä kansa ei anna ikinä enää anteeksi, ja kello on lähtenyt tikittämään siitä, että milloinka Putinin sortohallitus kaatuu, Antti toteaa.

Hän kirjoittaa haluavansa siskonsa ja läheisensä voivan elää vapaassa maassa, jossa ei tarvitse pelätä rikollisten sijaan poliisia, maassa, jossa voi ilmaista mieltään vapaasti.

Antti mietiskeleekin, että voiko hän turvallisesti enää matkustaa Venäjälle, vai pidätetäänkö hänetkin vääristä mielipiteistä. Hän katsoo olevansa jossain määrin tunnettukin Venäjällä, sillä osallistui aikoinaan suosittuun Talo 2 -formaattiin. Sitä katsoivat miljoonat ihmiset.

 

Olen päivittäin seurannut Venäjän poliittista tilannetta ja voin sanoa rehellisesti mua hävettää että olen ollut joskus…

Posted by Antti Kurhinen on Saturday, February 6, 2021

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Antti Kurhinen, mielenosoitus, sortohallitus, Venäjä, Vladimir Putin

Kommentit

Oma kommentti