Katri Helena. Kuva: Mirva Kakko/Otavamedia

Katri Helena palasi someen: ”Muutto, uusi talo, avioliitto, ero, talon myynti…”

Katri Helena juhli tiistaina 76-vuotissyntymäpäiväänsä. Sen kunniaksi laulaja julkaisi torstaina Facebookissa tekstin, jossa hän kertaa elämäänsä.

– Jipiiiiiii, enää kakskytneljä sataseen! Nopeestihan se menee, ajatellaanpa samaa aikaa taaksepäin. Muutto, uusi talo, avioliitto, ero, talon myynti, uuden osto ja remppaus ja kaiken aikaa mukana viihteessä ja kalakaverikin.

Kalakaverilla hän viittaa 32 vuotta nuorempaan miesystäväänsä Tommi Liimataiseen, joka toimii myös laulajan managerina. Katri Helena mainitsee päivityksessään myös koronatilanteen, joka on koskettanut häntä kaikkien muiden esiintyjien tavoin.

– No, luojan kiitos pandemia pysäytti menot – niin kuin tulotkin. Se tässä on kuitenkin varmaa, että seuraavat 24 vuotta tulevat olemaan huomattavasti rauhallisempia. Itsehän sitä tulevaisuutta luodaan, eikä aina sanoilla ja teoilla, vaan suhtautumisella asioihin.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Facebook, ikä, Katri Helena, mies, Tommi Liimatainen

Kommentit

Olen aina pitänyt sinusta . Hyvä laulaja ja kauniita kappaleita laulat . Kiitos laulujen tekijöille !! Rakkautta ja terveyttä sinulle KATRI . TERVEISIN. IKUINEN FANISI . JAANA . 😀🙏👍💗💗💗⚘⚘⚘⚘⚘🌻🌻🙏

Oma kommentti